Beter Horen - Waddinxveen Reviews 14

3,6

Tussenzicht 79, 2741 NM Waddinxveen, Zuid Holland, NL

Ik ben inmiddels drie keer langs geweest bij deze vestiging, maar helaas zonder goed resultaat. Er wordt nauwelijks geluisterd (Esther) naar mijn klachten en wensen. In plaats van passende oploss... Toon meer

Wij zijn prettig geholpen door Dennis die veel ervaring heeft en ons vertrouwen kreeg. Hij besteedde veel aandacht aan onze hulpvraag , het zoeken naar het beste apparaat en het aanvragen bij de ve... Toon meer

Buiten gewoon correct en deskundig geholpen Was een plezier om terug te komen voor nog betere instelling van de apperaten

1. #2 van de 5 beste bedrijven in Audicien
  2. #1 van de 3 beste bedrijven in Gehoorapparaten reparatieservice

• Tussenzicht 79, 2741 NM, Waddinxveen, Zuid Holland, Nederland

3,6

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Tijdrovende en slechte ervaring

Er wordt nauwelijks geluisterd (Esther) naar mijn klachten en wensen. In plaats van passende oplossingen kreeg ik oorstukjes die veel te groot waren en die de gehoorgang volledig afsloten. Hierdoor had ik last van resonantie van mijn eigen stem wat erg vervelend aanvoelt.

Wat het extra teleurstellend maakt, is de houding van de audicien: eerder arrogant en eigenwijs dan behulpzaam. In plaats van samen te zoeken naar een oplossing, werd mijn ervaring gebagatelliseerd en kreeg ik het gevoel dat ik niet serieus genomen werd.
Van een audicien verwacht je deskundigheid, maar ook aandacht, maatwerk en respect. Jammer genoeg heb ik dat hier niet ervaren. Heb de hoortoestellen maar ingeleverd en ben naar een echte audicien gegaan (met uitstekend resultaat & kleine oordopjes)

13 augustus 2025

Beste Han van de Winkel,

Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u zich niet serieus genomen heeft gevoeld. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden u dan ook onze oprechte excuses aan voor deze ervaring want dit is niet niet de ervaring die wij aan onze klanten willen geven.

Wij hebben uw klacht doorgestuurd naar de Beter Horen winkel in Waddinxveen en vinden het nogmaals erg jammer dat het zo is gelopen. De audicien heeft u een brief gestuurd met een lunchkaart erbij en wij hopen dat wij u hiermee duidelijk kunnen maken dat wij uw klacht serieus opnemen.

Wat fijn om te horen dat u inmiddels weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Aanrader

Prettige mensen. Goed advies en ruime aandacht om samen naar de beste hooroplossing te zoeken.

13 mei 2025

Geweldig klantgerichte medewerker!

Een super goede service, van de eerste keer dat we een afspraak gemaakt hebben tot nu toe. Er is voortdurend getracht om datgene wat voor mij het beste was, binnen de toestellen met vergoeding, te vinden. Niets was de medewerker teveel. Hij heeft echt alles uit de kast gehaald voor mij. En ik ben danook super tevreden over het resultaat. Het versterkte geluid komt ook mooi door, zonder hinderlijke ruis e.d. Ik ben er echt blij mee.

17 juli 2023

Beste Soffin,

Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review. Wat mooi om te lezen dat onze service volledig naar wens is geweest. Het is al helemaal mooi dat u tevreden bent over het resultaat van uw hoortoestellen. We wensen u nog veel plezier toe met uw hoortoestellen.

alles horen

Wij zijn prettig geholpen door Dennis die veel ervaring
heeft en ons vertrouwen kreeg.
Hij besteedde veel aandacht aan onze hulpvraag , het zoeken naar het beste apparaat en het aanvragen bij de verzekering.
Goede service!

19 juni 2023

Oorproteses gekocht bij Beter Horen

Oorproteses gekocht bij Beter Horen. Snelle levering rond de feestdagen. Maar 1 van de proteses paste niet goed, dus terug. Het lag aan mijzelf volgens de winkel. Pijn en irritatie werden weerlegd. Bij aanhouden van de klacht werd cynisch gereageerd. Proteses zouden worden teruggestuurd. Na 3 weken maar eens gebeld. Winkel onbereikbaar. Uiteindelijk centrale telefoniste aan de lijn. Ik zou over 2dagen !!! wel worden teruggebeld. Nu 3 dagen later nog steeds niets gehoord. En de winkel (nog steeds) onbereikbaar. Het lijkt mij dat zij ms zelf eens beter moeten gaan horen en naar de klant luisteren. Betalen lukt daar wel, maar service ho maar. Jammer zo'n club, maar je bent er helaas wel afhankelijk van.
1 dag nadat dit bericht leesbaar was, werd er gebeld met de mededeling dat er al meer dan 14 dagen geleden gebeld was en ik niet bereikbaar was. ???? Dat dit te zien moet zijn aan de gemiste oproepen wist de betrokken medewerker ook niet en dat er een voicemail bestaat kon ze ook niet verklaren. Dat er in die ruim 14 dagen niet nog eens gebeld was ook al niet... Klant heeft het gedaan en het bedrijf is volstrekt onschuldig...Jammer dat het zoveel kost.

16 januari 2023

Beste Basher175,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet volledig naar wens is geweest voor u. U bent inmiddels langs geweest bij onze winkel en heeft uw oordoppen mogen ophalen.

Beter Horen

Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)