2,6

Slecht

Verkoop in greize import

Verkoop in greize import.Vooral veel greize import via verkoop door u op bol. Enige tijd geleden kocht ik van u een Denver Mini hifi set,varpand is het feit dat u+Denver zelf de verkoper zijn.Dit was exact hetzelfde met de Denver discman die Ik jongstleden ook via bol. gekocht heb van u big panda en wederom u+denver zelf is de verkoper van de discman,zeer varpand 2 verkopers bij deze 2 bestelingen.We leggen nu vooral de focus op de Denver Mini hi fi set.Na de vele problemen die ik destijds met u ondervonden heb met deze Denver Mini hi fi set.Gisteravond sprong spontaan de metalen veer los uit de cd dek! Inclusief een gebroken stuk plastic van de cd dek dit ging spontaan gelijkertijd met het los springen van de metalen veer.Na de levering+na de controle destijds heb ik deze Denver Mini hi fi set keurig in de orginele denver doos bewaard en nu pas sinds een paar maanden heb ik deze Denver Mini hi fi set zeer minimaal in gebruik.Ik ga zeer zorgvuldig om met deze Denver Mini hi fi set dus deze huidige schade mag echt niet gebeuren.Ik heb Denver ook ingeschakeld+ik heb over Denver ook een online review gemaakt met de vermelding dat deze Denver Mini hi fi set via bol. gekocht is,wellicht zal ik uw naam big panda in die review gaan toevoegen.Ook plaats ik over bol. online reviews met de naam big panda inclusief Denver in die reviews vermeld.Ook op andere online review websites plaats ik over elke partij een uitgebreide klacht/review over deze Denver Mini hi fi set en waar mogelijk voeg ik schade bewijs toe via fotos.Het bol. klant acount dat ik gebruikte om deze Denver Mini hi fi set van u te kopen dat acount is niet meer in gebruik en ook het daarbij behorende mail adres is ook niet meer in gebruik maar dit mag voor u geen probleem zijn wand ik heb via internet bankieren betaald voor deze Denver Mini hi fi set dus via de omschrijving op de bankafschriften kunt u ten alle tijden deze Denver Mini hi fi set bestelling terug vinden in uw systeem+u kunt met het omschrijvings nummer ook bol. inschakelen.Bol. bewaard wettelijk verplicht 5 jaar lang alle conversaties tussen klant/verkoper etcetera.Ik heb van deze Denver Mini hi fi set schade fotos gestuurd naar Denver Nederland/eu/Benelux.Ook u big panda ga ik via uw email address zeer spoedig benaderen u krijgt dan ook deze schade fotos van deze Denver Mini hi fi set toegestuurd.Mijn meest favoriete,zeer zeldzame,zeer dure cd is beschadigd geraakt door de losgesprongen cd dek metalen veer! deze cd is out of print.Deze Denver Mini hi fi set kwam al niet nieuw aan bij mij en dit weet u.De orginele denver doos was beschadigd(gat in Denver doos)en niet compleet:geen handleiding+geen garantie papieren+geen adapter.De Denver Mini hi fi set was aan de behuizing behoorlijk beschadigd en dit alles weet u.Ook de speaker boxen hebben een zeer krakend geluid en ook dit weet u.Dit alles tesamen met deze huidige schade/defect bewijst mij dat deze Denver Mini hi fi set absoluut niet nieuw is geweest deze Denver Mini hi fi set is dus duidelijk greize import.veel louche praktijken en veel louche bedrijven waar bol. mee in zee gaat.Met veel moeite heb ik destijds een zeer minimale korting van u gekregen.Maar deze huidige schade/defect aan deze Denver Mini hi fi set accepteer ik echt niet.Ik wil een vergoeding of een vervangende toestel krijgen van u.Ik heb inplaats van een nieuwe Denver Mini hi fi set een retour deal artikel ontvangen en ook dit komt veelvuldig voor bij bol.Ik aarzel echt niet om politie werk te gaan maken van deze Denver Mini hi fi set.Ook ga ik desnoods mijn bank inschakelen om mijn geld terug te laten boeken ik overhandig mijn bank dan schade bewijs etcetera.Ook schakel ik de nationale ombudsman+acm consuweizer in met elke partij opgenoemd in deze klachten ik voeg aan deze klachten foto bewijs toe van deze schade aan de Denver Mini hi fi set.Amper heb ik deze Denver Mini hi fi set in gebruik genomen.Stekker gaat altijd uit stopcontact zoals het met elke hi fi set/sterio hoort overigens.Deze huidige schade aan de Denver Mini hi fi set mag echt niet gebeuren.Als u mij naar wens gaat helpen dan wil ik goedwillig de online reviews gaan verwijderen.Ook heb ik fotos van de DHL verzenddoos dus ook met het zichtbare collie nummer kunt u met alle gemak deze besteling van deze Denver Mini hi fi set terug vinden in uw systeem.De schade aan de cd is in feite ontstaan door de combinatie van het spontaan losgesprongen metalen veer/gebroken stuk plastic.De metalen veer/stuk afgebroken plastic knalde elk op de cd het heeft dus de cd bekrast/slijtage aan de cd gebracht.Ook de Denver discman was niet nieuw dit was een retour deal en dit weet u.U weet:De Denver discman was ook beschadigd aan de behuizing+ook schade aan de cd dek+niet compleet+schade:Denver dismandoos.Na veel geklaag gaf u een minimale korting

20 juni 2025

Dv speler voor in de auto besteld

Dv speler voor in de auto besteld. Na twee keer gebruiken in de grote vakantie (wordt enkel gebruikt voor lange ritten) bleek die niet meer te werken. Bij vriend ingestoken, gaat daar wel, maar na volgend gebruik weer niet. Blijkt dat de zekering is doorgebrand. Mijn auto is nieuw. Die van mijn vriend niet en gebruikt zijn 12 volt om zijn banden bij te pompen. Ging dus zeker. Daar zit een nieuwe zekering in na twijfel van Big Panda dat het aan hun toestel / kabel ligt. En hopsa, weer de zekering kapot. Big Panda trekt dit in twijfel. Dvd speler gaat als hij binnen in de kabel zit dus het ligt niet aan het toestel zegt men. Echter hoort deze in de auto te werken, dat is waar we hem voor gekocht hebben. 3 doorgebrande zekeringen verder en enkel willen ze er naar kijken als ik gegarandeerd 25 euro betaal als het niet aan het toestel zou liggen. Echter kan dat niet anders. En 25 euro betalen en zij die niet deftig testen maar hem gewoon in het stopcontact steken en weer opsturen, neen, dat hoort gratis bekeken te worden. Zwaar te teleurgesteld in bol.com ook die enkel schermt voor hun parter, en niet voor een klant. Hier gaan wij mee verder. Want dit ligt niet aan de zekering van een nieuwe auto , maar als de zekering doorbrand meemaals, dan is dit door aansluiting van het toestel. Wat anders,
Aangezien ik nergens mijn 12 volt voor gebruik. Flutbedrijf. Wordt tijd dat klanten goed behandeld worden zonder er nog meer geld te vragen omdat hun toestel niet werkt eoals het hoort en daar al kosten voor gemaakt worden. Ook bol.com.. zeer ontevreden!

10 oktober 2024

Hoverboard Denver

Hoverboard gekocht eind augustus vorig jaar. Minder gebruikt in de winter (weersomstandigheden) en nu is het stuk ... laadt niet meer op. Schudden het probleem van zich af en sturen me door naar een hersteldienst. Ik moet er wel voor betalen om het op te sturen en de herstellingskosten zijn veel te hoog in verhouding met de aankoopprijs (batterij is maar 6 maanden onder garantie). Jammer dus en daar stopt het dan. Trekt op niets vind ik !
Dus zeer slechte ervaring.

6 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken