Between Staffing Reviews 44

1,5

Deze broker heeft geen enkele toegevoegde waarde. Eigenlijk is het gewoon vervelend om zo’n partij tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer te hebben. In 80% van de gevallen betalen ze één of twee da... Toon meer

Geen contact op regelmaat vwb status en hoe gaat het? Niet aanwezig bij eerste gesprek bij opdrachtgever. Al met al ik hoor weinig van de kant van Between.

Omslachtig administratief proces, onduidelijke communicatie met steeds wisselende back-office medewerkers. Dieptepunt: zes maanden geen facturen betaald krijgen op een opdracht die ik nota bene zelf h... Toon meer

1. Wervings- en selectiebureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zoeken, vinden en contracteren ICT-professionals voor interim opdrachten. Vanuit de kracht van personal staffing zetten wij ons in om de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever te verbinden. Dit doen wij sinds 2000. Tot onze opdrachtgevers behoort een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Wij streven naar het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en professional. De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek!

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer leuk contact met de recruiter

Zeer leuk contact met de recruiter. Open en eerlijke communicatie. Duidelijk contract. Heel blij mee.

Afwachten hoe het met de betaling van facturen zal gaan. Dat weet ik over anderhalve maand.

Geen verder commentaar

Geen verder commentaar. Het issue is inmiddels afgehandeld. Maar de wijze waarop Between dit deed, verdient geen schoonheidsprijs!

Prima.

Prima. Alles is goed geregeld en de service is goed. Afspraken worden nagekomen.

27 september 2020

Proces liep van begint tot einde zeer goed

Proces liep van begint tot einde zeer voorspoedig en duidelijk. Enige reden dat het geen 5 sterren is, is dat ik tijdens het hele proces contact heb gehad met 3 verschillende personen ipv alleen met de contactpersoon.
Moet hier nog wel bij vertellen dat de reden waarom dit gebeurde buiten de invloed sfeer van between was.

26 september 2020

Gewoon goed

Transparant en zeer behulpzaam. Als ik bel met een vraag krijg ik meteen een mens aan de lijn die me helpt.

Slecht contact

Initiële proces

Initiële proces, het opstarten en offreren aan klant ging snel en doeltreffend. Melding dat we hem hadden gewonnen ook prima. Maar de contracteringsfase verliep niet goed. Om de een of andere reden kwam de eerste mail met gevraagde info niet aan, noch bij ons noch bij Justis. En dat werd verder niet bewaakt. Uiteindelijk hebben wij contact opgenomen en toen begon alles te lopen. Nu hebben we een contract, prima, maar drie weken na start van de werkzaamheden.

Reageren snel

Reageren snel. Werken efficient. Geen overbodige dingen. Dus prima partij!

24 september 2020

Vriendelijke mensen gevangen in verouderd bureaucratisch proces.

Zeer vriendelijke mensen achter een enorm verouderd bureaucratisch proces. Meestal is dit een gebrek aan visie van de leiding waardoor de werkvloer en helaas ook de klanten een enorme administratieve rompslomp hebben. In 2020 zijn er al een stuk meer handelingen te automatiseren. Digitaal ondertekenen hebben ze helaas nog nooit van gehoord bij Between, de Excel urensheet is vermoedelijk bedacht in 1991.