Ik ben aangenaam en professioneel geholpen. Bij navraag om verduidelijking kreeg ik altijd antwoord waar ik mee verder kon. Ik heb nog niet alle mogelijkheden van de combinatie mobiel en hoortoestel... Toon meer
W. Brandtlaan 10, 6716 RP Ede, Gelderland, NL
Hans Boers is een zeer klantvriendelijke audicien en bijzonder ter zake kundig. Met het volste vertrouwen ben ik begonnen aan een proef periode met de amplifon hoortoestellen en al snel kon ik niet me... Toon meer
De audicien is realistisch en belooft geen gouden bergen. Ik kreeg veel tijd om de nieuwe apparaten uit te proberen en had het gevoel dat ik alles kon vragen. Geen tijdsdruk ook. De wensen van de k... Toon meer
W. Brandtlaan 10, 6716 RP, Ede, Gelderland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Persoonlijke aandacht.
-Er staat een team achter.
- Goed advies gekregen
-Tevreden met mijn 1e hoortoestellen.
- Zeer ontevreden met de vergoedingen als je geen basis hoortoestellen aanschaft. (IZZ zorgverzekering)

Antwoord van Beter Horen - Ede
Beter horen Ede is alleen voor eenvoudig gehoorverlies, als het wat ingewikkeld wordt haken ze snel af.
Dan helpen ze je liever niet.
Wat de klantenservice van Menzis mij adviseert is volgens Beter horen niet waar, die weten er niets van en lezen de antwoorden gewoon voor.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Beter Horen - Ede , is een betrouwbare zaak , die eerst goed naar je probleem luistert , direct met een passende oplossing komt , en vooral geduld met je heeft . Ook als je later met een vraag, of probleempje komt , staan ze voor je klaar

Antwoord van Beter Horen - Ede
Ik werd heel fijn geholpen, ze nemen alletijd voor je.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Prettig, persoonlijk, vakkundig geholpen.
de laatste stem ontbreekt want de uitleg voor het schoonmaken, in het badje leek duidelijk maat thuis lukt dit tot nu toe niet. ik vind het spannend en waar is jullie uitleg op papier bij het badje

Antwoord van Beter Horen - Ede
Hele fijne en kundige audicien, bied ook ruime mogelijkheid om de toestellen en bijbehorende accessoires uit te proberen !!

Antwoord van Beter Horen - Ede
Ik ben uitstekend geholpen. Men heeft mijn gehoorprobleem opgelost.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Met veel aandacht en geduld werd ik geholpen met de aankoop en installatie van mijn hoortoestellen.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Begeleiding gedurende de proef periode was buitengewoon vriendelijk en voorkomend en kon uiteindelijk ook worden afgesloten met de aankoop.
De ervaringen tot nu zijn goed hoewel het gebruik van de app nog veel tijd vraagt
Super geholpen netjes alles uitgelegd en heel veel geduld.
Deskundig en vriendelijk geholpen.
Op advies naar Beter Horen in Ede gegaan, daar vriendelijk ontvangen in de winkel en goed begeleid en geholpen tav mijn nieuwe gehoor apparaten.

Antwoord van Beter Horen - Ede
De wensen van de klant staan centraal, aan die onzin van ‘onzichtbare apparaten’ doen ze gelukkig niet.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Ik wil al een paar weken een afspraak maken, maar alleen als mijn zoon ook kan. Dit lukt maar steeds niet.
Waarom, omdat de Amplion apparaten slecht werken. Ze verbreken constant de connectie met mijn iPhone12.
De apparaten verbeteren niet goed mijn gehoor.
Ik ben 91 jaar oud en wil beter horen.
Ik heb nu een afspraak met een echte audicien in Ede.

Antwoord van Beter Horen - Ede
De kennis van de audiciens spreekt mij aan; ook het luisterend oor vind ik belangrijk, evenals de beantwoording van de gestelde vragen.

Antwoord van Beter Horen - Ede
Ben erg goed geholpen en alles goed uitgelegd hoe je met het apparaat om moet gaan