1. Apparatuurverhuurbedrijf

BevallenMetTENS.nl verhuurt de Elle TENS 2, een veilig en effectief apparaat voor natuurlijke pijnverlichting tijdens de bevalling. Voor €45 ontvang je het apparaat rond 36 weken zwangerschap, met gratis verzending en retour. Aanbevolen door verloskundigen en eenvoudig in gebruik.

4,3

Uitstekend

De TENS heeft mij ontzettend geholpen…

De TENS heeft mij ontzettend geholpen tijdens mijn bevalling. Het gaf mij letterlijk een extra duwtje in de rug. Zou het aan elke zwangere aanraden!

19 november 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Bedankt Jousha voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te horen dat we hebben je kunnen ondersteunen met de TENS apparaat. Heel veel plezier met jullie zoontje, warme groeten, Audrey

Aanrader

Super snel geleverd! En ik heb mijn hele bevalling heel veel gehad aan de TENS.

22 oktober 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Bedankt Emma voor je review en fijn om te lezen dat de TENS heeft je goed geholpen tijdens jouw bevalling. Heel veel geluk met jouw kindje. Warme groeten, Audrey

Wat een top service!

Wat een top service!
Audrey is ontzettend attent en ik had de Tens apparaat op tijd in huis:)
Wij hadden de gebruiksaanwijzing nat laten worden dus had dit aangegeven bij Audrey.
Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan of dat er extra kosten in rekening werden gebracht.
Echt een aanrader dames!

8 oktober 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Lieve Delana, wat lief van je! Je was een van onze eerste boekingen en ik ben je heel dankbaar dat je voor onze familiebedrijf had gekozen. Dankzij zo'n mooie review hopen we steeds meer te groeien dus nogmaals bedankt voor je vertrouwen.
Heel veel geluk met jullie prachtige dochter!

Goede service en lieve hartelijke…

Goede service en lieve hartelijke mensen achter dit bedrijf. Ik zal dit zeker aanraden. Heel erg bedankt!

6 oktober 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Lieve Linda, heel erg bedankt voor je lieve woorden. Zo fijn om zo'n goed bericht te lezen. Blij dat we je hebben kunnen ondersteunen met de Elle TENS.
Het allerbeste voor jullie kindje!

Ik bleek de tens toch niet nodig te…

Ik bleek de tens toch niet nodig te hebben en heb netjes mijn geld terug gekregen

16 september 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Beste Janine, bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat je, als je de mogelijkheid hebt om een gratis apparaat te lenen, daarvoor kiest. En anders zijn we er, misschien tot een volgende keer!

Hele fijne en snelle communicatie

Hele fijne en snelle communicatie. Ik had de TENS wat langer nodig ivm een baby die op zich liet wachten en hierin werd meteen mee gedacht. Ook de manier van verzending en retourneren was makkelijk en snel.

25 augustus 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Bedankt Kiki voor je woorden en het vertrouwen in ons familiebedrijf.

We zijn blij dat we je hebben kunnen ondersteunen met de Elle TENS 2.

We begrijpen heel goed dat baby's zich niet altijd aan de uitgerekend datum houden, en denken graag met jullie mee over een passende oplossing wanneer dat mogelijk is. Fijn dat we je hier met een paar extra dagen konden helpen.

Geniet nu lekker van je kleintje en heel veel geluk samen!

Aanrader!

De ELLE Tens werd snel en op tijd geleverd! Tijdens mijn bevalling uren gebruikt. Erg fijn apparaat! Zeker verstandig om deze vanaf 36 weken te reserveren. Ik beviel met 37,5 week maar gelukkig had ik de Tens al op tijd in huis. De huurperiode is dusdanig lang dat je deze tot uiterlijk 42 weken zwangerschap thuis kan houden dus dat is perfect. Na mijn bevalling gemaild voor een retourlabel en snel een reactie gekregen met barcode die je zowel zelf kon printen als laten scannen bij een PostNL punt wat voor de mensen zoals ik, die geen printer hebben, een absoluut pluspunt is!
Enige opmerking vanaf mijn kant is dat de barcode voor het retour 5 dagen geldig is, wat naar mijn mening wel ietsje langer zou mogen aangezien je na een bevalling niet altijd zo gauw goed ter been bent.
Al met al; zeker een aanrader en bij twijfel zou ik het apparaatje gewoon reserveren! Je kan het altijd proberen.

20 februari 2025

Antwoord van BevallenMetTENS

Super bedankt voor je uitgebreide review, Merel.

Je feedback voor wat betreft het retourlabel snappen we helemaal en daar gaan we ook zeker wat aan doen doormiddel van het aanpassen van wanneer en hoe het retourlabel wordt aangemaakt.

Heel veel geluk met jullie kleintje!