Det var den bedste betjening jeg nogensinde har fået, de var ikke på lager men da jeg skulle bruge dem til fødselsdag blev alt sat iværk og jeg fik mine krus til tiden.
Havde brug for hurtig levering og ved bestilling ses, at jeg allerede vil have bestillingen fredag da jeg bestilte onsdag aften, og lyskæderne var fremme fredag med PostNord - og virkede efter hensig... Toon meer
Købte engangs wc sædebetræk til brug på rejser og andre steder hvor det skønnes nødvendigt. Har fået et meget billigt og nemt betræk at have med i tasken. En meget hurtig levering, 2 dage gjorde at je... Toon meer
Det er alletiders receptionsklokke - når jeg vil have min mand til at hjælpe mig med noget, så ringer jeg på klokken, og straks kommer han farende !! Kan varmt anbefales. Leveringstiden var ligelede... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Webshop og 5 fysiske butikker med kostumer og 10-20-30 krs marked I marts 2010 åbnede Billy sin første butik og kaldte den Billig-Billy. Der er sket mangt og meget siden, og i 2017 var den ene butik blevet til ti butikker samt en nyåbnet webshop med skønne sager til dejligt lave priser. Billig-Billy bugner af gode tilbud, og du kan her finde alt lige fra en ny toiletbørste over fødselsdagslys til udklædning og kostumer i alle afskygninger. 10-, 20- og 30-kroners varer står side om side med flotte kostumer til enhver udklædningsfest og masser af spændende tilbehør.
Nibevej 15, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- billig-billy.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det var den bedste betjening jeg…
Lave priser
Lave priser, gode produkter og lynhurtigt levering
God oplevelse
Hurtig levering, god kundeservice da jeg ville tilføje et produkt til min ordre og et produkt der levede op til både pris og forventningerne.
Hurtig service💪🏻
Nemt og super hurtig levering :)
Ikke alt i ens pakke som lovet….
Jeg havde været ude i butikken og købt et kostume bloody bride og pakken var helt uåbnet og der står at der inkluderet en kjole og en hårbøjle og så da jeg kom hjem og åbnede pakken så var hårbøjlen ikke med i pakken og pakken var helt uåbnet og på billedet var kjolen næsten helt hvid og ikke ret meget blod og så da jeg kigger på kjolen så er den mere rød en hvid
Jeg kom og butikken var helt fyldt.
Jeg kom og butikken var helt fyldt. Altså man kunne ikke komme rundt. Da vi kommer ved kassen, og spørger om de har nogle Håndjern som ikke ligner plastik. Personalet sender os igemmen butikken igen, men der er ikke nogle. Så de ved ingen gang hvad de har og ikke har. Dårlig oplevelse.
Varerne blev afleveret på en rigtig god…
Varerne blev afleveret på en rigtig god og ordentlig måde og meget hurtigt 👍👍👍👍👍😃
billig hos Billig Billy
en god og kraftig kuvert til en meget billig pris.
hurtig levering
Mindre end 24 timer fra bestilling til levering
Super hurtig levering og alt var som forventet. Fin kvalitet til billig penge.
5 stjerner skal her lyde!
5 stjerner skal her lyde!
Et absolut anbefalings værdigt sted at handle!
Hurtig service, varen kunne allerede hentes dagen efter i pakkeshop.
Ledte efter små plastic bøtter til…
Ledte efter små plastic bøtter til sortering af bla træperler, og fandt dem hos Billig-Billy
Fint vare og mega hurtig levering 😊😊
Vare helt som beskrevet og super hurtig…
Vare helt som beskrevet og super hurtig levering.👍
SNYD OG HUMBUG - du blir gjort til grin
Jeg havde købt en helium flaske til at puste balloner op. Da vi åbnede for gassen “fløj” al gassen ud på en gang lige da vi åbnede. Det skal siges vi har prøvet det før og vi brugte brugsanvisningen.
Jeg gik til butikken i Aalborg for at reklamere. Jeg blev blankt afvist med begrundelsen at den var brugt forkert. De kunne ikke gøre noget.
Jeg bad om telefonnummer til ledelsen. Det nægtede ekspeditricen og sagde at jeg selv kunne finde det på hjemmesiden. Hvilket så heller ikke umiddelbart var muligt.
Jeg bad om de tog den tilbage til producenten og reklamerede. Jeg fik nej. Men jeg kunne komme en anden dag og reklamere. Den forstod jeg så ikke lige. Jeg var lige kørt hele vejen ind til Aalborg for at reklamere, de vil ikke tage retur, ombytte, give telefonnummer. Jeg følte mig ærlig talt til grin.
Da jeg gik kunne jeg kun tænke sådan noget “billig billig L***” den butik kommer jeg aldrig i igen og vil klart fraråde at bruge sådan en butik med lig nul service.

Antwoord van Billig-Billy
Købt toiletpapir og det virker fint til…
Købt toiletpapir og det virker fint til formålet
virker fin meget hurtig levering OK OK
Lees meer over geverifieerde reviews.