Vældig godt tilfreds med lakfarve - klarlak-stift sættet til småreparationer på bilen. Benytter denne løsning fra Bilmaling.dk til den fjerde bil nu og kan kun anbefales. 5stjerner med + herfra.
Lees wat reviewers zeggen
Der gik desværre noget tid før jeg fik min bestilling, men det er ok da ejeren gav en ordentlig forklaring på hvorfor. Men som sædvanlig gode produkter og services og forsendelse -da det hele gik i o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem formidabel service, jeg bestilte en spraymaling til min Tesla model 3. Ifm bestillingen af malingen oplyste jeg selv navnet på farven og samtidig min nummerplade. Desværre var navnet ik... Toon meer
Til en 58 års gammel VW Karmann Ghia, bestilte jeg en reparations lak pen. Dagen efter modtog jeg den ønskede lak. Hallo, den passede helt perfekt. Meget professionelt og hurtig levering.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Danmarks mest solgte lakstift - Originalfarven til alle bilmodeller. Cellulosebaseret maling - velegnet til reparation.
Contactgegevens
Egeskovvej 21A, 3490, Kvistgaard, Denemarken
- info@bilmaling.dk
- bilmaling.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Til en 58 års gammel VW Karmann Ghia
Til en 58 års gammel VW Karmann Ghia, bestilte jeg en reparations lak pen.
Dagen efter modtog jeg den ønskede lak.
Hallo, den passede helt perfekt.
Meget professionelt og hurtig levering.

Antwoord van Bilmaling
Det bestilte kom i pakkeshop dagen…
Det bestilte kom i pakkeshop dagen efter ordren blev lagt
Super service og produkt
Super 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Gode produkter og hurtig levering
Super god service med at frem trylle en…
Super god service med at frem trylle en helt special farve til en veteranbil
I var hurtige andg levering og farven…
I var hurtige andg levering og farven var spot on
Venlig verbal kommunikation
Jeg klodsede noget med bestillingen, men fik en yderst venlig vejledning. Endvidere var leveringen korrekt og præcis
Fantastisk service
Fantastisk service: indehaver Henrik gav super rådgivning og gravede i gamle databaser (udenfor normal kontortid!) for at finde den rigtige farve lak til min gamle MC. Hurtig ekspedition og forsendelse som bonus. 5 store stjerner herfra... :)
Hurtig korrekt levering
Hurtig levering
Det er tæt på perfekt.
Hurtig ekspedition, super godt produkt med et farvematch der er tæt på perfekt.
Skal du reparere lakskader på din bli, så køb malingen her; det fortryder du ikke.

Antwoord van Bilmaling
Super hurtig levering
Perfekt 10 af 10
Virkelig hurtig levering
ORDRE NR: 5792
Jeg bestilte ud fra nummerpladen
og årgang til stenslag og
ridser i min Volvo Xc40.
Dagen efter kom min pakke med
farven Havana Brown samt klarlak.
Mere er der ikke at sige, men alså bare super hurtig service
en anbefaling på 5 stjerner værdig.
Dit is Trustpilot