Ik heb veel informatie gekregen over diverse fietsen. De voor en nadelen van elke fiets werden duidelijk aangegeven. Er werd de tijd genomen en dat gaf vertrouwen.
Men nam de tijd voor ons en een duidelijke uitleg met de voor- en nadelen van de diverse modellen. Verkoper zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden van de diverse fietsen. Persoonlijke benade... Toon meer
Wat een service en vertrouwen Goed geholpen en advies gekregen, meer dan goed. Bijzonder vriendelijk en nemen werkelijk alle tijd. Aanrader!!
goede service, altijd een leenfiets beschikbaar, duidelijke omschrijving van reparatie
Langebuorren, 18, 9051 BG, Stiens, Friesland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - Haijma
Verschillende proefritten kunnen maken.
Goede uitleg en denken met je mee en dichtbij.
Hele fijne winkel, vriendelijke mensen en goed advies. Er wordt meegedacht, altijd prettig.
Vriendelijk en met aandacht en kennis geholpen. Goede info omtrent mogelijkheden, voor- en nadelen van verschillende modellen fietsen voor mijn specifieke gebruik. Uiteindelijke aankoop was ook vlot beschikbaar en prima rijklaar afgeleverd.
Goede uitleg ,veel keuze ,denken goed mee prettige sfeer in de winkel
INFORMATIE CQ VOORLICHTING
ASSORTIMENT VRIENDELIJK PERSONEEL.EN UITERAARD DE SERVICE.
Wat een service en vertrouwen
Goed geholpen en advies gekregen, meer dan goed.
Bijzonder vriendelijk en nemen werkelijk alle tijd.
Aanrader!!
Super geholpen en meegedacht bij de aanschaf van een racefiets
Het is een top zaak, super service en de mensen zijn aardig en ze weten waar ze over praten
Fiets weer helemaal in orde.