BikeFriend - Schoten Reviews 67

4,4

Bredabaan 967, bus 14, 2900 Schoten, Schoten, BE

Zeer hulpvaardig, veel productkennis dus duidelijke info over de werking van de fiets/batterij/computerke. Niets was teveel, meteen ook zadel en stuur lager gezet voor de dochter, tips gegeven om de... Toon meer

Weinig klantvriendelijk ! Daags na afhaling nieuwe fiets vorig jaar, Erug om zadel beter af te stellen. Deden het wel, echter na botte melding dar ik dat nu zelf ook wel kon met een sleuteltje. Nu... Toon meer

Zeer toegankelijke winkel met ruim keuzeassortiment e-bikes en normal bikes (en andere accessoires). Zeer vriendelijke bediening, met kennis van zaken. Eenvoudige afhandeling vanaf de bestelling to... Toon meer

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

• Bredabaan 967, bus 14, 2900, Schoten, Schoten, België

• 078-480 527

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Goed!

Zeer goede uitleg en info gekregen voor de aankoop van onze eerste e-bikes (merci Luc @ Bike Friend Schoten). De bestelde fiets werd binnen de afgesproken tijd geleverd en rijdt geweldig. Goede ervaring, hartelijk aanbevolen!

20 mei 2026

Winkel met uitgebreid gamma en prima dienstverlening

Zeer vriendelijke bediening, met kennis van zaken.
Eenvoudige afhandeling vanaf de bestelling tot en met de afhaling/betaling (d.m.v. niet mis te verstane e-mailberichten).
Voor wat mij betreft, een aanrader!

25 februari 2026

Wel vriendelijk

Wel vriendelijk, ze geven wel redelijk wat uitleg mondeling ;maar wat schaars op papier. Zelf als de fiets koopt mijn bagagedrager zat los. Heb fietsendrager gekocht vroeg om te helpen om te zien of ik het goed doe . Antwoord was ik ben fiets verkoper en de rest ken ik niet . Dus ongeïnteresseerd in zijn job
Eentje is wel komen piepen om te zien eindelijk iemand die klantgericht is

Trouwen helemaal niet moeilijk om te plaatsen

19 februari 2026

Beste Derweduwen Oliver,

Je hebt nog niet op ons eerdere bericht gereageerd. We willen graag met je in contact komen om dit samen op te lossen.

We staan nog steeds open voor een gesprek en doen er alles aan om je weer tevreden te maken. Laat je het ons weten als je alsnog wilt bellen of mailen?

Team Fietsvoordeelshop/Bikefriend

Weinig klantvriendelijk !

Weinig klantvriendelijk !
Daags na afhaling nieuwe fiets vorig jaar,
Erug om zadel beter af te stellen. Deden het wel, echter na botte melding dar ik dat nu zelf ook wel kon met een sleuteltje. Nu eerste onderhoud, wachten in winkel kan niet hoor Mevrouw, 9 u brengen, klaar rond 10u30, maar we sturen een sms.
Ben zelf terug binnen moeten gaan om 11u15. Mijn afkeuring betreffende 2 verschillende ventielen werd ook weer als afgedaan alsof ik te moeilijk ben. Mss zijn ze daar enkel vriendelijk voor een select publiek.

31 januari 2026

Hoi Christel,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het is jammer dat je onze hulp niet als klantvriendelijk hebt ervaren, zeker omdat we bij elk bezoek ons best hebben gedaan om je zo goed en snel mogelijk te helpen zowel bij het afstellen van je zadel als tijdens het onderhoud.

We begrijpen dat sommige dingen anders zijn overgekomen dan bedoeld, maar we hebben telkens volgens onze normale werkwijze gewerkt. Uiteraard nemen we je opmerkingen mee om te blijven verbeteren, want een vlot en duidelijk verloop voor elke klant blijft belangrijk voor ons.

Als je dit verder wilt bespreken, dan mag je altijd bij ons langskomen of contact opnemen. We staan open voor een eerlijk gesprek.

Team Fietsvoordeelshop/BikeFriend

Een fiets .Goh vind als je een ebike koopt van…

Goh vind als je een ebike koopt van meer dan 5000€ en de vijzen vallen er uit niet normaal en als je dan terug gaat en ze zeggen dat is normaal meneer omdat je dat gebruikt dat leeft had de fiets 1 maand vijzen van de fietspoot kwamen los achter stuk spatbord viel er gewoon af kettingkast breekt gewoon af na gewoon gebruik nu hebben ze het vastgebonden met kolsembandjes ze wouden een nieuw bestellen kzei laat maar als dat dan ook zo snel afbreekt voor zoveel geld vind dit Niet normaal als ik dan een hoger bagagerek vraag ah meneer dat merk heeft dat niet dus creatief zijn moest jezelf zijn voor een hoger bagagerek dat doen wij niet dus creatief kunnen ze ook niet zijn ge moest dat zelf doen kreeg ik als antwoord of naar een fietsen bouwer tis gewoon standaard gerief en meer hebben ze niet kzou het zekerst niet aanraden voor creativiteit en daar zoveel geld voor betalen.

29 december 2025

Hoi Ronny,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed.

We hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen en mee te denken. Daarbij zijn er soms grenzen aan wat wij als winkel praktisch kunnen oplossen. Toch bedanken we je om dit met ons te delen.

Team BikeFriend