God og venlig kundeservice
God og venlig kundeservice, meget behjælpelige og upfront om alt.
Super service til en god pris.
Kan stærkt anbefales
Tog ikke gebyr for GPS jeg selv havde taget med, men ikke passede.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God og venlig kundeservice, meget behjælpelige og upfront om alt.
Super service til en god pris.
Kan stærkt anbefales
Tog ikke gebyr for GPS jeg selv havde taget med, men ikke passede.
Jeg skulle have serviceret min Canyon Endurance fordi kranken knirkede lidt og jeg laver mange spurt intervaller, så for en sikkerheds skyld.
Så jeg tog den til service hos BikeLab CPH. De fandt hurtigt nogle små ting som skulle skiftes og det var helt fint.
Da jeg hentede den virkede alt fint indtil jeg kom ud og køre på den.
1. De skiftede bremse klodser foran, de var mast helt ind i hjulet og bremsede cyklen.
2. Kranken larmede langt mere end før jeg tog den derind.
3. De skiftede kæde - og på en eller anden måde har de fuldstændigt fucket mine gear op. Jeg var ved at falde flere gange fordi den hoppede helt fjollet i gearne.
4. Jeg skriver naturligvis en mail til dem så snart jeg kommer hjem og deler min dårlige oplevelse. Hvilket de her efter 1 uge stadig ikke har svaret på.
Øv oplevelse
OPDATERET 2/6-26: Stadig ikke noget svar fra BikeLab CPH. Selvom de jo har "garanti" for alt hvad de laver - ifølge dem selv.
Men det nok meget godt, for et andet cykel værksted fandt ud af at kæden (som de skiftede til ny) var vendt forkert. Og at kasetten bagpå var løs. Så giver det sku mening at den hoppede i gearene, efter de har været i nærheden af cyklen.
Jeg har nu fået lavet et par reparationer hos cpr bike lab. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde. De er overordentligt grundige og meget dygtige til deres arbejde. Man fornemmer en stor faglig stolthed hos mekanikerne. Desuden er de meget service minded og altid med et stort smil. Kan kun anbefale dem.
Sindssygt god service og rigtig god/fair pris
Fik sat 3 dæk+slange på en Nihola... Og det var OK jeg kom med egne dæk+slanger (ville have skiftet selv men mine plastik dæk jern knækkede)
Tog kun 4 timer fra jeg afleverede cykel til booket tid (bookede dagen før)
Fik også rigtigt gode råd og vejledning om hvad andet der bør laves
Alt i alt... TOTALT spitze klasse oplevelse
Super god service - hurtig og venlig og til meget rimelige priser. De genbruger dele fra kasserede cykler, hvilket er et fint bidrag til at begrænse overforbrug og give stumper et nyt liv
Jeg kom med min cykel til BikeLab CPH og blev mødt af et venligt og professionelt personale, som vejleder mig rigtig godt.
Min cykel blev fikset på 3-4 timer, som jeg synes er vildt hurtigt og til en virkelig fair pris. Min cykel virker nu som en drøm og jeg kommer helt sikkert igen, hvis der er problemer med den en anden gang.
Man går bare derfra med et virkelig godt resultat og tryghed.
Kæmpe anbefaling herfra.
Sikke en god og fair service. De reparerede min elcykel på få timer, så jeg slap for at tage bussen hjem.
Mange anbefalinger herfra. Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang min cykel har brug for reparation. Tak for en god service og fair pris.
Fantastisk service og kompetent vejledning!
De her gutter er bare top serviceminded og ved hvad de har med at gøre. Små reparationer, og større indgreb bliver løst hurtigt og effektivt, til meget fair priser! Vores ladcykel har fået en fast "Cykeldoktor" på Vesterbrogade! Kan varmt anbefales.
Fantastisk
Fantastisk service, fantastisk humør, fantastisk pris, de holder hvad de lover og følger op.
Hvis flere var som Jeppe og hans kollegaer så havde netbutikkerne mindre omsætning
Super søde og hjælpsomme mennesker, som reddede min r** da hele mit baghjul pludselig røg af stellet og jeg ingen steder kunne komme. Det viste sig at være hurtigt fikset og de fik mig afsted igen med det samme.
Tusind tak for at være mine torsdags-helte og få hele min dag til at køre igen.
Yderst kompetent Service!
1. Hurtig reparations tid
2. Fornuftige priser
3. Kompetent og venlig betjening
... Kommer til at bruge BikeLab CPH i fremtiden
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.