Ze gaven goede voorlichting over de verschillende soorten fietsen die ik kon kopen. Ik heb ook een paar proefritje gemaakt. De omgang was vriendelijk en prettig.
We komen al jaren bij Bike-Totaal Winterswijk. Het is een betrouwbaar adres met een eerlijk advies, goede service en fijne enthousiaste personeelsleden.
Vriendelijke en gekwalificeerd personeel dat je helpt met vakkundig advies en onderhoud van je fiets
Europark, 11, 7102 AN, Winterswijk, Gelderland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - Winterswijk
Reparaties netjes gedaan en de fiets was snel weer klaar voor gebruik.

Antwoord van Bike Totaal - Winterswijk
Ik ben zeer goed geholpen, heb een proefrit gemaakt ....en de service is uitstekend

Antwoord van Bike Totaal - Winterswijk
Een Koga F3 8.0 is een fantastische fiets van Nederlandse makelij. Niets anders dan lof over deze fiets. Maar er zijn veel meer fietsspeciaalzaken die deze fiets verkopen, alleen Bike Totaal Winterswijk steekt daar mijlenver bovenuit. Zij kennen je als klant, ze zijn prettig in de omgang, ze zijn eerlijk, geven je een goede en eerlijke inruilprijs, stellen de nieuwe fiets helemaal voor je af, als je graag leren Koga handvatten (uiteraard inbegrepen) wilt, monteren zij die voor je. Voor mij zijn ze een voorbeeld voor veel middenstanders, zo blijf ik een trouwe klant.
Was snel geregeld en goed.
Geen gezeur, gewoon duidelijk.
Prijs opgave was iets hoger dan uiteindelijke factuur. Liever dat dan andersom.
Prettig geholpen met goed advies en goede service bij de aankoop van mijn nieuwe e-bike. Alles netjes geregeld, aflevering op tijd en fijn contact met het vriendelijke personeel. Zeker tevreden!
Vakkundig, behulpzaam en prettig in de omgang. Ook het reguliere onderhoud wordt goed uitgevoerd
Ongelukje met de fiets. Deze snel en goed gerepareerd. Top service.
Zo als altijd netjes en correct geholpen. Moderne fietsen en een mooie moderne werkplaats met een ouderwetse service, meer kun je niet wensen