Ook bij mij werd nadat ik op roulette had ingezet, mijn inzet geweigerd precies op het moment dat één van mijn nummers viel. De zes draaien daarvoor waarbij ik verloor werden uiteraard wel geaccepteer... Toon meer

10 euro opgewaardeerd maar nooit aangekomen in mijn account klantenservice doet vaag en geeft geeb duidelijkheid ja dat het aan mijn bank ligt dat is echt de grootste onzin kortom oplichters . daarna... Toon meer

Oplichters! Scam ! Frauderen! Als je wisselt van bank nummer en er per ongeluk geld op je opgeheven bankrekening komt, wat automatisch terug gestort word op hun rekening, dan ontkennen ze dat ze dit... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Xmas 1000 is een big scam

Xmas 1000 is een big scam, 70 euro weg gespeeld op 25 cent en meer dan 50keer 3 scatters gehad. Hij zet je gewoon op geen win en speel je je geld er door heen, niks geluks aan. 4x 15 cent terug gekregen. Ga niet je lose chasen, anders hebben ze je bij deze game mode

17 december 2025

Ban zonder reden.

Je wordt zonder opgave van reden uitgesloten van bonussen. Ik sta deze maand in de plus bij ze, blijkbaar vinden ze dat niet zo leuk? Je moet je gedrag aanpassen maar ze zeggen niet wat je moet aanpassen. Ik zou elders gaan spelen.

30 november 2025

Wat een waardeloos Casino nieuwe klant en…

Wat een waardeloos Casino nieuwe klant en je wordt genaaid met free sprins. Meerdere personeel gesproken en ze kunnen je niet helpen uren aan de lijn antwoord excuses . Heb veel gezien maar blijf hier weg wat een waardeloos casino ongelofelijk.

20 november 2025

Spel werd abrupt gestopt, bonus foetsie…

Spel werd abrupt gestopt met de melding dat ik pauze moest nemen en dus 30 seconde in de lobby moest wachten. Geen zorgen want je spel zou worden hervat waar je was gebleven. Niet dus!! Begon net aan een bonusspel waar ik best wat had kunnen terugwinnen, maar dit was dus weg! Net bijna 1 uur in de live chat gezeten, alles gedaan wat ze me opdroegen… Niets!!!!
Enige wat ze tegen je zeggen: Kan je verder niet helpen, excuses voor het ongemak… Bizar!! In principe pakken ze op deze manier onrechtmatig geld van je af!

13 september 2025

Na een uur wordt er een pauze ingelast…

Na een uur wordt er een pauze ingelast van 30 seconden. Als je dus hebt ingezet op blackjack moet je 30 seconden wachten en kun je helemaal niks. Hierdoor heb ik mijn inzet verloren en dit krijg je van te voren niet te horen. Met betmgm contact opgenomen maar ze verstoppen zich onder het mom dat het kansspelautoriteit regeltjes zijn. Ze nemen geen verantwoordelijkheid en beiden ook geen compensatie aan. Zeer teleurgesteld in betmgm.

19 augustus 2025

BetMGM gijzelt winsten

BetMGM gijzelt winsten, schendt voorwaarden en communiceert niet transparant

Op 30 mei 2025 won ik in totaal €16.764,46 via een inzet van €0,40 op een slot van Nolimit City op het platform van BetMGM. Deze winst was volledig afkomstig van eigen geld, zonder bonussen of voorwaarden. Ondanks dat de winst correct werd geregistreerd en deels werd uitbetaald (ongeveer €1.900), werd het resterende bedrag van €14.864,46 ongeveer een week vastgehouden zonder enige inhoudelijke verklaring of reden.

Tot overmaat van ramp werd ook een bedrag van €260, waarvan minstens €80 rechtstreeks van mijn bankrekening kwam, eveneens geblokkeerd. Dit bedrag was deels winst, maar ook gewoon gestort saldo. Deze actie valt naar mijn mening juridisch gezien onder onrechtmatige toe-eigening of zelfs verduistering.

Feiten:

Winst erkend via LiveChat door BetMGM-medewerkers.

Geen melding van bug, systeemfout, bonusmisbruik of fraude.

Deels uitbetaald, rest geblokkeerd zonder enige onderbouwing.

Mijn identiteit was reeds volledig en betrouwbaar geverifieerd via iDIN.

Meerdere e-mails werden volledig genegeerd door de klachtenafdeling.

Schendingen van regels en voorwaarden:

Artikel 15.4 van hun eigen voorwaarden: opnameverzoeken dienen zonder onnodige vertraging te worden verwerkt.

Gedragscode Verantwoord Spelen (Ksa), artikelen 4.1 en 4.2: transparante communicatie en bescherming van spelersbelang werden genegeerd.

Besluit Kansspelen op Afstand, artikel 4.3: klachtenbehandeling moet onderbouwd en voortvarend gebeuren. Dat was absoluut niet het geval.

De klachtenprocedure werd misbruikt om tijd te rekken, ondanks dat er geen enkele juridische reden was voor inhoudelijke blokkering.

Mijn genomen stappen:

1. Meerdere verzoeken gedaan via LiveChat en e-mail voor uitleg – zonder resultaat.

2. Officiële klacht ingediend via hun klachtenformulier.

3. AVG-verzoek ingediend (inzage persoonsgegevens) – wat intern vaak juridische alarmbellen triggert.

4. Ultimatum gesteld van 48 uur, waarop geen serieuze reactie volgde.

5. Volledig dossier opgebouwd: chats, mails, transacties, videomateriaal van gameplay.

6. Melding gedaan bij de Kansspelautoriteit wegens overtreding van de regels.

Resultaat:

Op 5 juni 2025 om 10:31 uur, net voor het aflopen van de deadline, keurde BetMGM het volledige resterende bedrag alsnog goed en werd het direct overgemaakt. Er volgde een standaardmail waarin ze beweerden dat de klacht was “behandeld”, zonder inhoudelijke uitleg, excuses of verantwoordelijkheid te nemen.

Conclusie:

BetMGM probeerde een erkende winst zonder legitieme reden te blokkeren, negeerde transparantieverplichtingen, en gebruikte de klachtenprocedure als uitstelmanoeuvre. Pas nadat juridische stappen in gang werden gezet en ik persoonsgegevens opvroeg, kwamen ze in beweging.

BetMGM is geen betrouwbare partij en hoort niet thuis op de Nederlandse markt.
Wie hier een grote winst pakt, loopt een reëel risico dat deze zonder reden wordt vastgehouden.

Mijn advies: mijd dit casino en speel bij een aanbieder die zich wél aan de regels houdt.

30 mei 2025

Antwoord van betmgm.com

Hi! Thank you for reaching out. At this time, we believe you might be looking for assistance regarding BetMGM Netherlands. To contact their Customer Support team, please try the following link: https://www.betmgm.nl/support

Very bad casino 🎰

Very bad casino 🎰, never play here.

29 juni 2025

Antwoord van betmgm.com

Hello Thea. We do apologize for any inconvenience in your experience. Please reach out to our Customer Care team for further assistance. You can contact this team by going to the following link and selecting the 'Contact Us' button at the bottom of the page: https://bit.ly/3OYgkRt

Scammers Oplichters Als je een nieuwe…

Scammers Oplichters Als je een nieuwe bankrekening hebt en je dit netjes doorgeeft voor dat je en storting doet doen ze alsof alles in orde is ze laten je een verificatie doen wat volgens hun is gelukt daarna kan je storten maar pas op !!!!!!!! bij uitbetalen zal je nooit je gewonnen geld gestort krijgen op je rekening de fout word bij jou neergelegd je oude rekeningnummer word maar niet verwijderd en je nieuwe komt er niet in waardoor je nooit je geld krijgt geloof me bespaar jezelf stress en geld speelt hier niet !!!!! Eerlijke en oprechte speler ik heb uren lopen bellen in de chat heb inmiddels door dat het elke keer smoesjes zijn en ik me geld nooit zal krijgen

24 april 2025

Antwoord van betmgm.com

Hello there. Please reach out to our Customer Care team for further assistance. You can contact this team by going to the following link and selecting the 'Contact Us' button at the bottom of the page: https://bit.ly/3OYgkRt

bonus fraude

ik werd geblokt voor bonussen terwijl ik net € 40 had gestort i.c.m. een 20 € freebet weg bonus !
dit om dat ik een te lange sessie had, nu is het blijkbaar bij betmgm dat als je wegklikt je nog steeds in een sessie zit dit in tegenstelling dan wat ik bij andere aanbieders gewend was, in nederland wordt dit beschouwd als fraude en verduistering .deze site is niet te vertrouwen had ik al gehoord maar ik was eigenwijs

16 maart 2025

Vieze oplichters!!!

VIEZE OPLICHTERS!!

HIER WIN JE HELEMAAL NIKS.
MEEST KANSLOZE CASINO WAAR IK OOIT GESPEELD HEB!!
ZE MAKEN JE ZWAAR KANSLOOS BIJ D
IT CASINO.ZE BETALEN OOK NIET UIT EN DE KLANTENSERVICE IS NOOIT BEREIKBAAR.
VAN MIJ MOGEN ZE DE VERGUNNING INTREKKEN EN NIET LEGAAL MAKEN VOOR NEDERLANDSE SPELERS!!
Slecht BEDRIJF!!!
JE BENT GEWAARSCHUWD!!!
SPEEL HIER DUS NOOIT!!!!

28 februari 2025

Antwoord van betmgm.com

Hi! Thank you for reaching out. At this time, we believe you might be looking for assistance regarding BetMGM Sweden. To contact their Customer Support team, please try the following link: https://www.betmgm.se/support

Loesje website

24 januari 2025

Antwoord van betmgm.com

We do apologize for any inconvenience or frustration you experienced. Please reach out to our Customer Care team for further assistance. You can contact this team by going to the following link and selecting the 'Contact Us' button at the bottom of the page: https://bit.ly/3OYgkRt

Ik kan niet eens bij hun geld storten…

Ik kan niet eens bij hun geld storten, de pagina komt er niet voor. Elke dag moet ik weer mijn id bewijs uploaden, en die worden goedgekeurd. Maar dan doet nog niks het. En elke keer sturen ze het foor naar de desbetreffende afdeling. Wat doet die dan? Mijn vertrouwen in hun is gezakt naar het nulpunt! 23 januari: nog geen meter verder, je hoort niks van ze. Live help krijg je niemand meer te spreken, en bij bellen ook niet. Na 10 minuten wordt de verbinding automatisch verbroken. Dit casino staat bij mij onderaan de lijst. Wat is Holland Casino dan een verademing.

Update 4 februari: ze doen niks. Je hoort niks. En via live help zijn ze slecht te bereiken. Via de telefoon lachen ze je gewoon uit. Heb nooit kunnen storten, en misschien is dat maar goed ook. 0 sterren en ik iedereen aanraden om een ander Nederlands casino te zoeken.

16 januari 2025

Slechte site ooit

Slechte site ooit, je blijft gooien in die kasten, roulettes al weken en nooit een keer wat winnen, zelfs niet een klein prijsje, kortom letterlijk erin gooien alleen. Gatver wat een dieven.

25 december 2024

Oplichters

Oplichters! Scam ! Frauderen!
Als je wisselt van bank nummer en er per ongeluk geld op je opgeheven bankrekening komt, wat automatisch terug gestort word op hun rekening, dan ontkennen ze dat ze dit gehad hebben, ook al stuur je ze bewijzen van je bank van retour transfer papieren, dan nog zeggen ze dat jij het geld zelf op je rekening hebt gehad. En als klap op de vuurpijl word je ook nog geblokkeerd , zodat je er sowieso niet meer op kan storten of opnemen. De klantenservice is zwaar teleurstellend!!

20 december 2024

Antwoord van betmgm.com

Hello there. We do apologize for any frustration you experienced. We would be happy to review your account and investigate this further. Please reach out to our Customer Care team for further assistance. You can contact this team by going to the following link and selecting the 'Contact Us' button at the bottom of the page: https://bit.ly/3OYgkRt

Bij gebruik van hun bonus krijg je een…

Bij gebruik van hun bonus krijg je een account dat beperkt is
En als je contact opneemt is het ja daar kunnen wij niks aan doen

5 december 2024

1 grote (il)legale scam NL casino's

Zonder reden is wederom plots je account beperkt voor deelname promoties etc. Iets winnen erna of kans hebben lijkt eveneens onmogelijk. Klantenservice negeert je en reageert simpelweg niet evenals de livechat. In een week tijd simpelweg geen antwoord gekregen op vragen of achtergelaten berichten. Het vertrouwen in dit casino is nieteens 1 ster waard. Ik vraag me af hoelang het zal duren dat het beleid van Nl casino's en zijn companen echt onder de loep worden genomen want onder het mom van verantwoord gokken worden Nederlanders letterlijk beroofd van zijn winkansen en/of geld! Zelfs de toeslagenaffaire is destijds uitgekomen. Dat ging ook te lang goed voor de boosdoeners.

20 november 2024

Antwoord van betmgm.com

Thank you for reaching out. At this time, our Customer Care team only offers assistance in English. At your earliest convenience, please send us a brief description of your concern in English and we'd be happy to assist you further.