Pga att blåljuspersonal hade svårt att hitta i vårt stugområde då alla olika vägar hette Arrendevägen så beslöt vi i samråd med Varbergs kommun att ändra vägnamnen. Så nu har vi 8 olika vägnamn. Ef... Toon meer
Snabb leverans och snygg layout. Tyvärr trodde jag att jag beställde en emaljskylt och blev lite ledsen när jag fick en aluminiumplåt med klistermärke. Jag får dock skylla mig själv som inte läste... Toon meer
Fick först inte min vara något strul med posten men sedan skickade de en ny. Superfin skylt. Förbättringspotential vore att få köpa skruvar som passar. Inte hunnit fixa ännu men snart ska den upp.
Jag beställde en skylt till vårt hus med egen text på. Är mycket nöjd med skylten och utförandet. Den blev exakt som jag ville. Det gick väldigt snabbt med leverans av den. Jag är mycket nöjd med prod... Toon meer
- Prints en uithangbordenwinkel
- Decal-leverancier
- E-commerceservice
- Grafisch ontwerp
- Copyshop
- Winkel voor naam-/gevelborden
Vi är ett litet familjeföretag som brinner för allt som har med skyltning att göra och vårt mål är att leverera snygga, hållbara och förmånliga skyltar till Sveriges nöjdaste kunder.
Brogatan 21, 645 61, Stallarholmen, Zweden
- info@billigaskyltar.se
- billigaskyltar.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mycket bra!
Bra och tydlig visning av hur min skylt…
Bra och tydlig visning av hur min skylt kommer att se ut. Lätt att välja mellan olika alternativ pga den direkta visningen.
En snygg skylt helt enligt förväntningarna
Det var lätt att designs en egen skylt med önskad färg och text i önskat typsnitt. Produkten levde helt upp till förväntningarna.
Superfin skylt
Fina skyltar och snabb leverans även…
Fina skyltar och snabb leverans även snabbt svar på frågor via mejl.

Antwoord van Billiga Skyltar Sverige AB
Hade inte uppfattat att skylten skulle…
Hade inte uppfattat att skylten skulle vara så pytteliten, försvinner på husväggen

Antwoord van Billiga Skyltar Sverige AB
Tydliga skyltar
Enkelt att beställa.
Bra återkoppling gällande förskjutna leverans tider mm.
Supernöjd🌟
Bra dialog efter beställning samt bra…
Bra dialog efter beställning samt bra kvalitet på produkten