Bedrijfsgegevens
- Beroeps- en hobbyvereniging
- Draad- en garenleverancier
- Garenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Better Yarn er min danske engrosvirksomhed med tilhørende webshop og showroom i Sabro. Jeg arbejder med garn, jeg selv kan stå 100% inde for – både overskudsgarn fra Europas tekstilindustri og min egen serie af certificeret garn. Alt hos Better Yarn udspringer af det 12. verdensmål og et oprigtigt ønske om at gøre tingene lidt mere ansvarligt i en branche, hvor der ellers kan være meget spild. Jeg startede Better Yarn, fordi jeg elsker kvalitetsgarn, godt håndværk og gennemsigtige løsninger. Jeg bruger meget tid på at finde de helt rigtige fibre, besøge leverandører og sikre, at både kvalitet og produktion lever op til mine værdier. Når jeg importerer overskudsgarn, er det vigtigt for mig, at det rent faktisk er overskud – ikke garn, der er produceret til formålet. I webshoppen finder du et nøje udvalgt sortiment: garnpakker med den helt rette mængde garn til specifikke designs, strikkekits med opskrift, løse garnnøgler, store cones til større projekter og det tilbehør, jeg selv bruger i min hverdag. Jeg har også små, kuraterede produkter, der gør det nemt at komme i gang med et projekt uden at købe for meget. Better Yarn er et lille firma, og jeg driver det selv. Det betyder, at du altid får personlig service, hurtig hjælp og ærlige svar. Jeg gør mig umage – både når jeg pakker dine ordrer, udvælger nye garner og skriver nyhedsbreve. Hvis du vil se og mærke garnet, er du altid velkommen i showroomet i Sabro. Jeg holder åbent hver den første onsdag i måneden, og jeg elsker, når kunder kommer forbi og fortæller om deres projekter. Tak fordi du støtter en lille, ansvarlig garnvirksomhed. Uden jer ville der ikke være noget Better Yarn.
Denemarken
- betteryarn.dk
Vraagt klanten om een review
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos Betteryarn.dk

Hurtige og venlige svar
Hurtige og venlige svar på forespørgelse.
Kunne hente mine varer samme dag.

Antwoord van Betteryarn
Super service - nærværende hjælpende og forklarende på den bedste måde også har hun bare kvalitets garn der tænker på miljøet og samfundet - jeg vil helt sikkert handle der igen

Super god service
Jeg havde et stort problem, idet jeg manglede 1 nøgle garn til en igangværende trøje.. MEN Better Yarn var klar til at redde mig på bedste vis. Var endda klar til at gå i butikken på en helligdag - for at tjekke, om garnet var der.. Det var det :-). Sendte det, så hurtigt hun kunne. Sikke en sevice ;-)
Fin vare og hurtig levering👌
Rigtig fint look
Rigtig fint look, og spændende designs. Fine opskrifter, og lækkert garn.

Super godt service
Super godt service, og god til at løse problemer på en rigtig god måde 😊

Antwoord van Betteryarn
Emma er altid god til at vejlede og…
Emma er altid god til at vejlede og hjælpe med mønstre og servicen er i top

Antwoord van Betteryarn
Lees meer over geverifieerde reviews.