Fantastisk god samarbejde, Med alt arbejde fra BIA. Min bygge sag bliver undersøgt og vi finder ud af at en fredet vej som går gennem mit bygge projekter. 😆 Men bia har styr på deres ting og a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte statiske beregninger hos bia.dk, men materialet jeg modtog var ærligt talt af meget dårlig kvalitet. Tegningerne var upræcise og fulde af “hvis’er”, hvilket gør dem ubrugelige som grundla... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej Vi takker mange gange Danial for kæmpe arbejde for vores byggeprojekt fra A-Z. Både arkitekt arbejde og selve ansøgning til kommunen samt hjælp til at finde håndværkere til dele af byggeprojekt.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse! Vi har brugt Danial og hans team til tegning og byggesagsbehandling ifb med tilbygning. Der har fra start været utrolig god, hurtig og præcis kommunikation. Danial har været nem... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos BIA hjælper vi dig med kronologien i dit byggeprojekt. Vi tegner, regner og tager os af det juridiske, alsammen baseret på dine ønsker og drømme. Vi tager os både af store opgaver, små opgaver og alt i mellem. Kontakt os I dag og få en uforpligtende samtale.
Contactgegevens
A.P. Møllers alle 9B, 2791, Dragør, Denemarken
- kontakt@bia.dk
- bia.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
BEDSTE løsning at få Bia til at hjælpe…
BEDSTE løsning at få Bia til at hjælpe os med at ansøge om byggetilladelse.
Vi fik top professionel sparring, et fint informationsniveau og tilladelsen kom hurtigt i hus.
Vi vil klart anbefale BIA til andre i samme situation.

Antwoord van BIA
Jeg kan på det stærkeste anbefale BIA…
Jeg kan på det stærkeste anbefale BIA til alle. Samarbejdet har hele vejen igennem været betryggende og uden nogen former for forhalelse. De har altid været super gode til at responderer på alle mine henvendelser. Vi påbegyndte samarbejdet den 1. marts 2023 og nu her allerede 24 dage efter foreligger godkendelsen. Det er jo simpelthen fantastisk :)
Takker mange gange for det gode samarbejde!!

Super god kommunikation
Super god kommunikation, og service fra Bia. Jeg vil helt klart anbefale dem, hvis man skal have hjælp til en byggetilladelse

Antwoord van BIA
You have done an excellent work on my…
You have done an excellent work on my renovating project and sucessfully solved all problems.
Thank you so much BIA and specially thank you Danial!

Venlig og professionel behandling
Jeg fremsendte mine skitser for vores nye hus til Bia - efterfølgende modtog jeg det endelige projekt fra Bia og efter få rettelser indhentede Bia byggetilladelsen på rekord tid.
De bedste anbefalinger herfra
John Vind Christiansen
(murermester siden 1978)

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Vi har brugt Danial og hans team til tegning og byggesagsbehandling ifb med tilbygning. Der har fra start været utrolig god, hurtig og præcis kommunikation. Danial har været nem at have dialog med, både på mail og telefon og han har både lyttet og forstået vores ønsker hele vejen igennem. Hurtig og smertefri behandling og vi kan kun rose og give den bedste anbefaling her fra.

Antwoord van BIA
Utrolig fin og hurtig sagsbehandling!
Utrolig fin og hurtig sagsbehandling!
Meget lydhøre overfor vores ønsker og lynhurtig tilrettelse af regningen.
Vil til enhver tid anbefale BIA

Antwoord van BIA
Super god service og hurtige…
Super god service og hurtige tilbagemeldinger. Vi har følt os trygge i hele forløbet og kan klart anbefales😊

Dygtig og yderst hjælpsom
Hej
Vi takker mange gange Danial for kæmpe arbejde for vores byggeprojekt fra A-Z. Både arkitekt arbejde og selve ansøgning til kommunen samt hjælp til at finde håndværkere til dele af byggeprojekt. Danial tusind tak for din indsats og alle de kræfter du har brugt på os.
Stor ros og anbefaling herfra.

Antwoord van BIA
Proffesionelt og super hurtigt udført…
Proffesionelt og super hurtigt udført arbejde

Antwoord van BIA
Det har været en fornøjelse at have BIA…
Det har været en fornøjelse at have BIA på opgaven med vores byggeansøgning. Hurtig sagsbehandling og god respons under hele forløbet.
Jeg vil benytte mig af BIA igen hvis det skulle blive aktuelt.

Antwoord van BIA
Jeg havde en god oplevelse fra start…
Jeg havde en god oplevelse fra start til slut,
og oplevede at personalet var meget imødekommende.

Grundige og effektive
Jeg har fået BIA til at hjælpe mig i mit projekt med at slå to andelsboliger sammen, hvilket kan være en utrolig omstændig proces. BIA stod for hele korrespondancen med kommunen, inklusiv udarbejdelse af alle nødvendige dokumenter. De var hurtige og gode til at besvare alle mine spørgsmål. Endelig formåede de at få min sag godkendt hos kommunen på 14 dage - noget der normalt kunne have taget op til 7 måneder. Intet mindre end fantastisk service, og så er det endda billigt :)

Hurtig
Hurtig og professionel service. Tog kontakt til BIA og fik en bygningskonstruktør på min sag med det samme. Jeg havde allerede mine ideer og visioner klar, og de sendte tegningerne og udfyldte tilladelserne samme dag. 5 stjernet service og arbejde, uden tvivl.

Antwoord van BIA
Super effektive og god behandling
Har kun været i telefonisk kontakt med BIA, men skønt jeg ikke kom til at hænge i en telefonkø. Han lyttede til min ide, spurgte ind og tog notater. En arkitekt ringer til dig indenfor de næste 15-20 minutter, sagde han så. Det tog 8-10 min, så havde jeg arkitekten i telefonen. Igen ingen ventetid. Efter et par timer var arkitekten klar med en skitsetegning over mit byggeprojekt, som desværre viste at mit projekt ikke er realiserbart. Selvom vi allerede havde aftalt en pris, og de havde sendt en faktura, var beskedden, at jeg selvfølgelig ikke skulle betale for dette forarbejde. Det kalder jeg god behandling.

👍🏻
Søde og flinke, Hurtig og god feedback.
Kan varmt anbefales

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.