Brandblussysteem gekocht voor mijn auto. Deze werd na 6 weken geleverd. Diverse malen contact opgenomen via verschillende media, maar geen reactie. Na mijn laatste melding werd ie ineens geleverd.... Toon meer

Uitstekende prijs voor olie die bij de reguliere autozaak al vlug enkele tientjes duurder is. De bestelde motorolie werd vlot geleverd in een stevige omdoos. De volgende keer dat ik opnieuw olie nod... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Brandblussysteem gekocht voor mijn…

Het s geen probleem als het later geleverd wordt, maar beantwoord gewoon de mail. Dan weet iedereen waar ie aan toe is.

Goede prijs, mooi product, maar geen communicatie

7 juli 2024

Olie gekocht via de webshop

Olie gekocht via de webshop. Maar bestelling wordt teruggetrokken omdat er een prijsfout in de webshop zat. Blijkbaar stond bij de 3l verpakking de literprijs van een 20l verpakking. Beetje sportief bedrijf zou zou toch uitleveren en prijzen aanpassen maar bij hun niet. Totaal geen tegemoetkomingen, gewoon annuleren. Koop het wel elders die niet alleen zeggen de goedkoopste te zijn maar zich er ook aan houden.

12 december 2023

Goede service!

Na uitgebreid telefonisch advies de olie opgehaald.
Ook hier tijd en informatie ten overvloede.
Olie stond netjes klaar.

27 januari 2015

Argos is gewoon prima olie

Afgehaald de gewenste motorolie, tranmissieolie en ruitensproeier vloeistof. Contant afrekenen kan gwoon, lage prijzen voor top merk. Houden zo, dan kom ik weer kopen.

25 april 2014

Snelle en Goede Service

Mijn micra rijd prima op deze beste motorolie. De producten worden netjes en snel geleverd. Een echte aanrader en voor iedere auto, bus, schip (wat je ook hebt) zeer geschikt...

24 april 2014

aanrader

olie voor de motorfiets besteld. de smeerwijzer is helder. hierna is het even een puzzel! De supremie 10w40 4T vindt je niet onder de hoofdgroep "automotive" en hierna onder de "argos producten", maar onder de hoofdgroep "smeermiddelen en reinigingsmiddelen", en vervolgens subgroep "2 & 4 takt olien". Dat kan beter.
Bij mijn bestelling was het alleen mogelijk 1L pakken af te nemen. Nu zijn dat bv. ook 5L pakken. Dat vind ik een vooruitgang.
De prijzen zijn concurrend.
De levering snel.
Aanrader!

24 april 2014

gewoon de beste olie

voor alle toepassingen of het om een naaimachine of een auto gaat, beste motorolie heeft altijd het juiste product in huis

23 april 2014

Expert op gebied van smeermiddelen

Ook voor speciaal spul, in mijn geval een terreinwagen, een expert op gebied van motorolie, versnellingsbakolie en smeermiddelen; het complete pakket.
Ik heb uitgebreid advies geleverd gekregen en de spullen waren snel in huis.

23 april 2014