Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Toon meer
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Toon meer
Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
God pris på vaskemaskinen
God pris på vaskemaskinen, jeg ville have. Levering som aftalt. Maskinen blev efterfølgende sat op i pris, så snup tilbuddet, mens det er der

Aldrig igen …
Jeg købte en vaskemaskine med levering , installering mv. Deres leverings samarbejdspartner begik en fejl ved installering og det sev/løb med vand i 19 timer inden de kom og fik det rettet. Vi meldte det med det samme og vi havde kontakt både til Bilka og til transportøren men beskeden var at de først kom dagen efter. Så et delvist oversvømmet badeværelse - en stor skramme i væggen i forbindelse med at maskinen blev flyttet og vores gamle støvsuger overlevede ikke … og en masse våde håndklæder der blev brugt til barriere. Og ja en ny vaskemaskine der stod og soppede i vand i 19 timer. Heldigt vi havde en affugter. Bilka har gjort det til mit mellemstående med transportøren - selvom ansvaret ligger hos dem.. kæmpe bøvl. Handler der aldrig igen.
Jvfr svar fra Bilka nedenfor så må jeg desværre korrigere - for jeg ved ikke hvad der menes med at der arbejdes på en hurtig løsning for mig - idet beskeden er at der henvises til egen forsikring og mellemværende med transportøren.. så Bilka/whiteaway påtager sig intet ansvar hvis der sker uheld ml lager og installering - den påfører de køber

Dygtige medarbejdere
Dem der leverede og installerede havde virkelig godt styr på det. Da vi alligevel ikke skulle bruge et stik og en drypbakke fik vi bare pengene tilbage med det samme.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Hurtig levering, montering og bortskaffelse af gammel opvaskemaskine

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Defekt hvidevarer - udfordringer med retur
Leveringen tog 1 måned og 5 dage.
Da jeg endelig modtog vinkøleskabet gik der under en uge, så kunne det ikke køle mere - formentlig pga. en fabriksfejl...
Jeg er nu i dialog med Whiteaway & Bilka om at tage vinkøleskabet retur og få refundere beløbet.
Pt. er det dog ikke lykkedes...
----------------------------------
Status pr. 30./9.2025 (14 dage senere).
Teknikker har været forbi og konstateret, at vinkøleskabet er i stykker.
Jeg har rettet henvendelse til kundeservice 2 gange pr. mail, men stadig intet hørt...
Jeg håber meget, at I (Whiteaway) snart har mulighed for at besvare mine mails. Til jeres info drejer det sig om: ordrenr.: 152089581 samt kundesag: WhiteAway#6523800.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Nem bestilling og hurtig levering

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
God service ,fin pris og hurtig og god…
God service ,fin pris og hurtig og god levering. Super.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Da jeg i forvejen vidste at det ville være…100% positiv service.
Da jeg i forvejen vidste at det ville være i top.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Ved bestillingen af Amerikaner køleskabet var jeg ikke opmærksom på at det var med vandtank.
Bliver ringet op om jeg var klar over det, det var jeg ikke.
Bliver tilbudt en anden vare med automatisk vandopfyldning til samme pris.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
På udkig efter amerikaner køleskab…
På udkig efter amerikaner køleskab fandt gorenje til den bedste pris. Hurtigt levering bare super

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Har ikke fået emhætten monteret endnu
Har ikke fået emhætten monteret endnu, men glæder mig til kun 59db ved højeste trin😁

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
God kundeservice i forbindelse med spørgsmål til produkt. Hurtig levering, mindre end 24 timer fra bestilling 🚀🙂

Nem at bestille
Nem at bestille, kom til tiden. tak for det.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Modtager mit køleskab pakker det ud og…
Modtager mit køleskab pakker det ud og se der er en dyb skap bule/hak i lågen. Hele turen igennem reklamationer / skades anmeldelser er bare så bøvlet og ta lang tide 30 aug til nu uden køleskab mangler en låge. Meget mærkeligt er der et rødt mærke på stregkoden på lågen som om man ved denne låge ikke er ok på den anden side låge er stregkode fin ta bare for lang tid mangler info om hvor nå de kommer og sæt ny låge i. Dårlig service

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Jeg fik mine tunge ting bragt lige til…
Jeg fik vaskemaskine bragt lige til hoveddøren

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Dårlig leveringsservice og især…
Dårlig leveringsservice og især problematisk hvis de skal afhente pga. fortrydelse.
Køb aldrig den vej igennem.

Håndværker svigt
Jeg købte og betalte for at udskifte den gamle vaskemaskine, men de af Blika valgte håndværkere var delstater som ikke kunne rykke den gamle maskine ud men forlangte at jeg rekvirerede en tømrer. På den måde blev det hele væsentlig dyrere og varede en uge længere. ØV.

Antwoord van Bilka.whiteaway.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.