Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte i mandags 60 pink fairy roser. Barrodsplanter. De kom allerede i går. 60 store flotte roser med et kraftigt rodnet. De er sat i jorden. Jeg er meget godt tilfreds og glæder mig til at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte 120 hækplanter 80/120 til lev idag, de er ankommet som aftalt. Planterne er flotte med fint rodnet, og er mellem 110/120 alt perfekt. De kan kun anbefales, evt ring først og aftale hvad der l... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt 100 Kirsebærlaurbær hækplanter i 170cm og må sige jeg er yderst tilfreds med hele processen samt hækplanterne. Var lidt mistroisk da de var absolut de billigste på planterne, langt und... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik bestilt kirsebærlaurbær planter til 21 meter hæk. De så helt forfærdelig ud. Håbede det ville hjælpe med vand, men det er simpelthen elendigt. Sendte en mail om det men ingen svar

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum
  2. Droogbloemenwinkel
  3. Tuinman
  4. Kwekerij
  5. Plantengroothandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Billige hæk planter er vores speciale.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,1

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fuld tilfredshed herfra

God service og fuld tilfredshed herfra. Tommy har været altid været på telefonen hvis der har været spørgsmål. Og han har taget sig tid til det der var.

Tak herfra. Nu har vi modtaget og fået plantet vores hæk.

4 november 2022

5 stjerner herfra

Fandt annonce om ligusterhæk på Facebook. Tommy er venlig og imødekommende, super pris, 1 dags levering og simpelthen de flotteste planter. 5 stjerner herfra! Ikke sidste gang vi handler hus Tommy 👍🏻:)

11 oktober 2022

Jeg giver Tommy fra Billighæk 5 sjerner

Jeg giver Tommy fra Billighæk 5 stjerner fordi han har fortjent dem. Udover varen blev leveret til tiden, havde hæk den rigtige højde, pris og var fint pakket, vejledte han mig telefonisk med tips og tricks i forhold til at plante den. Han har også humor. Da jeg betalte faktura havde jeg sendt ham kr. 2,45. Jeg modtager en takke sms med spørgsmål om jeg havde lavet en aconto betaling. Alt godt.

5 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flink og imødekommende via telefon…

Flink og imødekommende via telefon inden bestilling. Leveret på ønsket dag og hækplanterne ser fine ud. Samtidig til en pris hvor det sagtens kan betale sig at betale for at få dem leveret i stedet for selv at køre til nærmeste planteskole efter tilsvarende fine planter.

10 oktober 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte 120 hækplanter 80/120 til lev…

Bestilte 120 hækplanter 80/120 til lev idag, de er ankommet som aftalt. Planterne er flotte med fint rodnet, og er mellem 110/120 alt perfekt. De kan kun anbefales, evt ring først og aftale hvad der leveres.

6 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilling af hæk

D. 22/04 fik vi leveret 25 stk liguster 50-80 cm høj.
Da de ankommer og jeg pakker dem ud er over flertallet meget små. Jeg måler dem og de fleste er 30-40 cm. 2 af dem er lige omkring de 65 cm. Min mand og jeg beslutter os for at plante dem alligevel.
Har så ringet til dem i dag for og forhøre mig om det kan være rigtigt. Og her svares: det er de sidste de har og derfor ikke kan gøre noget. Hvis vi havde ringet til dem. Så ville han have sagt det. Men at det må man forvente på denne tid.
Måden der svares på er ikke lige frem høflig eller en der beklager. Så i fremtiden så er det ikke der vi skal købe noget fra. Derfor får de 1 stjerne. Hvis kundeservicen havde været bedre ville de have fået 1-2 srjerner mere. Men taget i betragtning af manden ikke engang beklade og sagde det beklager jeg så får de kun en stjerne

24 april 2020

Is dit jouw bedrijf?