Bedrijf heeft geantwoord
Vi købte for tre uger siden en bil hos Bilhandlerne ApS, og vi har ikke en finger at sætte på den service fik inden, under og efter handlen. Vi blev ikke mødt af polerede sko og skjorter, men de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Bilhandlerne ApS er vores største mål at finde den helt rigtige bil til dig. Vi holder til lige uden for Silkeborg – en central placering i hjertet af Jylland – hvilket gør det nemt for kunder fra hele landet at besøge os. Bag Bilhandlerne står to passionerede bilentusiaster med solid erfaring fra nogle af landets større bilhuse. Vores interesse for biler er ikke bare et arbejde – det er en livsstil. Vi har begge opbygget et indgående branchekendskab og ved, hvad der skal til for at sikre en tryg, gennemsigtig og tilfredsstillende bilhandel. Vi stræber altid efter at tilbyde markedets skarpeste priser – Tjek selv, og se om du er enig Hos os er du ikke bare endnu en kunde – du er en del af en bilhandel, som vi selv ville ønske at opleve. Vi glæder os til at handle med dig
Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top karakter til drengene hos bilhandlerne vi har fået en super go behandling ved køb af bil hos dem jeg jeg følte mig virkelig velkommen fra 1 sekund jeg var der og til slut de får mine varmeste anbefalinger jeg kommer helt sikkert en anden gang

Antwoord van Bilhandlerne
Kan sku varmt anbefale gutterne og deres biks! De gav en utrolig god pris på min gamle bil og fik lavet en fin bytter til en Ford Focus. De meget imødekommende og professionelle uden at det tørt og falsk. Kort tid efter at have fået bilen, var der desværre problemer med koblingen, men den tog de på sine skuldre uden det store bøvl.
Kan snildt overveje at handle hos dem igen, når jeg engang skal have ny bil. Trods den lange køretur fra Sjælland af.

Antwoord van Bilhandlerne
Har købt min første varevogn i deres varevogns afdeling. Det var en fornøjelse at handle med Jens.

Antwoord van Bilhandlerne
Super god oplevelse, de lyttede efter end behov og jeg endte med en rigtig fin bil.

Rigtig god oplevelse.
Jeg blev taget godt imod og jeg var på kig efter en Megane IV, og de havde en sølvgrå som så fin ud og en rigtig god pris. Jeg fik en fair pris for min byttebil og fik endda service, nysyn, nyt batteri og plader med i prisen. Så er glad for mit køb og glad for at have købt den hos bilhandlerne. 😊

Antwoord van Bilhandlerne
For tre uger siden købte jeg en Ford Fiesta hos Bilhandlerne. Det var en super oplevelse både undervejs, men også efter, hvor de har taget god hånd om alle spørgsmål og "bekymringer" der er i forbindelse med et bilkøb. Bilen kører upåklageligt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil hos de unge bilhandlere i Them.

Antwoord van Bilhandlerne
købte en bil og det hele var aftalt og så siger de nøglen var væk. de prøver ikke engang og gøre det godt igen. de sagde konto nr og så sender vi pengene tilbage og så den ikke længere. kan ikke anbefale.
Vi blev ikke mødt af polerede sko og skjorter, men derimod af unge folk som forstod at møde en i øjenhøjde. Det gjorde oplevelsen rar og nærmest hyggelig
Vi vil handle bil her igen, og anbefaler folk omkring os at gøre det samme

Antwoord van Bilhandlerne
Rigtig god oplevelse hos de 2 unge bilhandlere.
Købte den fineste Mini Cooper, som jeg er yderst tilfreds med.

Antwoord van Bilhandlerne
Ringede og skrev vedr en bil. Aftalte at jeg skulle komme dagen efter kl. 9.45 da jeg kommer har de solgt bilen. De sagde de havde ringet, hvilket ikke passede. Så havde de sendt en mail 9.38 og skrevet den var solgt, selvom vi havde en aftale 9.45. En aftale er an aftale i min verden. Ingen beklagelse eller andet fra deres side, bare en arrogant afvisning. Så vil ikke anbefale dem

Antwoord van Bilhandlerne
To unge herrer, der vægter kundeservice meget højt. De er klart et besøg værd

Antwoord van Bilhandlerne
Kørte fra syd for Kolding op til de drenge her pga gode anbefalinger, og hold nu op jeg blev ikke skuffet!! Bedre betjening og engagement skal man lede længe efter! Fik handlet en rigtig fin Hyundai hos dem som i øvrigt blev nysynet samme dag som jeg fik den med hjem. Sådan!
Samme dag opdager jeg en fejl ved bilen som ingen ville have opdaget normalvis og jeg nævner det for Jesper deroppe, dagen efter finder de en løsning og tilbyder reparation hjemme hos mig.
Kæmpe respekt for hvad bilhandlerne laver og den forretning de har skabt.
Jeg handler helt 100 der igen.

Antwoord van Bilhandlerne
Jeg har i dag købt en Fiat 500 hos drengene (Julius), utrolig venlig og humoristisk stemning. Og rigtig god pris. Jeg tager gerne en knap to timers køretur derop igen for at handle, uden tvivl.
Tak for den gode handel

Antwoord van Bilhandlerne
Super kompetente unge herrer!
De har styr på deres forretning og virker aldeles ærlige og troværdige.
Har lige købt en fin lille Twingo af dem til skarp pris.
Kan varmt anbefales at handle med dem!
Vi købte en Ford Focus for en uges tid siden, som kører som en drøm. Drengene var meget imødekommende, troværdige og gav den bedste service.
Vi blev mødt med professionalisme, humor og lyttende ører til vores behov, og leverede spot on med en super god forhandling. Varme anbefalinger herfra. Tusind tak for handlen! Vi ses helt sikkert igen.

Antwoord van Bilhandlerne
De unge mennesker har styr på tingene, husker deres kunder, meget behagelige at handle med. Virkelig god service
Kan anbefales

Antwoord van Bilhandlerne
Købte en Seat Leon hos drengene (Julius)... :-) Dette var en helt igennem behagelig oplevelse. Jeg påpegede nogle fejl og mangler ved bilen. Disse blev lavet og jeg var meget tilfreds. Kan kun give Bilhandlerne min varmeste anbefaling....

Antwoord van Bilhandlerne
Venlige unge mænd, der har et stort udvalg af biler, humor og god behandling.
Jeg er tilfreds med handlen og processen var gnidningsfrit og tryg. Tak for en behagelig oplevelse :)

Antwoord van Bilhandlerne
Jeg købte en ældre Peugeot 207 hos Bilhandlerne, som skal bruges som indbytningsbil hos Tesla. Selve handlen gik rigtig fint – de er nogle flinke og humoristiske fyre, og jeg følte mig godt behandlet. Jeg gav 9.400 kr. og fik nummerplader gratis.
Kort efter købet begyndte bilen dog at vise fejlmeddelelsen "Antipollution Fault". Jeg ved godt, at det er en risiko ved at købe en ældre bil, og jeg havde ikke forventet en fejlfri bil. Men jeg havde fået at vide, at den ikke fejlede noget mekanikst, så det var lidt skuffende, at problemet kom så hurtigt.
Jeg har ikke taget kontakt til dem omkring det, da bilen blev købt som beset, og jeg godt forstår, at gamle biler kan have skjulte fejl, som ingen havde opdaget.
Når det er sagt, så virker de til at være oprigtige mennesker, som ikke prøver at snyde nogen, og jeg tror ikke, det her blev gjort med vilje. Derfor kan jeg godt stadig anbefale dem.
Tak for jeres svar. Jeg vil gerne præcisere min oplevelse
Hej Julius, William og Jesper
Jeg forstår godt, at bilen var gammel og billig, og jeg havde heller ikke forventet, at den ville være fejlfri. Men jeg stolede på, hvad I sagde om, at den ikke fejlede noget mekanisk – og derfor blev jeg ret skuffet, da motorlampen begyndte at lyse allerede efter omkring 200 km, og flere fejlmeldinger dukkede op.
Efterfølgende fandt jeg også ud af, at bilen slet ikke havde noget kølemiddel på. Det er altså ikke bare et “aldersproblem”, men noget, der burde have været tjekket inden salg, uanset prisen.
Jeg tror fortsat, at I er ærlige mennesker og ikke har gjort det her bevidst – men når man som kunde vælger at stole på jeres vurdering af bilens stand, bør det også være muligt at have en vis tillid til, at den i det mindste er tjekket for helt basale ting.

Antwoord van Bilhandlerne
Lees meer over geverifieerde reviews.