Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Havde købt helt nu Allux pakkepostkasse og havde den stående inde i entreen for at blive varm - selv med denne forberedelse var det svært at få navnene til at sidde fast og det blev et minituiøs arb... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en bamse med broderet navn til mit barnebarn. Sød bamse, flot broderi og fint pakket ind til forsendelse. Bamse havde to bolsjer med til turen, som mine døtre efterfølgende valgte at spis... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ovenud tilfreds efter at have bestilt postkassestickers hos BestemSelvTeksten.dk! Jeg kunne bl.a. sagtens få rettet farve, selvom det var min fejl at bestille sort i stedet for hvid. Det var in... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet her flere gange. Fuld tilfredshed alle gangene, ellers vender man jo heller ikke tilbage 👍 Denne fang havde vi et enkelt spørgsmål og der kom hurtigt et svar tilbage. Da vi bestilte gi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Babywinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Huwelijksservice

Geschreven door het bedrijf

BestemSelvTeksten har et bredt sortiment af unikke gaver og udsmykning - enten til dig selv eller dem du holder af. Sæt din familie på postkassen med vores originale stickers med jeres navne eller få satinbånd med din egen tekst på, som kan bruges til fx. indpakning af gaver eller som dekoration til bryllup, barnedåb mv. Du finder også søde wallstickers med børnenes navne eller stencils, så du selv kan male smukke skilte, lave stoftryk og meget andet. Du bestemmer teksten! Alt er lavet i gode kvaliteter, som skaber glæde omkring sig.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er bestemt total utilfreds.

Er bestem utilfreds.
1. Skrifttype på de bestilte bogstaver er både forkert størrelse er også helt forkert rækkefølge iflg. Bestilling.
Tekstens rækkefølge er lavet total omvendt.
Øverst står husnr. Og nederst står navne.
Det også placeret helt forkert tal/bogstaver på ark.
Kvaliteten på "klister" er ikke lavet så godt. Midt på "skilt" er der luft under klister, og der er knæk på mærket.
En gang klamp... og en total OMMER
hold jer langt fra det firma.
Der er kommet en ny ejer... og derfor er den gamle ejer ikke ansvarlig længere

13 maart 2019
Logo BestemSelvTeksten.dk

Antwoord van BestemSelvTeksten.dk

Hej Tom

Tak for din anmeldelse

Det er overraskende, at du på intet tidspunkt har kontaktet vores kundeservice ang. din reklamation med eventuelle fejl og mangler.
Mange ville nok i tilfælde af reklamation, vælge først at kontakte producent eller salgssted.

Det produkt du har bestilt, har ingen fast størrelse på skrifttype. Det skyldes at der er stor mulighed for at tilføje engen tekst, hvilket betyder at størrelsen på skrifttypen varierer afhængigt af mængden af tekst.
Med andre ord: Lange eller korte efternavne har betydning for skriftstørrelse.

Du skriver at elementerne står forkert i forhold til din postkasse. Nu ved vi af gode grunde ikke hvordan din postkasse ser ud, men det står dig frit for at klippe f.eks. husnummer ud af skabelonen og placere den lige præcist hvor du ønsker på din postkasse.

Små luftbobler kan forekomme, men de har ingen betydning for placeringen af teksten.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så sender vi dig gerne kvit og frit et nyt postkasseskilt. Har du specielle ønsker til skrifttypes størrelse i målt i cm, må du gerne specificere dette.

Mvh

BestemSelvTeksten.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - 20 timer efter bestilling var der navn og nummer på postkassen.
Let at påsætte og flot resultat

3 maart 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition fra virksomheden........men!!!

Hurtig ekspedition. Undrede mig blot over at der på hjemmesiden KUN er mulighed for at få leveret via GLS. Udfyldte til afhentning i nærmeste GLS hotspot. Et par dage efter var forvirringen stor da jeg modtager en notifikation fra PostNord om at min pakke er på vej i pakkeboksen. Nå tænker jeg fint nok det er lige i nærheden. Så på selve afleveribgsdagen får jeg en besked fra PostNord om at de nu har afleveret min pakke hos nærmeste posthus.......... jo tak, det er bare lige i den anden ende af byen og da jeg ikke har bil var det noget af en omvej. Havde jo blot håbet på at den var afleveret i den nærliggende pakkeboks. Men igen, selve ekspeditionen fra Bestemselvtekste.dk var der ikke noget i vejen med. Rigtig god jul.

9 december 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk Service og lækkert produkt!

Fantastisk Service! Lækkert produkt.
Vi havde bestilt nogle nogle tal og enkelte bogstaver til en bordoversigt til vores bryllup. Men da jeg fik dem bestilt lidt sent, så skrev jeg til Vibeke. Hun var super hjælpsom, og fik lov at afhente dem hos firmaet istedet for at vente på levering.
Stickerne er i super flot kvalitet og lette at sætte på, og klister super godt, selvom de er blevet påsat en træplade.
Hjemmesiden er super nem at finde ud af!

14 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt. Jeg er fuldt tilfreds med det jeg bestilte. Det kom hurtigt, prisen var god, og det var let at have med at gøre. Kan absolut anbefales.

10 oktober 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Ordren blev leveret hurtigt og var helt som ønsket. Jeg havde dog selv lavet en mindre tastefejl ved bestillingen, hvilket hurtigt og nemt blev afhjulpet af den hjælpsomme ejer.

Kan bestemt anbefales.

8 oktober 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.