1. Energieleverancier

"Wij hebben de voorliefde om Groot zakelijk & MKB klanten geld te besparen op hun Gas en Stroom rekening!🤍 Wat doen wij precies? - Het uitbouwen van de relatie met bestaande en nieuwe klanten met als doel het verlengen van bestaande en het acquireren van nieuwe klanten. - Adviseert bestaande en nieuwe klanten proactief op het gebied van inkoop, strategie, kostenbesparing en energie bewust zijn. - Netbeheer kosten optimalisatie. Wij doen onderzoek naar de juiste stroom aansluiting van bestaande en nieuwe klanten in samenwerking met Stedin, Liander en Enexis. Dit zodat bestaande en nieuwe klanten niet te veel betalen op het gebied van Netbeheer kosten. - Adviseert bestaande en nieuwe klanten proactief op het gebied van Zonnepanelen, voorziet van de beste contacten binnen deze branche en houd toezicht op het gehele inkoop, aansluit en aanleg proces voor zijn bestaande en nieuwe klanten.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

BesparingOpMaat, ik ben er erg blij mee ♥️

BesparingOpMaat heeft mij geholpen met een particulier contract waar ik momenteel 10,5 cent betaal voor stroom. Ik heb dit contract voor 3 jaar laten vastzetten en ben er enorm blij mee want het scheelt mij 0,05 EUR cent per kWh. Wat gas betreft ben ik van 0,65 EUR cent per M3 naar ongeveer 0,50 EUR per M3 gegaan. Zoals ik reeds eerder aangaf ben ik er enorm blij mee! Ga zo door toppers!

28 december 2025

Beste Priscilla,

Hartelijk dank voor uw review. Wij waarderen deze enorm!

Het doet ons veel plezier om te lezen dat u zeer tevreden met ons bent. Wij streven ernaar om onze klanten met de beste kennis en inzichten te ondersteunen, en het is fijn om terug te lezen dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan wij graag voor u klaar.

Het BesparingOpMaat team

Mijn naam is Tugba ik ben via Jolijn…

Mijn naam is Tugba ik ben via Jolijn van JD Real Estate gekomen bij Diango Stegeman en BesparingOpmaat. Ik heb een nieuwe woning gekregen en was opzoek naar iemand die mij alles kon uitleggen omtrent gas en stroom, dit omdat ik een nieuw contract heb moeten afsluiten voor de woning, ik zit nu in het meest voordelige collectief. Diango heeft ervoor gezorgd dat ik mij volledig kan focussen op wat voor mij belangrijk is: genieten van mijn nieuwe woning. Blijf zo doorgaan BesparingOpMaat! Wij zullen iedereen bij jullie aanbevelen❤️🏆🥇

24 oktober 2025

Beste Tugba,

Het BesparingOpMaat team

Mijn naam is Ashwita en ik ben via…

Mijn naam is Ashwita en ik ben via Jolijn van JD Real Estate doorgestuurd naar BesparingOpMaat voor het regelen van al mijn stroom zaken. Wij maken geen gebruik van Gas, omdat wij stadsverwarming hebben in onze regio. Het leek mij verstandig om mee te gaan in het collectief van BesparingOpMaat, want als ik mij in mijn eentje zou aanmelden voor mijn aansluiting zou ik een stuk meer betalen voor mijn Stroom. Ik ben dus super blij met de Besparing die Besparingopmaat en Diango Stegeman voor mij hebben gerealiseerd. Ga vooral zo door met klanten helpen en als ik jullie nodig heb dan weet ik jullie te vinden!🙏🏽👑

11 februari 2025

Beste Ashwita,

Het BesparingOpMaat team

Onze namen zijn Aki/Sharina wij zijn…

Onze namen zijn Aki/Sharina wij zijn recent klant geworden van BesparingOpMaat en Diango Stegeman. Wij zijn onwijs tevreden met de duidelijk uitleg betreft de gehele gas en Stroom markt. Ik kan voelen dat dit bedrijf oprecht een hart heeft voor zijn / haar klanten en dat is onwijs speciaal in deze tijd! Wij hadden een standaard variabel contract bij Eneco, waarna onze prijzen omhoog zijn geschoten! Wij zelfs in een dure tijd gemiddeld 15% bespaard op onze stroom tarieven Diango heeft ervoor gezorgd dat wij in zijn collectief zitten, waardoor wij niet alleen betere prijzen hebben, wij hebben ook nog eens betere contract voorwaarde en ook meer kracht hebben om het contract vast te zetten wanneer wij dat zelf willen! Dit alles hadden wij niet bij onze vorige leverancier. Blijf zo doorgaan toppers! Wij zullen iedereen bij jullie aanbevelen❤️🙏🏽🫂🏆💯

20 januari 2025

Beste Aki & Sharina,

Hartelijk dank voor jullie review. Wij waarderen deze enorm!

Top advies

Top advies! Zeer verantwoordelijk en komt altijd zijn afspraken na.

3 december 2024

Beste Duran,