Slechte service
24 april 2021 een rode beukenhaag besteld a €169,-.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik mail van tuincentrum.nl (waar ik recent slechte ervaringen mee heb - zie mijn review daar) dat mijn bestelling vertraagd is.
Je snapt de ervaring die ik heb met tuincentrum.NL direct een negatief gevoel deed oproepen.
Vertraging kan wegens drukte bij de bezorgdiensten.
Opmerkelijk is wel dat alle andere pakketten van zalando, bol, ea wel op tijd kunnen leveren.
C’est Ca - ik wacht rustig. Yes een track en trace en vervolgens blijft in de post.nl app de bestelling dag na dag opschuiven.
‘Niet aangemeld bij post.nl” al met al wacht ik nu vanaf 27 april (want dat zou de bezorgdatum zijn) en de reactiesnelheid per mail laat echt te wensen over.
Ik ben bang dat mijn haag ergens in een magazijn van tuincentrum.nl staat te verpieteren en tuincentrum.nl ze gewoon weg niet heeft overhandigd aan de bezorgdienst want er is er een track en trace code aangemaakt.
Dit is een to be continued verhaal en moet mijn haag nog ontvangen en een fatsoenlijke reactie op mijn mails.
Advies - als je hier besteld communiceer alles per mail, zwart op wit en maak foto’s van wat je binnen krijgt.
Als de review ze niet bevalt melden ze je aan bij trustpilot dat volgens hun je geen koper bent en je moet verifiëren.
Gelukkig heb ik van tuincentrum.nl alles kunnen overleggen aan trustpilot en is mijn review geverifieerd.
Want ja een slechte review is niet leuk om te krijgen natuurlijk.
Zonde want jaren geleden heb ik hier ook een haag besteld en dat ging prima, volgens verwachting en de haag staat er nogsteeds prima bij.
Berust op die ervaring deed het mij nu weer besluiten hier mijn haag te kopen. Ik ben bang dat ik een grote vergissing ben begaan.