Product zondag besteld, alles was in voorraad. Verzending zou binnen 1-2 werkdagen moeten zijn. Nu 3 dagen later nog niets gehoord en ook niet verzonden. Ook valt er nauwelijks contact te krijgen. Hee... Toon meer
Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... Toon meer
Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... Toon meer
Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.
Vraagt klanten om een review
Lange levertijd
Besteonderdelen is gelieerd aan AutoDoc en bestellingen worden vanuit Berlijn verzonden, vandaar ongeveer 5 werkdagen tussen bestelling en levering.
Verder alleen positief, grote voorraad en keuze tussen A en B merken. Goede informatie.

Top kwaliteit
Top kwaliteit , betrouwbaar , functioneert naar behoren , elke dag maak ik er gebruik van en werk soepeltjes

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Ik ben tevreden met de aankoop
Ik ben tevreden met de aankoop, het werd snel verzonden en in de staat zoals vermeld, een geweldige service, dankjewel!

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
past allemaal,snel verzonden ridex kopp…
past allemaal,snel verzonden ridex kopp set gemonteerd werkt goed

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Met stipt het slechtste bedrijf ever!!
Met stipt het slechtste bedrijf ever!!
Banden besteld en betaald, op de site staat dat ze op voorraad zijn. Na ruim 2 weken de eerste mail gestuurd waar de banden blijven. De reactie is dat de banden niet op voorraad en niet meer leverbaar zijn. Oké dan geld terug dit duurt ook nog ruim een week. Vervolgens kijk ik op de site zijn de banden gewoon leverbaar enkel 320 euro per band duurder. Malafide bedrijf koop er absoluut niks!!

Probleem goed opgelost
Order goed afgehandeld. Probeem was dat het onderdeel niet zonder aanpassingen te monteren was.
Klemverbinding was niet gasdicht te krijgen waarna de verbinding gelast moest worden. Dit heeft tot extra kosten geleid.
Besteonderdelen.nl heeft mijn probleem goed opgelost, er is een voucher ter beschikking gesteld voor het bedrag van de door mij hieraan gerelateerd gemaakte extra onkosten. Dit geeft aan met een betrouwbare partner zaken te doen. Chapeau.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Tot nu toe alles in goede staat binnen…
Tot nu toe alles in goede staat binnen gehad en allemaal goede spullen dus al met al helemaal top !

Waardeloos bedrijf
Op kenteken onderdeel gezocht.maar helaas onderdeel van een heel ander merk auto.mail heen gedaan om te retourneren werd in behandeling genomen maar tot op heden niks meer gehoord.waardeloos en zeker heel slecht van dit bedrijf