Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig mødt flinkere eller mere effektive flyttemænd. De formåede at tømme hele vores lejlighed på 1 time, med højt humør, køre det til vores nye hus, og være færdig på rekordtid!! Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The booking went smoothly and the moving went absolutely great! The moving guys were fantastic, both Sami and Dennis were super helpful, nice to chat with, did everything to make the moving go smooth,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service hele vejen rundt! Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse. Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og virkelig effektiv flytning. Dennis og Mike klarede vores flytning inkl tunge møbler på under 2 timer og passede godt på vores ting. De var ekstremt servicemindede og venlige - og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik flyttet hele vores lejlighed fra…

Fik flyttet hele vores lejlighed fra Islands Brygge til hus i Storkøbenhavn af 2 x Dennis. Kan varmt anbefales - det hele foregik i et imponerende tempo og begge var meget venlige. Intet at sætte en finger på.

31 oktober 2024

Fremragende flyttefirma

2x Dennis har lige flyttet alle mine ting fra Amager till Nørrebro, 3 sal uden elevator og det hele på under 2 timer. Kan kun anbefale, 5/5, fantastisk

9 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv, serviceminded og god pris

Vi havde fornøjelsen af at have 2 x Dennis til at flytte vores hjem fra 3. Sal til et hus. De var super flinke, serviceminded og mega effektive. Jeg kan varmt anbefale billig flyt og vil selv bruge dem en anden god gang. Tak for at gøre flytningen nem og en god oplevelse.

1 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skade på væg

Flytningen var punktlig og effektiv. Desværre blev der lavet skader på en væg på fraflytningsadressen, og firmaet har endnu ikke imødekommet at skulle betale for den skade de har lavet.

4 oktober 2024

Super nem flytning

Super nem flytning! Både kommunikationen og planlægningen inden og også selve flytningen fungerede uden problemer. Dennis og Hesham klarede det på ingen tid og med god stemning. 💪🏼 Kan helt klart anbefales!

18 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Vi skulle rundt i nordsjælland til flere adresser og sluttede på 3. sal på Østerbro. D&D var hjælpsomme og ordentlige.

5 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chikanekørsel og overfuset

Kørte i byzone 50 km/t og blev chikanekørt af kassevogn fra Billig Flyt - helt tæt på bagsmækken. Chaufføren rullede vinduet ned og råbte skældsord (noget med "hvad f##### jeg lavede, lille lu###" og en del mere) inden vi slap væk fra den absurde oplevelse.
Med mindre det var en stjålet flyttevogn forstår jeg ikke opførslen, der er meget dårlig reklame og helt uacceptabel.

29 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste flyttemænd i byen!

Vi har efterhånden flyttet et par gange på de seneste år, og ingen flyttefirmaer har gjort det lige så nemt, hurtigt, professionelt... og billigt.
Oven i købet er Dennis og Mike skide dygtige og venlige, og man bliver helt træt i armene af at se dem storme frem og tilbage med en flyttekasse under hver arm.
10/10 - de får lov til at flytte vores ting igen, næste gang.

17 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fair pris

Super god service hele vejen rundt!
Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse.
Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. problematiske møbler og risici ved at flytte disse. Den knoklede på og tog kun problemerne som en udfordring, der skal løses.
Prisen er også helt fair - så er meget tilfreds med både flytningen og oplevelsen heromkring.

8 juni 2024

Over al forventning!

Havde i dag fornøjelsen af Dennis og Zack til at stå for min flytning. Jeg var en smule nervøs for hvordan det ville gå og hvor lang tid det ville tage, men så snart jeg mødte dem kunne jeg mærke jeg var i trygge hænder. Dennis og Zack møder en med en skøn energi, har overskud, styr på tingene og arbejder hårdt og effektivt. Flytningen var både hurtigere og billigere end forventet, så alt i alt top service og kun de varmeste anbefalinger herfra🙏🏼

18 mei 2024

Kæmpe anbefaling! 🤩

2. gang jeg bruger Billig Flyt. Kæmpe anbefaling, Denniz og Zack var hurtige, dygtige, professionelle. Næste gang jeg skal flytte, så bliver det klart med Billig Flyt igen 🤩

30 april 2024

Kan varmt anbefales

Dennis og Denniz var utrolige hurtige og effektive, super venlige, og tålmodige, på trods af lidt glemsomhed fra min side. Super service hele vejen igennem. Vil klart anbefale firmaet til andre. 👍

6 mei 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Effektiv flytning, end i trist afslutning

Billig flyt
Har været nødsaget til redigere min anmeldelse grundet skader opdaget efterfølgende, og mangel på accept af ansvars

Oprindelig anmeldelse
Flyttede i dag med billig-flyt, endnu engang været en stor fornøjelse.
Det 3 gang vi i familien bruger firmaet.

Det startede med god kordinering og service fra isabell på kontoretF

Her til på dagen, med godt humør og effektiv flytning af Dennis og hans makker. ( siko)

Fik endda gode pakke fif med til kommende flytninger, der kan gøre flytningen hurtigere.

Opdatering til oplevelsen:( redigeringen)
grundet skader og manglende ansvar i sagen.

- skade på TV, udfordringer med accept af ansvar

Tv’et var pakket ind i original indpakning, og har fået mast noget ind på skærmen. (Evt. Bord Ben)
Tv,et har fået total skade, og der er tydeligt hul i emballagen og skade på tv’et.

Min skadesanmeldelse er blevet afvist af billig flyt, med påstand om det ikke er det originale emballage.
Og samtidigt med et udtryk om falsk anmeldelse.
På fremsendt billede af kvittering og billede, kan man se samme model nummer….

Fik besked om jeg ville blive kontaktet af deres leder, men efter snart 14 dage har jeg stadig intet hørt.
Har forsøgt kontakte dem løbene, men får intet respons retur.

Oprindeligt havde jeg kun ros til sagen,
Men Da forsikring er en af de årsager jeg ser til bruge flyttte firma.

Derfor kan jeg ikke længere anbefale billigflyt, dette er udelukkende grundet deres håndtering af min skadesanmeldelser

2 mei 2024

Dennis og Dennis var geniale 😊

Dennis og Dennis, var hurtige, effektive og total venlige pp trods af de skulle op på 4. Sal.
Bedste service min kone og jeg har oplevet.
Kæmpe anbefaling herfra.
Og tak til gutterne.
🙏🏽

18 april 2024

Kan varmt anbefales

Effektivt, hurtigt og til en god pris. De to flyttefolk var venlige og kompetente. Fik endda et par gode råd til livet efter skilsmissen 😎

27 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.