Mij hoor je niet klagen over de fietsenzaak ik wordt altijd goed geholpen en totaal niet beroerd om mee te denken en de prijzen zijn leuk. Anderen fietsenzaken in de buurt doen alles puur om het geld... Toon meer
De fiets kreeg een jaarlijkse onderhoudsbeurt, de afspraken met dit bedrijf zijn heel gemakkelijk te maken, er werd gebeld voordat een grotere reparatie werd uitgevoerd. Heel fijn om een goede leenfie... Toon meer
Jens heeft ons goed geholpen. Zijn advies was duidelijk en eerlijk. Alles wat hij beloofd heeft is hij nagekomen en de fietsen rijden zoals beloofd het is elke keer een feestje om daar in de winkel te... Toon meer
Duidelijke info. Ook is er moeite gedaan om een collega te bellen omdat de fiets welke ik voor ogen had, niet in de winkel stond. Daarnaast kreeg ik de kans om voor een andere kleur te... Toon meer
Stationsweg, 16, 5831 CR, Boxmeer, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede service , aardig personeel, goed vertrouwen, duidelijke uutleg, erg postief gevoel en fietsen aan overgehouden.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Ze kwamen met een prima oplossing voor mijn probleem.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
De winkel in Boxmeer is gewoon een hele fijne winkel. Personeel altijd vriendelijk en de service is goed.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Tevreden qua reparatie, alleen het geven van advies kan wel wat beter, want de beloofde rugsteun en bagagedrager kussentje voor onze kleinkinderen kon uiteindelijk toch niet op de bagagedrager worden gemonteerd!

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Hele goede service de fiets opgehaald en weer terug gebracht na banden reparatie. Gezien onze leeftijd netjes geregeld.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Goede service ik heb een driewieler en kan niet goed zonder als er iets aan is wordt die snel gemaakt

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Goede service , fijn personeel en een snelle levering .
Kort samengevat " een top bedrijf "
Zeker een aanrader !

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Goede service, er wordt goed meegedacht bij de aankoop van nieuwe fietsen! Top team.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Namen de tijd bij de verkoop van mijn fiets. En bij het ophalen was er ook een fijne duidelijke uitleg van de fiets. Ze namen echt de tijd voor me.

Antwoord van Bike Totaal - Rob
Na klein onderhoud ,voelde de fiets niet goed ,zonder er gebruik van te maken werd de fiets geremd door iets.
Weer terug naar de zaak bleek er een spaak te zijn geknapt ,deze werd kosteloos vervangen.
Dankjewel voor de service