Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte for tre uger siden en bil hos Bilhandlerne ApS, og vi har ikke en finger at sætte på den service fik inden, under og efter handlen. Vi blev ikke mødt af polerede sko og skjorter, men de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Automakelaar
  3. Automarktplaats
  4. Autoleasebedrijf
  5. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

Hos Bilhandlerne ApS er vores største mål at finde den helt rigtige bil til dig. Vi holder til lige uden for Silkeborg – en central placering i hjertet af Jylland – hvilket gør det nemt for kunder fra hele landet at besøge os. Bag Bilhandlerne står to passionerede bilentusiaster med solid erfaring fra nogle af landets større bilhuse. Vores interesse for biler er ikke bare et arbejde – det er en livsstil. Vi har begge opbygget et indgående branchekendskab og ved, hvad der skal til for at sikre en tryg, gennemsigtig og tilfredsstillende bilhandel. Vi stræber altid efter at tilbyde markedets skarpeste priser – Tjek selv, og se om du er enig Hos os er du ikke bare endnu en kunde – du er en del af en bilhandel, som vi selv ville ønske at opleve. Vi glæder os til at handle med dig

4,5

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top karakter til drengene hos…

Top karakter til drengene hos bilhandlerne vi har fået en super go behandling ved køb af bil hos dem jeg jeg følte mig virkelig velkommen fra 1 sekund jeg var der og til slut de får mine varmeste anbefalinger jeg kommer helt sikkert en anden gang

8 april 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Patrick. Tusind tak for de pæne ord om os og vores forretning! Dem er vi meget taknemmelige for. Vi håber at i får et godt ejerskab af den nye vogn😃

De bedste hilsner hele teamet hos Bilhandlerne ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan sku varmt anbefale gutterne og…

Kan sku varmt anbefale gutterne og deres biks! De gav en utrolig god pris på min gamle bil og fik lavet en fin bytter til en Ford Focus. De meget imødekommende og professionelle uden at det tørt og falsk. Kort tid efter at have fået bilen, var der desværre problemer med koblingen, men den tog de på sine skuldre uden det store bøvl.
Kan snildt overveje at handle hos dem igen, når jeg engang skal have ny bil. Trods den lange køretur fra Sjælland af.

1 april 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Joachim - Tusind tak for de pæne ord om vores forretning og måde at drive den på🙏🏼 Dem sætter vi rigtig stor pris på

Vi håber at vi ses til endnu en god handel en skønne dag

De bedste hilsner teamet hos Bilhandlerne ApS!

Kan anbefales

Har købt min første varevogn i deres varevogns afdeling. Det var en fornøjelse at handle med Jens.

20 maart 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Tusind tak for det Peter! Vi sætter stor pris på de rosende ord, og håber at dine nye varevogn kommer til at blive en god hjælp i hverdagen!

Hilsen teamet hos Bilhandlerne ApS i Them

Super god oplevelse

Super god oplevelse, de lyttede efter end behov og jeg endte med en rigtig fin bil.

27 februari 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Tusind tak for de pæne ord Daniel!🤩 Vi er glade for at høre, at den nye bil løser dine behov!

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Jeg blev taget godt imod og jeg var på kig efter en Megane IV, og de havde en sølvgrå som så fin ud og en rigtig god pris. Jeg fik en fair pris for min byttebil og fik endda service, nysyn, nyt batteri og plader med i prisen. Så er glad for mit køb og glad for at have købt den hos bilhandlerne. 😊

4 maart 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Sander! Tusind tak for de pæne ord. Vi sætter kæmpe stor pris på de pæne ord, det betyder meget for os at du har sat pris på vores service😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For tre uger siden købte jeg en Ford…

For tre uger siden købte jeg en Ford Fiesta hos Bilhandlerne. Det var en super oplevelse både undervejs, men også efter, hvor de har taget god hånd om alle spørgsmål og "bekymringer" der er i forbindelse med et bilkøb. Bilen kører upåklageligt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil hos de unge bilhandlere i Them.

12 februari 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Louise! Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på! Vi glæder os til at handle med dig igen i fremtiden

Med venlig hilsen teamet hos Bilhandlerne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

købte en bil

købte en bil og det hele var aftalt og så siger de nøglen var væk. de prøver ikke engang og gøre det godt igen. de sagde konto nr og så sender vi pengene tilbage og så den ikke længere. kan ikke anbefale.

4 februari 2026

Fantastisk oplevelse

Vi blev ikke mødt af polerede sko og skjorter, men derimod af unge folk som forstod at møde en i øjenhøjde. Det gjorde oplevelsen rar og nærmest hyggelig

Vi vil handle bil her igen, og anbefaler folk omkring os at gøre det samme

21 februari 2026

Hej Kirsten

Vi er meget glade for at I har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med jeres bilkøb! Vi takker mange gange for at i anbefaler os til andre, det betyder meget for en virksomhed som vores!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse hos de 2 unge…

Rigtig god oplevelse hos de 2 unge bilhandlere.
Købte den fineste Mini Cooper, som jeg er yderst tilfreds med.

25 september 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Tusind tak for de pæne ord Helle! Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os🤩

Med venlig hilsen teamet hos Bilhandlerne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringede og skrev vedr en bil

Ringede og skrev vedr en bil. Aftalte at jeg skulle komme dagen efter kl. 9.45 da jeg kommer har de solgt bilen. De sagde de havde ringet, hvilket ikke passede. Så havde de sendt en mail 9.38 og skrevet den var solgt, selvom vi havde en aftale 9.45. En aftale er an aftale i min verden. Ingen beklagelse eller andet fra deres side, bare en arrogant afvisning. Så vil ikke anbefale dem

20 februari 2026

Hej Jackie

Først og fremmest er vi meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er aldrig vores intention at efterlade folk med den fornemmelse, efter de har besøgt os. Vi går hver dag på arbejde for at skabe den bedste oplevelse hos vores kunder, og det kan vi forstå på din anmeldelse, at vi i dine øjne ikke har levet op til. Den slags tager vi altid til efterretning, så vi kan undgå lignende episoder i fremtiden.

Jeg vil dog gerne tilføje vores side af sagen og en løsning til dig.... 😊

Vi får dagligt omtrent 30-40 opkald, hvor potentielle kunder tilkendegiver, "at de kommer i morgen". I realiteten er det kun cirka 25 %, der rent faktisk dukker op. Derfor reserverer vi aldrig biler til folk, medmindre de har indbetalt et depositum eller underskrevet en slutseddel på den konkrete bil. I dit tilfælde var ingen af de to kriterier opfyldt, og bilen var derfor, som alle vores andre varer hos os, "først til mølle".

Det er i øvrigt ikke usædvanligt, at man i en detailbutik kan dukke op, og så er varen imidlertid blevet udsolgt, uanset om det er en isenkræmmer, elektronikforhandler eller, som i dette tilfælde, en bilforhandler, man har at gøre med.

William kontaktede dig på mail i det øjeblik, bilen var solgt, så du fik informationen med det samme. Vi har aldrig sagt, at vi skulle have ringet til dig for at afblæse.

Vi er dog meget kede af, at du skulle have oplevet en arrogance i vores forretning. Det stemmer ikke overens med vores ønskede væremåde, og det vil vi beklage, men dog undskylde os med usædvanlig travlhed på denne konkrete fredag.

Som et plaster på såret vil vi gerne hjælpe dig med at finde en tilsvarende bil til den samme pris, hvis du skulle ønske det. Så er du måske ikke kørt helt forgæves ud til os alligevel 😊

De bedste hilsner
Teamet hos Bilhandlerne

Service vægtes højest

To unge herrer, der vægter kundeservice meget højt. De er klart et besøg værd

22 januari 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Tusind tak for det Nicklas! Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os😊

Købte brugt Hyundai

Kørte fra syd for Kolding op til de drenge her pga gode anbefalinger, og hold nu op jeg blev ikke skuffet!! Bedre betjening og engagement skal man lede længe efter! Fik handlet en rigtig fin Hyundai hos dem som i øvrigt blev nysynet samme dag som jeg fik den med hjem. Sådan!
Samme dag opdager jeg en fejl ved bilen som ingen ville have opdaget normalvis og jeg nævner det for Jesper deroppe, dagen efter finder de en løsning og tilbyder reparation hjemme hos mig.
Kæmpe respekt for hvad bilhandlerne laver og den forretning de har skabt.
Jeg handler helt 100 der igen.

5 januari 2026

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Thomas! Vi sætter kæmpe stor pris på de mange pæne ord du har skrevet om vores forretning og om vores service. Vi glæder os til at handle med dig igen engang i fremtiden

Mvh. Julius, William & Jesper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i dag købt en Fiat 500 hos…

Jeg har i dag købt en Fiat 500 hos drengene (Julius), utrolig venlig og humoristisk stemning. Og rigtig god pris. Jeg tager gerne en knap to timers køretur derop igen for at handle, uden tvivl.

Tak for den gode handel

15 december 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Michelle! Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi meget stor pris på😊 Vi glæder os til at se dig næste gang du skal have ny vogn, indtil da så nyd din nye Fiat 500!

Med venlig hilsen Jesper, William og Julius!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetente unge herrer!

Super kompetente unge herrer!
De har styr på deres forretning og virker aldeles ærlige og troværdige.
Har lige købt en fin lille Twingo af dem til skarp pris.
Kan varmt anbefales at handle med dem!

7 december 2025

Fantastisk service

Vi købte en Ford Focus for en uges tid siden, som kører som en drøm. Drengene var meget imødekommende, troværdige og gav den bedste service.
Vi blev mødt med professionalisme, humor og lyttende ører til vores behov, og leverede spot on med en super god forhandling. Varme anbefalinger herfra. Tusind tak for handlen! Vi ses helt sikkert igen.

1 december 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Anna! Vi sætter meget stor pris på de søde ord og at i har oplevet en god service hos os! Vi ønsker jer et fantastisk ejerskab af jeres nye Focus, og så glæder vi os til igen besøger os når i har et 4-hjulet behov

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De unge mennesker har styr på tingene

De unge mennesker har styr på tingene, husker deres kunder, meget behagelige at handle med. Virkelig god service
Kan anbefales

2 december 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Rita! Tusind tak for de pæne ord og handlen! Dejligt at vi kunne hjælpe jer med at få en fin Audi Q4 E-Tron. Vi tænker stadig på det gode surdejsbrød du kom forbi med!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en iorden oplevelse...

Købte en Seat Leon hos drengene (Julius)... :-) Dette var en helt igennem behagelig oplevelse. Jeg påpegede nogle fejl og mangler ved bilen. Disse blev lavet og jeg var meget tilfreds. Kan kun give Bilhandlerne min varmeste anbefaling....

24 november 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Michael! Vi sætter stor pris på at du har haft en god oplevelse hos os😃 Vi ønsker dig et rigtig godt ejerskab af din nye Seat Leon

Venlig og tryg behandling

Venlige unge mænd, der har et stort udvalg af biler, humor og god behandling.
Jeg er tilfreds med handlen og processen var gnidningsfrit og tryg. Tak for en behagelig oplevelse :)

27 november 2025

Antwoord van Bilhandlerne

Hej Freja! Det glæder os så meget at du har haft en god oplevelse hos os😊 Dejligt at vi sammen fandt den rigtige bil til dig

Med venlig hilsen "Team Bilhandlerne"

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flinke gutter – men bilen viste skjult fejl efterfølgende

Jeg købte en ældre Peugeot 207 hos Bilhandlerne, som skal bruges som indbytningsbil hos Tesla. Selve handlen gik rigtig fint – de er nogle flinke og humoristiske fyre, og jeg følte mig godt behandlet. Jeg gav 9.400 kr. og fik nummerplader gratis.

Kort efter købet begyndte bilen dog at vise fejlmeddelelsen "Antipollution Fault". Jeg ved godt, at det er en risiko ved at købe en ældre bil, og jeg havde ikke forventet en fejlfri bil. Men jeg havde fået at vide, at den ikke fejlede noget mekanikst, så det var lidt skuffende, at problemet kom så hurtigt.

Jeg har ikke taget kontakt til dem omkring det, da bilen blev købt som beset, og jeg godt forstår, at gamle biler kan have skjulte fejl, som ingen havde opdaget.

Når det er sagt, så virker de til at være oprigtige mennesker, som ikke prøver at snyde nogen, og jeg tror ikke, det her blev gjort med vilje. Derfor kan jeg godt stadig anbefale dem.

Tak for jeres svar. Jeg vil gerne præcisere min oplevelse

Hej Julius, William og Jesper

Jeg forstår godt, at bilen var gammel og billig, og jeg havde heller ikke forventet, at den ville være fejlfri. Men jeg stolede på, hvad I sagde om, at den ikke fejlede noget mekanisk – og derfor blev jeg ret skuffet, da motorlampen begyndte at lyse allerede efter omkring 200 km, og flere fejlmeldinger dukkede op.

Efterfølgende fandt jeg også ud af, at bilen slet ikke havde noget kølemiddel på. Det er altså ikke bare et “aldersproblem”, men noget, der burde have været tjekket inden salg, uanset prisen.

Jeg tror fortsat, at I er ærlige mennesker og ikke har gjort det her bevidst – men når man som kunde vælger at stole på jeres vurdering af bilens stand, bør det også være muligt at have en vis tillid til, at den i det mindste er tjekket for helt basale ting.

4 november 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse – og tak for handlen. Vi er glade for, at du fremhæver vores gode service og ærlige tilgang, men vi må indrømme, at vi er lidt ærgerlige over de tre stjerner, når alt i handlen foregik præcis som aftalt.

Du købte den 5. november en 19 år gammel Peugeot 207 med 290.000 km på tælleren til 8.000 kr. (9.400 kr. inkl. nummerplader). Vi var helt åbne omkring, at bilen var gammel, velbrugt og solgt uden garanti eller reklamationsret, netop fordi det er et lavpris-engroskøb. Du prøvekørte bilen, fandt den tilfredsstillende og nævnte selv, at du kendte risikoen på biler i den prisklasse.

Vi kendte ikke til nogen mekaniske fejl, men som altid med biler til den pris og alder, kan der dukke ting op efterfølgende – og det er desværre helt forventeligt. At bilen senere viser en fejlmeddelelse, ændrer derfor ikke på, at handlen blev gennemført på helt klare og fair vilkår, som du selv accepterede.

Vi synes, det er ærgerligt at få tre stjerner for en handel, hvor både processen og forventningerne blev håndteret korrekt, og hvor du endda beskriver oplevelsen som positiv.
Havde bilen været solgt som detailbil, ville vi naturligvis have udbedret fejlen uden beregning – men i en bil til 8.000 kr. er realiteten, at man køber noget, hvor småfejl kan forekomme.

Tak fordi du trods alt anerkender vores ærlighed og ordentlige måde at drive forretning på – det sætter vi pris på.

Julius, William & Jesper – Bilhandlerne ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.