snel, vriendelijk en deskundig personeel. Ik werd goed geholpen ook goed advies ontvangen bij het bestellen van een fiets een een verzekering.
Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Goede en concrete uitleg om de juiste keuze te maken voor onze fietsen! Mooie fietsen voor een redelijke prijs!
Wat een fantastische rijwielhandel is dit zeg!! met uitstekende service en nazorg ook voor als je fiets een servicebeurt nodig heeft. Ik kan Bike Totaal Wind Baarn dan ook bij iedereen aanbevelen.
als 1e geluisterd naar de klant . geeft dan wat van de ervaring door . laat je op je gemak naar div. fietsen kijken en helpt waar nodig. Prima
Oosterstraat, 54, 3742 SW, Baarn, Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
als 1e geluisterd naar de klant .
geeft dan wat van de ervaring door .
laat je op je gemak naar div. fietsen kijken en helpt waar nodig.
Prima
Reparaties aan remmen, versnelling en achterband zijn uitstekend uitgevoerd. Medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Reparaties zijn snel uitgevoerd. Fiets rijdt weer als een zonnetje!
Snelle service na diefstal vast geschroefde fietscomputer.
Ik kan Bike Totaal Wind Baarn dan ook bij iedereen aanbevelen.
Supersnel en mooi opgeknapt de oude fiets van mijn moeder rijdt weer als een zonnetje🤩
Snelle en goede reparatie met juiste prijsafspraak
We konden snel terecht voor een onderhoudsbeurt. We werden netjes gebeld dat de fietsband vervangen moest worden. Klaar volgens afspraak en nette prijs. Aanrader!
Snelle reparatie van lekke fietsbanden. Vriendelijk personeel.