We kregen een zeer duidelijke uitleg en 2 verschillende e-bike's mee (incl. opladers) om een aantal dagen uit te proberen. Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beid... Toon meer
Ik heb bij vlassak een easy ryde driewieler gekocht, vanaf dag 1 ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ik heb rijlessen gehad om de fiets te leren kennen en om vertrouwd te raken met de... Toon meer
Bike Totaal Fietswereld Vlassak in Budel geeft geweldig persoonlijk advies met veel geduld en zowel voordelen als nadelen aan. Totaal niet opdringerig en op maat gemaakt advies. Een voorbeeld voor al... Toon meer
Fabrieksstraat, 25, 6021 RC, Budel, Limburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Perfect geholpen door de verkopers . Nemen de tijd . Weten waar ze het over hebben en geven over alles uitleg . Zeker een aanrader om hier een fiets te kopen !!!
vriendelijkheid.
vakkundigheid.
de tijd voor je genomen.
goede adviezen gegeven.

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Ze nemen ruim de tijd om alles goed uit te leggen zowel bij aankoop als afhaal.
Geweldige service!

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Uitstekende ervaring bij Bike Totaal Vlassak. Vanaf het eerste moment kreeg ik eerlijk en deskundig advies, zonder enige druk om een keuze te maken. De levering was snel en bij het ophalen van de fiets werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. Er werd echt de tijd genomen om alle functies door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.
Ik ben ontzettend tevreden met de service en kan Bike Totaal Vlassak van harte aanbevelen!

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Een voorbeeld voor alle Bike Totaal winkels.

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Ik heb rijlessen gehad om de fiets te leren kennen en om vertrouwd te raken met de driewieler.
Al met al een prettige en goede ervaring.
Dank jullie wel hiervoor ! mn peter-paul.

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beide fietsen en hun mogelijkheden.
Hierdoor konden we een verantwoorde bestelling plaatsen, het is per slot van rekening veel geld wat je ervoor uitgeeft.
Ook tijdens de bestelling werd alles zorgvuldig met ons doorgelopen.
Bij het ophalen van de e-bike's werd opnieuw de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Dit geeft ons het gevoel dat we op dit team kunnen rekenen en dat de service hier goed is.

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
De oplader van mijn fiets deed het niet meer dus werd hij opgestuurd en ondanks dat de garantie was verlopen heb ik toch een nieuwe gekregen dank voor de snelle service

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Netjes in de winkel in Budel een fietsmand en montage onderdeel besteld, ook verteld dat ik deze binnen 5 weken nodig had voor een fietsvakantie.
Geen probleem werd er verteld.
Na 4,5 week montage deel nog niet geleverd, na 3 x contact van mijn kant, tekens leverancier afwachten, dus geen oplossing!! :(
Uiteindelijk in overleg zelf online besteld, en binnen 1 dag thuisbezorgd!!
Lang leven de online shops...
Geen sorry, of excuus van de eigenaar
bij het ophalen van de mand, Teleurstellend dit.
Hier ga ik niet meer naar toe....

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Uitleg was door allebei de personen die mij geholpen hebben heel duidelijk. Waren allebei super aardig en behulpzaam.

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
We hadden fietstassen gekocht, maar wilde achteraf graag een andere kleur hebben. Dit werd meteen geregeld cq besteld. Super!

Antwoord van Bike Totaal - Vlassak
Zeer kundige medewerkers die alles over type fietsen uitleggen.