Helemaal top twee mooie broeken van pme gekocht Op aanraden van de verkoopster maatje kleiner gepast ,en zat prima
Niets dan lof voor Big L Jeans in Zoetermeer. Geweldig assortiment, en belangrijker . . . goed personeel dat wéét waar ze het over hebben. Bovendien zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Twee br... Toon meer
Zijn altijd klantgericht. Geven een duidelijke mening zonder altijd maar de klant gelijk te geven (vind ik prettig dat een verkoper een eigen mening heeft en niet alleen maar mee praat met de klant).... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
In 1984 begon Big L Jeans als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi’s. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss. Het hoofdkantoor bevind zich in Dordrecht. Big L Jeans telt nu 7 winkels en 4 outlet winkels. Deze winkels bevinden zich door heel Nederland. Big L jeans heeft naast zijn scherpe acties op de webshop ook een groot assortiment merkkleding voor dames, heren en kindermode in de winkels. Shoppen bij Big L wordt steeds leuker.
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht
- 078-2021001
- webshop@bigl.nl
- bigl.nl
Helemaal top twee mooie broeken van pme…
Helemaal top twee mooie broeken van pme gekocht
Op aanraden van de verkoopster maatje kleiner gepast ,en zat prima
Leuke winkel
Leuke winkel, ook voor 16 jarige. Veel keuze en leuke prijzen.
Via webshop besteld.
Via webshop besteld.
Zelf heb ik de maten omgedraaid in de bestelling. Wilde dit uiteraard corrigeren.Omdat het gister pas is besteld.
Gemaild.Geen reactie.
Zojuist gebeld,met telefoonnummer als opgegeven.
Kreeg een Engels sprekende dame aan de lijn.
En ze vertelde als t binnen is terug sturen .Maar er werd geen alternatief aangeboden....jammer...
Fijne ruime winkel en online ook…
Fijne ruime winkel en online ook makkelijk te bestellen.
Van de tafel 2 jeans 60 euro 2 jeans…
Van de tafel 2 jeans 60 euro 2 jeans uitgekozen bij het afrekenen werd echter 59.95 en 39,95 berekend, er werd geïnsinueerd dat ik een broek van een andere tafel genomen had.
Mijn vaste klantenkaart ingeleverd en ze zien me er nooit meer. BIG L Hoogvliet.
Zeer fijn geholpen ( weer) !
Zeer fijn geholpen ( weer) !
Omdat ik het niet trof om een PME jeans 33/32 te scoren op de voordeel tafel ( 2 voor € 99.95 ) !,zocht de sympathieke verkoop assistente een maat 33/ 34 voor mij .
Prachtige 2 jeans ,die natuurlijk te lang waren !
Binnen 2 uur werd ik gebeld: Uw jeans zijn verkort en KLAAR !! ( gratis) !!
Topzaak daar in WORMERVEER 👍
Big L Jeans Zoetermeer, een bezoek meer dan waard!
Niets dan lof voor Big L Jeans in Zoetermeer.
Bovendien zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Twee broeken rijker ging ik weer huiswaarts.
Rob Koning
zoetermeer
3 broeken besteld
3 broeken besteld, na 2 weken kwamen ze erachter dat het opgestuurd was naar een verkeerd adres, toen duurde het nog 3 dagen voordat ik de broeken had en zijn er maar 2 binnen gekomen omdat er schijnbaar 1 niet geleverd kon worden. bij bellen wanneer het geld retour gestort kan worden krijg ik te horen dat ze niet genoeg geld op de rekening hebben staan om 50 euro terug te storten. geen online aankoop meer voor mij hier. telefonisch ook slecht bereikbaar. via mail kreeg ik al helemaal geen contact.
Big L Almere een aanrader
Net goed geslaagd voor zoon en man in Almere, heel fijn dat ze zoveel keuzes en maten hebben. Goed geholpen, fijne sfeer en je kunt voor de deur parkeren. Ze hebben vaak leuke akties, en we komen er graag weer terug!
Een grote winkel waar je voor groot en…
Een grote winkel waar je voor groot en klein kan slagen
Soms is het even zoeken naar je maat of model maar het personeel helpt je hier graag bij.
Super fijne winkel,ga regelmatig met de…
Super fijne winkel,ga regelmatig met de "kids"shoppen en kom vaak met meer thuis als dat ik in gedachten had!!buiten dat het aangename prijzen zijn voor goede degelijke merkkleding spaar je ook nog eens punten die je ook weer in kan wisselen voor korting(zelfs op aanbiedingen)mooier kan tog niet!!
Prima winkel
Prima winkel, maakt broeken ook op maat zonder extra kosten. Top
mooi kleding
ge woon goed
big l is gewoon de beste winkel in ieder geval voor mij met al die vette broeken en shirts geweldig
Heel tevreden over Big L
Over het algemeen fijn behulpzaam personeel en een ruime keuze aan herenkleding voor mijn man en zoon. Zou misschien iets meer rekening gehouden kunnen worden met extra XXL kleding?
Broek voor mijn zoontje
Weer 2 broeken voor me zoontje gehaald leuke winkel met vaak leuke prijzen
Fijne winkel!
Fijne winkel met goed assortiment en prettig personeel! Ik blijf er terugkomen!
Leuke winkel & vriendelijk personeel
Super leuke winkel, leuke kleding en altijd vriendelijk personeel.
Personeel wilt altijd helpen, niets is te veel moeite zelfs kleding van de sale laten ze nog naar het filiaal in Zoetermeer komen om het aan jou te verkopen.
Een en al klasse!!
ruime winkel, vriendelijk persoon
de winkel is heel ruim opgezet en het persooneel is heel behulpzaam
Super hulp.
Geweldige hulp bij het passen van broeken, jassen en rokken van Wendy en Cynthia. Goed advies en niet snel opgevend.