Billo Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billo är helt suveränt. Digital brevlåda från såväl myndigheter som från min egen särskilda postadress. Så full koll oavsett var jag befinner mig och behöver aldrig oroa mig för att missa posten. Läst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Postbedrijf
  2. ook in
  3. Betaalservice
  4. Betalingsdienst
  5. Postkantoor

Over Billo

Geschreven door het bedrijf

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

128 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra service

Bra o snabb service

26 juni 2026

Hej Håkan,

Stort tack för det fina omdömet, det gläder oss att höra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fått fin god respons av er både via…

Fått fin god snabb respons av er både via telefon och mail. Ni är serviceminded och finner omedelbart lösningar.

15 juni 2026

Hej Camilla,

Stort tack för din feedback! Vi gör alltid vårt bästa för att hitta snabba lösningar för våra kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd me service tacksam…

Jag är mycket nöjd me service tacksam för hjälpen och glad midsommar

19 juni 2026

Antwoord van Billo

Tusen tack! Vi är superglada att kunna hjälpa till. Hoppas du hade en riktigt fin midsommar och får en fortsatt bra sommar!

Billos skanningstjänst

Billos skanningstjänst gör det möjligt att alltid snabbt nås av viktig post var i världen man än befinner sig. Det är ovärderligt för alla som reser mycket.

14 juni 2026

Hej Daniel,

Stort tack för det fina omdömet! Det är precis det som är tanken med Billo, att ge dig full kontroll över din post, oavsett var i världen du befinner dig. Riktigt kul att höra att tjänsten är värdefull för dig på dina resor.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Informativt.

9 juni 2026

Hej Göran!

Tack för din feedback. Vad roligt att du tycker att kontakten med oss var informativ! Vi vill såklart gärna nå hela vägen upp till 5 stjärnor, så om du har några förslag på vad vi kan förbättra får du jättegärna höra av dig till hello@billo.life.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var lite udda med stängningen

Det var lite udda med stängningen , men uppackning blir ju lättRe då inget lock är i vägen.
Väldigt lättsam o bära.

3 mei 2026

Hej Roger,

Hej! Tack för din feedback och för det fina betyget. Det uppskattar vi!

Otroligt vilken tjänst

Otroligt vilken tjänst, så smidigt med allt i mobilen. Speciellt jag som förr jobbade borta mycket sån otrolig lättnad. Nu fortsätter jag använda fast jag går förbi brevlådan varje dag.

12 juni 2026

Hej Andreas,

Vilket underbart omdöme, tack så mycket! Vi är superglada att vi kan underlätta din vardag och göra posthanteringen så smidig direkt i mobilen. Stort tack för peppen!

Har avslutat billo

13 juni 2026

Hej Abbas,

Vad tråkigt att du har valt att avsluta ditt konto. Om du har tid och vill dela med dig av varför du inte var nöjd, får du jättegärna maila oss på hello@billo.life. Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Slår ju Kivra med hästlängder!!!!

Slår ju Kivra med hästlängder!!!!
Och att ni har digital All post gör ju livet enkelt även när man är bortrest längre tid!!

Ny hos Billo men super överraskad

13 juni 2026

Antwoord van Billo

Tusen tack för det fantastiska omdömet! Att kunna resa bort utan att behöva oroa sig för den fysiska brevlådan är precis vad vi har siktat på. Det är superkul att ha dig som ny användare hos oss!

Är besviken på Billo

Är besviken på Billo. Jag betalade faktura via de och Klarna. Dubbelfakturering har skapats. Jag har betalat eran men ni tar inte bort originalfakturan som skapar problem för mig!

Ni säger pengarna dras om 4 dagar fast jag betalat nu och originalfakturan dras imorgon! Vem ska betala påminnelseavgift?

Det står tydligt på klarna det är betalt men ni tar ej bort originalfakturan.

Jag har betalat den på samma belopp + serviceavgiften

Det här är inte ok och tror tyvärr det kommer fortsätta krångla tills jag sett det löst

12 juni 2026

Hej Louise,

Jag ser att vi redan har ett pågående ärende med dig i vår support och hjälper dig där just nu för att lösa ditt ärende. Skulle du ha några fler frågor är det bara att svara på vårt senaste mejl eller mejla igen till hello@billo.life.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag betalde räkning via klarna hos dem…

Jag betalde räkning via klarna hos dem men har inte fått någon 250kr som dom lovade . Bluffföretag

25 mei 2026

Antwoord van Billo

Hej Elias, och tack för att du hör av dig om detta!

Jag har sökt på din mejladress och kan se att du inte ännu har ansökt om elstödet. För att ta del av de 250 kronorna så ska du skicka ett mejl med din faktura till vår mejladress elstodet@billo.life. Återbetalningen sker sedan inom 2 arbetsdagar. Eftersom du inte har skickat ett sådant mejl ännu så vet vårt system inte om att du försöker ta del av vår kampanj.

Har du några andra fundering, hör jättegärna av dig till oss på hello@billo.life eller ring oss på 020 - 20 21 00.  Ha en fin sommar!

Helpful customer service!

I was worried that some important documents I needed in physical form would go to Billo first and get scanned. Talked to Elin and she reassured me that if it DHL has my home address, they will go there — and if for some reason they did go there, noted that I can request them to be mailed to me physically!

Thank you!

12 mei 2026

Hi Sam,

Thank you! We'll pass the kind words on to Elin, she'll be glad to hear she could clear things up for you.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent service at a reasonable cost

Billo is a great way to pay bills and for other important transactions. A serious company that makes life a bit easier.

13 april 2026

Hi Leslie,

Thank you for the review. We are glad that the service is helping you manage your transactions efficiently.

Service och bemötande!

Erbjudna tjänster, service och bemötande är skälen till mitt betyg. Har hustruns, företagets och min adress via Billo och vi är mycket nöjda.

23 april 2026

Hej Christian,

Härligt att höra! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är superglada över att kunna underlätta vardagen för både privatpersoner och företag. Tack för förtroendet!

Bästa kundservice

Toppen service och smidig app

2 juni 2026

Hej Axel,

Tack så mycket! Det är precis det vi strävar efter. Kul att du är nöjd!

Superbra tjänst

Superbra tjänst, framförallt om du reser mycket är det skönt att få pappersposten scannad till mobilen istället.

19 augustus 2025

Hej Nikki,

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att Billo underlättar när du är på resande fot.

Great support

Great support, prompt and proffessional!

15 mei 2026

Hi Timur,

Thank you for the wonderful feedback! We will be sure to share this with the support team.

Dit is Trustpilot