Beter Horen - Apeldoorn Reviews 98

4,4

Gildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL

Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... Toon meer

Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... Toon meer

de winkel/medewerker prima maar de klantenservice was zeer slecht omdat onze afspraak niet genoteerd was en daardoor 4 weken vertraging opliep en mijn vakantie zonder goed te horen was.

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... Toon meer

1. #4 van de 5 beste bedrijven in Audicien
  2. #3 van de 3 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

• Gildenlaan 390, 7329 EC, Apeldoorn, Gelderland, Nederland

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

de winkel/medewerker prima maar de…

9 juni 2026

Beste meneer van Haastrecht,

Wij vinden het vervelend dat uw afspraak niet genoteerd was, wat leidde tot vertraging en ongemak tijdens uw vakantie. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze klantenservice te verbeteren. Wel fijn dat u in ieder geval prima bent geholpen door onze winkel medewerker. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Prima

Vakkundig respectvol geholpen goed advies

2 juni 2026

Beste meneer de Croon,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service en goed advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Duidelijke uitleg en prettig geholpen.

Duidelijke uitleg en prettig geholpen.
Voelde me serieus genomen bij de vragen die ik had

19 mei 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zich serieus genomen voelde en goed geholpen bent. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer van den Berg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prima en deskundige service

Fijne service, veel deskundige uitleg. Een ongeschikt hulpmiddel wordt gewoon niet verkocht.

17 maart 2026

Beste meneer Parren,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn dat onze service en deskundige uitleg zo gewaardeerd worden! We zijn blij te horen dat u het op prijs stelt dat we geen ongeschikte hulpmiddelen verkopen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Je wordt er prettige geholpen

Je wordt er prettige geholpen. Zeer vriendelijk personeel. En ze denken mee in oplossingen.

10 maart 2026

Beste meneer van Staa,

Prettige persoonlijke behandeling.

Prettige persoonlijke behandeling.
Goede uitleg van het hoortoestel.
De Multi Mic wordt ingezet als we samen fietsen een fijne ondersteuning voor een goede communicatie onderweg.

3 maart 2026

Beste mevrouw A. Riezebos- Wijtzes,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede service.

Goede, service, en vriendelijke personeel.

3 maart 2026

Beste meneer Pluim,

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk advies.

24 februari 2026

Beste Satendranath Sewmangal,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service en eerlijk advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Dure service na 5 jaar.

Als je hoortoestel ouder dan 5 jaar is, kost een service-actie minimaal € 29,95. Ook voor het bijstellen van de microfoon van mijn hoortoestel moest ik dit vaste tarief betalen, terwijl dit binnen enkele minuten gebeurd was.

14 januari 2026

Beste Dik Ammeraal,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring. Om in contact met u te komen, hebben wij uw gegevens opgevraagd. En helaas hebben wij niets ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen, met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Medewerkster luisterde goed naar de…

Medewerkster luisterde goed naar de problemen en loste het goed op.

20 januari 2026

Beste meneer Storm,

Beste meneer Hertgers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service duidelijke advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uitstekend personeel

Omdat de medewerker duidelijk uitleg gegeven had. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

30 december 2025

Beste E.K.N. Smid,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

zeer bekwam en vakkundig geholpen

goede uitleg en wat er wel en niet mogelijk is, een gedegen voorbereiding en begeleiding naar de eerste gehoorapparaten was zeer prettig en naar verloop van tijd overgegaan naar gehoorapparaten

30 december 2025

Beste meneer Menting,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Klantvriendelijke medewerker.

Klantvriendelijke service waarbij er ruimschoots de tijd genomen werd voor de best passende gehoortoestellen.

23 december 2025

Beste meneer Middelkoop,

Beter Horen

netjes behandelt en goede uit legt

netjes behandelt

16 december 2025

Beste meneer Eikendal,

Stap er binnen.

In één woord: klantvriendelijk en professioneel onderlegd.

2 december 2025

Beste meneer Meijer,

,deskundigheid,

Je wordt goed geholpen,deskundig
Voorgelicht ,als er wat aan ingeregeld
Moet worden dan ben je op het goede adres

18 november 2025

Beste J Kool,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zeer goede uitleg.

21 oktober 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Beter Horen

Veel aandacht en goed onderzoek en…

Veel aandacht en goed onderzoek en uitleg en hoe of je het gehoorapparaat moet verzorgen.
Dat was heel prettig.
Ik heb al wat buren er naar toegestuurd en ook die zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Dank u wel

30 september 2025

Geachte mevrouw Gunckel,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.