Ruim assortiment tegen goede prijs! Ook is de afterservice zeer goed, vlot antwoord en ze helpen steeds om een passende oplossing te vinden!
Binnen 4 uur had ik op een zaterdag mijn bestelling binnen! Aangezien ik in Dordrecht woon was dit zo snel mogelijk en kon ik diezelfde dag nog een proeverij houden. Groot aanbod met veel verschillend... Toon meer
De levering van mijn bestelde speciale bier in een heel ander deel van NL dan waar de Dordrechtse winkel zich bevindt, was uitermate snel. Voorts is het bijzondere gerstennat in goede orde ontvangen.... Toon meer
Webshop voor exclusief speciaalbier en craftbeer.
Riedijk 116, 3311TL, Dordrecht, Nederland
- 0613840848
- robin@bierenbrouwsels.nl
- bierenbrouwsels.nl
Ruim assortiment tegen goede prijs!
Ruim assortiment tegen goede prijs!
Zeer goede service
Zeer goede service. Besteld pakket was niet meer leverbaar maar kreeg een fantastisch alternatief pakket. Ben zeer tevreden hierover.
Alles was netjes geregeld
Alles was netjes geregeld, alleen het pakje kwam niet de dag erop, maar dat kan aan de feestdagen liggen, niet erg, ik had er ook geen haast achter
Mooie aanbieding en snelle levering
Altijd happy met Bier en Brouwsels!
Altijd goede ervaringen gehad met Bier en Brouwsels! Ik heb er regelmatig besteld de afgelopen periode. Prima collectie aan bier voor nette prijzen, snelle bezorging in goed verpakte dozen én altijd een handgeschreven bedankbriefje erbij; dat wordt op prijs gesteld! Ik blijf nu eigenlijk (een deel van) mijn bier bestellen bij Bier en Brouwsels. :)
Ik bestel regelmatig speciaal biertjes…
Ik bestel regelmatig speciaal biertjes bij Bier & Brouwsels.
Snelle levering, continu wisselend assortiment, prettig contact.
Snelle levering.
Leuke deal. En vandaag besteld en de volgende dag al geleverd. Dikke top zo net voor de kerst.
Bier en brouwsels op en top
Robin levert op tijd en komt afspraken altijd na
Als er een probleem is geeft ie altijd een mooie oplossing
Top bedrijf met mooie spullen
Topservice
Topservice! Levering altijd in goed overleg en op tijd. Verkoper denkt met je mee!
Hele snelle levering en goed verpakt.
Alleen maar top makkelijk te bestellen…
Alleen maar top makkelijk te bestellen en snelle levering
eerste bestelling
hoi hier mijn ervaring van de eerste be stelling
het was een waar feest om uit zo veel moois te kiezen mijn bedoeling was een stuk of 5 maar ja het werden er maar lief 16 ha ha het be stellen was simpel en snel gebeurt en ook super snel geleverd de andere da al in huis en mooi verpakt en een leuk boekje er bij en een persoonlijk bedankje van Robin top tot de volgende bestelling vriendelijke groet peter
Fijn bier en goede communicatie.
Fijne bieren, snelle levering en goede communicatie als de levering iets uitloopt (de 2de keer kwam het pakket een dagje later vanwege technische problemen).
Dik tevreden.
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en goed verpakt.
Ook een persoonlijk bericht, altijd leuk!