Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt, ik dacht dat het veilg was maar heelemal opgelicht.Ze laten kleding zien in videos en je besteld wat thuis aankomt İs een ander model ,kleur , kwaliteit ……... Toon meer
Oplichters eerste klas! Heb ongeveer vier weken geleden een lange "sjieke" jurk besteld. Vorige week eindelijk ontvangen: Geen roze zoals ik had besteld maar een kleur die het midden houdt tussen oran... Toon meer
OPLICHTERS! Jurken besteld en verre van wat ze laten zien op de filmpjes en foto’s. Reageren niet op mails of andere middelen van communicatie. Heb je ze eindelijk te pakken moet je 25€ per pakket... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nooit meer
Nooit meer, maar dan ook nooit meer iets bestellen op deze site. Ik krijg nul antwoord op mijn e-mails en het product heb ik nog steeds niet ontvangen. Vuile oplichters zijn het !!
Ik heb online aangifte gedaan bij de politie voor oplichterij.
1 ster niet eens waardig
1 ster niet eens waardig.
Mooie jurk gezien op een filmpje.
Bij ontvangst blijkt het een vormloze, goedkope lap te zijn wat nog geen euro waard is. Vragen over geld terug of enige andere actie blijven onbeantwoord. Ze reageren
gewoon niet. Oplichting dus.
Koop niet bij bestelboetiek!!!!!
Koop niet bij bestelboetiek!!!!!
Je koopt rommel uit China wat in de verte een beetje lijkt op het plaatje wat je ziet als je besteld. Ik baal ervan dat ik erin ben getrapt...😡 is niet anders dan oplichting, elke euro is er 1 te veel voor de rotzooi die je na weken wachten krijgt opgestuurd...
Schaamteloos opgelicht
Ik had een jurk besteld, deze werd vanuit china verstuurd. De jurk lijkt niet op de jurk die wordt aangeboden. De kwaliteit is zo slecht! Na aangegeven te hebben de jurk te willen retourneren,kreeg ik snel antwoord van Lisanne van de klantservice, dat ze haar supervisor zover had gekregen dat ik15% retour kon krijgen van het aankoop bedrag. En dat ik de jurk kon houden. Anders kon ik de jurk zelf terug sturen naar China. Ik heb aangeven dat ik akkoord ga met die 15%. Vervolgens wordt er nergens meer op gereageerd. Kortom, schaamteloos opgelicht!!! Niet doen dus. Ik wou dat ik voordat ik een bestelling plaatste de reviews had gelezen. Dat had mij een hoop frustratie gescheeld.
Wat een oplichters
Wat een oplichters.
Komen met een excuus dat er gesproken is met de supervisor en dit het beste voorstel is wat ze hebben! 15% procent terug of de kosten om het terug te sturen naar China betalen en dan je aankoopbedrag terug!
Jurk die ik had besteld is totaal de kleur niet en van heel goedkoop materiaal.
Ze jatten dus gewoon je geld!
Mensen trap niet in BestelBoetiek!
Geen retour mogelijk
Heb de jurk die ik besteld had ontvangen, maar kleur en materiaal is totaal niet wat omschreven stond (goedkoop shitmateriaal en kleur) van wat je zag in het filmpje op Facebook n.a.v. waarop ik besteld heb. Retour sturen doen ze niet aan, omdat dit hoge kosten met zich meebrengt omdat het terug naar China moet. Na lang heen en weer mailen, is het aanbod nu dat ik 5% van de totaalwaarde teruggestort krijg (moet het eerst nog zien) en een kortingsbon voor een volgend artikel, alsof ik ooit nog iets bij Bestelboetiek zal bestellen! Oplichters, niet intrappen mensen!!!!
Oplichters
Een aantal weken geleden een bestelling gedaan, een bevestiging ontvangen en nooit meer wat gehoord. Al drie mails gestuurd ook via hun contactformulier maar NOOIT meer iets gehoord. BESTEL DUS NIET VIA DEZE SITE! OPLICHTERS!
Oplichters
Oplichters! Bah 🤮 Helaas is mijn moeder er in getuind. Jullie moeten je schamen. Paar weken later komt het rechtstreeks vanuit china op je deurmat vallen. Slechte kwaliteit, niet zoals op de foto’s en zelf te bestellen op AliExpress voor een fractie van het bedrag. Werkelijk schandalig dat jullie goed gelovige mensen op deze manier bedonderen Jullie moeten je schamen
Geen retour service!
Bestelling van 2 truien na een paar weken wachten uiteindelijk wel ontvangen. Zag er niet uit vlgs afbeelding en wou retourneren . Maar dit kan dus helemaal niet!!!! Ze werken hier niet aan mee . Ik heb de retour aangemeld en gevraagd om retourlabel met adres maar niet gekregen. Ik zou het maar aan iemand cadeau geven.
Omdat 0 sterren niet kan...
Omdat 0 sterren niet kan.... jurk na enkele weken ontvangen rechtstreeks van China. Lijkt totaal niet op wat ik besteld heb, hele slechte kwaliteit. Verschillende keren via bericht en mail retour aangevraagd maar geen reactie. 1ste klas oplichters.... lesje geleerd.
Ik begrijp echt niet hoe deze mensen…
Ik begrijp echt niet hoe deze mensen brood door hun strot krijgen door andermans geld te jatten! BESTEL HIER NIET JE KAN BETER HET GELD DONEREN AAN EEN GOEDE DOEL!!!
Alie express kwaliteit en kan niet retour
Heb de goederen ontvangen twee jurken die nog geen 5 euro waard zijn. Alie expres kwaliteit. Heb die mails gestuurd ivm retourneren maar krijg geen mail terug.
Zeer slecht.
Schandalig
Schandalig! Betaald en totaal geen reactie! Oplichters
Oplichters
Bestelling lijkt niet op wat ik besteld heb. Retourneren blijkt geen optie te zijn.
Nog geen 1 ster waardig
Nog geen 1 ster waardig. Trap er niet in. Het lijkt in eerste instantie of je bij een andere partij besteld met wel kwaliteit kleding. Jurk wel geleverd, maar kon zo de vuilniszak in. Draden hingen los, jurk viel zowat uit elkaar. Oplichters!
Eigenlijk geen ster
Eigenlijk geen ster. Na weken wachten een verschrikkelijke jurk binnen. Hele slechte kwaliteit, gelijk in de prullenbak gekieperd!
Zo zonde van mijn geld. Oplichters!!
Absoluut niet bestellen hier!!
geen ster!!
geen ster!!
Slechte kwaliteit en goedkope troep.
Ja, ik ben er ingetrapt.
Het is namaak en lijkt niet eens op de producten op de jurk van de foto en film die ik besteld heb.
= oplichterij!
Niet bestellen
Niet bestellen, jurk besteld en betaald. Nooit ontvangen en ook niet te bereiken. Reageren nergens op.
Bestaat niet je ontvangt niets!!
Pure oplichterij, wegblijven van Bestelboetiek
Ook hier helaas een jurk besteld en niks ontvangen. Geen reactie van de klantenservice. Wegblijven van deze site
Ook in ben opgelicht
Ook in ben opgelicht, geen jurk geen reacties! Ik schakel de rechsbijstand in! Als we dat nu allemaal doen...dan stopt het misschien en krijgen we ons geld terug.