4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Hoi met Carlo even voor alle…

Hoi met Carlo even voor alle duidelijkheid . Ik wou dat er nog veel meer waren zo als big burger . Lang geleden toen ik in de USA was had ik daar een hanburger bestelt . Ik wist niet wat ik mee maakte een hele nieuwe wereld ging open voor mijn . Hier in nederland dat zijn geen hamburger's maar een broodje met een stukje vlees er tussen . . En ik was altijd gek op hamburgers . Tussen 2 haakjes ben ik nog steeds . Maar niet meer op dat stukje veel tussen in een bolletje . Nee die hoef ik niet meer . Als je echt een hamburger lief hebber bent is tijd geen porobleem . Eerlijk gezegt al moet ik 2uur of 5 uur wachten . Hoe langer hoe beter het genot is . Als he echt van hamburgers houd . Want die gevoel in de USA heb ik niet weer gekregen niet in jaren . Tot ik van de week daar een hamburger had besteld . Ik wist niet wat ik mee maakte voelden mij gewoon of ik weer terug was in de USA . En ik ben langs gegaan om mijn besteling op te halen . En ja je moet wel even er oo wachten de redenen had ik met eigen ogen gezien . Niks verbaast want hoe veel bestelingen ze wel niet krijgen . Moet ik gewoon op mijn buert wacht en heb ik met al liefde gedaan . En was elke min waard . Wat heb ik genoten . BIG BURGER voor mijn ben je nr 1 hamburger maker . Ik raar aan aks je wen keer echt het gevoel wil hebben of je in de USA bent . Het ennige wat ik kan zeggen is probeer maar een keer uit en beoirdeel zelf maar . BIG BURGER jullie zijn voor mij Nr 1 . Top

6 juli 2024

Gouden Standaard

Wat mij betreft de Gouden Standaard qua burgers in Deventer - McDonalds wie?! Gigantische en heerlijke pulled pork burger, lekkere krulfriet en precies op tijd bezorgd!! Ik ga zeker weer eens bestellen :)

29 mei 2023

Na anderhalf uur gewacht te hebben

Na anderhalf uur gewacht te hebben, gebeld.
De bekende smoezen die bij Google reviews te lezen zijn kloppen. Ook ik kreeg deze smoezen te horen. Met de mededeling dat men niet wist hoe laat de bezorging plaats kon vinden. Het kon nog wel anderhalf uur duren zei de meneer aan de telefoon.
Ja, ja, 3 uur wachten op een hamburger die hier 3 minuten vandaan gebakken zou worden.
We hebben de bestelling geannuleerd. Volgens de man aan de telefoon zou ik het betaalde bedrag binnen 4 werkdagen terug krijgen.
Ik ben er bang voor, als ze zo snel zijn als met een bestelling.........
Slechter dan slecht, nul sterren is al te veel.😡

17 mei 2021

Te vaak verkeerd gedaan

Ik geloof niet dat mensen oprecht positief over dit bedrijf kunnen zijn. De levering was over het algemeen wel op tijd maar het eten....

ik heb meegemaakt dat ik de nacho cheese in half gesmolten bakjes van plastic kreeg. Er zaten letterlijk gaten in de bakjes waardoor het plastic vermengd was met de kaas die overigens ook niet van beste kwaliteit was.

De keer dat ik een grotere bestelling heb geplaatst was er van alles mis. Dubbele producten maar ook producten die misten. Koude en naar karton smakende twister friet, cheesecake die volledig door elkaar gehusseld was, bakjes die enorm veel saus lekten.

De burgers zijn redelijk maar ook enorm aan de prijs. Prijs is te hoog voor wat je krijgt.

Omdat ik van twisterfriet en nacho cheese hou heb ik het drie keer geprobeerd maar alle drie de keren zwaar teleurgesteld. Geen bestelling voor mij meer hier,

3 februari 2016
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)