Beter Horen - Huizen Reviews 73

4,5

Plein 2000 27, 1271 KK Huizen, Noord-Holland, NL

een verademing na eerdere teleurstellende ervaringen bij diverse concurrenten. hier wordt echt naar je geluisterd en nemen ze alle tijd om de juiste testen te doen voor een optimaal resultaat. Nanda... Toon meer

Uitstekend geholpen en goede informatie gehad. Bij een ander filiaal een paar maanden bezig geweest om mijn streamer weer op gang te brengen. Nu een ander snoertje gekregen en het werkt!!! Dank u... Toon meer

Mijn nieuwe hoorapparaten zijn een serieuze verbetering. Soms vallen ze even weg of piepen ze. Ik moet ook de slangetjes schoonmaken met een sprietje, dat maakt dan duidelijk verschil. Veel plezier... Toon meer

1. #2 van de 5 beste bedrijven in Audicien
  2. #1 van de 3 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

• Plein 2000 27, 1271 KK, Huizen, Noord-Holland, Nederland

4,5

Uitstekend

A aardige mensen en heel behulpzaam en…

A aardige mensen en heel behulpzaam en voor de rest niks te melden

24 maart 2026

Beste meneer Simon,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Huizen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Audicien heeft alle tijd genomen om…

Audicien heeft alle tijd genomen om alles uit te leggen en om advies te geven. Nazorg ook heel aangenaam.

17 maart 2026

Beste mevrouw Lindeboom,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de uitleg en het advies van onze audicien en de prettige nazorg. Wij hopen dat u optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

het is vaak moeizaam om contact te…

het is vaak moeizaam om contact te krijgen met de winkel

27 januari 2026

Beste meneer Takken,

Bedankt voor uw review,

Helaas is de winkel soms slecht telefonisch bereikbaar, omdat ze op dat moment bezig zijn met klanten. U wordt dan vaak automatisch doorgeschakeld naar onze klanten service, zij kunnen u prima helpen bij het maken van een afspraak. Mocht u toch liever iemand van de winkel willen spreken? Dan kan de klantenservice namens u, een terug bel verzoek indienen. De winkel neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Zeer prettige en klantvriendelijke…

Zeer prettige en klantvriendelijke behandeling.

13 januari 2026

Beste meneer Vonk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service en prettige behandeling. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prettige ontvangst.Duidelijk…

Prettige ontvangst.Duidelijk stappenplan. Een vaste begeleider. Bereid om de verschillende handelingen vaker uit te leggen. De garantie dat je zonder afspraak naar de winkel mag komen bijvoorbeeld als het schoonmaken niet lukt.

13 januari 2026

Beste mevrouw Draisma - Sparnaaij,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Goed advies voor persoonlijk ongemak

Goed advies voor persoonlijk ongemak! ( door Nanda Speelmeyer )

16 december 2025

Beste mevrouw Oostenrijk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Nanda van de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Kanjers van vestiging Huizen

Dank je wel Hilda en collega’s van vestiging Huizen! Top service; geweldig snel en goed geholpen bij het opnieuw instellen van mijn gehoorprofielen.

Service voor met met een hoofdletter.

Beste Bor,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Slaapoordoppen

Ben zeer vriendelijk en doeltreffend geholpen door Hilda, voor een setje slaapoordoppen. Binnen zonder afspraak en kon direct plaatsnemen om de oordoppen aan te meten. Binnen een week waren de oordoppen binnen en kon deze gelijk ophalen. De oordoppen zelf zitten goed, alleen waren deze wel aan de prijzige kant.

Beste B,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Hilda van de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u optimaal van uw gehoorbescherming kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Ik ben zo blij hilda heeft de…

Ik ben zo blij hilda heeft de oorstukjes heel goed gemaakt en nanda heeft een hele goede gehoortest gedaan en gehoortoestellen ik hoor zo goed weer sinds 5 jaar geen bijgeluiden echt super goed ik ben helemaal happy dikke kus voor de meiden

Beste aarnaudina hogenbirk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's Nanda en Hilda van de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Beter Horen Huizen compliment.

Beter Horen Huizen heeft mij heel goed geholpen met het repareren van mijn gehoorapparaat,tijdens het repareren is het gehoorstukje kapot gegaan en is het geluidprogramma op mijn oude apparaat gezet voor tijdelijk, met name wil ik Hilda heel erg bedanken voor haar hulp en betrokkenheid.

Vriendelijke groeten
Gerda Vos.

5 november 2025

Beste mevrouw Vos,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Hilda bij de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service en hulp.

Wij zijn blij om te horen dat wij een oplossing hebben kunnen vinden tijdens het repareren van het gehoorapparaat en hopen dat u tevreden bent met de reparatie zodat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Deskundige voorlichting door…

Deskundige voorlichting door vriendelijke functionaris(sen), klantvriendelijk.

28 oktober 2025

Beste Sytze,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Huizen en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Zeer correct en houdt zich aan afspraken

Zeer correct en houdt zich aan afspraken

23 september 2025

Beste Bert,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Prima winkel

Goed geholpen in Beter Horen in Huizen

2 september 2025

Geachte meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Beter Horen

veel beter horen wordt het niet

een verademing na eerdere teleurstellende ervaringen bij diverse concurrenten.
Nanda gaf eerlijk maar vooral duidelijk advies en probeerde mij niet over te halen om dure toestellen aan te schaffen. al met al een hele fijne ervaring (en resultaat ! ) en een bezoek/test is zeker aan te raden

24 maart 2025

Service

Snel terecht, goede voorlichting en vriendelijke behandeling.

25 februari 2025

Beste JanHoek,

Bedankt voor uw positieve bericht.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega in de winkel. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.