Första gången jag köper bil utan provkörning och fysisk besiktning. Väldigt positivt överraskad. Mycket tack vare enastående god service och stort engagemang av Michel som gjorde hela säljprocessen ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt bra upplevelse! Säljaren(Ramjar)var super trevlig, professionell och hjälpsam utan att vara påträngande. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
I had an excellent experience at Bilsmidigt. Ramjar, the salesperson who helped me, was knowledgeable, patient, and attentive to my needs. He answered all my questions and guided me through the proce... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte bil av Amir på Bilsmidigt,trevlig och serviceinriktad försäljare. Första gången som jag köper bil online och med hemleverans, så var ”lite” orolig att inte ha sett bilen på riktigt först. Men d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi erbjuder Sveriges bästa upplevelse för att köpa eller sälja bil online.
David Adrians Väg, 194 91, Upplands Väsby, Zweden
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra service och lätt att få kontakt med Olle, löste eventuella funderingar 👌

Antwoord van Bilsmidigt
It has been one month since I purchased my second car, a Toyota CH-R at Bilsmidigt. Happy to report I’m extremely satisfied with it. I got it home delivered fast and simple and Olle was a brilliant salesman that made me feel safe in the purchase and answered all my small and big questions. Can highly recommend.

Antwoord van Bilsmidigt
Väldigt pålitliga och trevliga killar. Super nöjd mef affären! :)

Antwoord van Bilsmidigt
Riktigt trevlig personal och lättsam affär rakt igenom 😍

Antwoord van Bilsmidigt
Bra service och kommunikation med Ramjar, från att vi tog kontakt till att bilen stod utanför min uppfart inom 24h, klass!

Antwoord van Bilsmidigt
Men det behövde jag inte vara, det var smidigt sätt att köpa bil på och skönt att få bilen hemlevererad. Det var några småsaker som behövde åtgärdas, men det gjorde vi upp på en gång och fick kompensation för det. Så det var inga problem alls!

Antwoord van Bilsmidigt
Hej min upplevelse var att Ramjar var som säljare var på läst och rak och ärlig. Det blev krångel då det inte gick att montera på draget på den bil jag hade bestämt mig för. Hade inte Rajmar löst det så hade det inte blivit någon affär. Lösningen blev att Bilsmidig monterar draget på min bil. Dom hämtar min lämnar en bil medan bytet görs hos Mercedes. Så hela min upplevelse gör att jag tycker Bilsmidigt och Rajmar får ett högt betyg av mig

Antwoord van Bilsmidigt
Toppenbra att köpa ifrån, verkligen smidigt och enkelt och suverän service från säljaren Ramjar Rasul. Dessutom en riktigt finbilen som exakt motsvarande beskrivning.

Antwoord van Bilsmidigt
Ramjar på Bilsmidigt hjälpte mig med både köp och försäljning av bil. Mycket trevlig och tillmötesgående säljare. Jag är mycket nöjd med båda affärerna. Jag kommer garanterat tillbaka nästa gång.

Antwoord van Bilsmidigt
Köpte en bil av Ramjar, tyvärr märkte jag av vibrationer med bilen men han fixade verkstadstid dagen efter för felsökning, tyvärr hamnade jag mitt i julkaoset med röda dagar etc så verkstan fick vänta på delar men direkt i början av januari var bilen fixad och jag behövde inte betala en krona, så jag är riktigt nöjd, kommer handla framtida bilar av bilsmidigt då dom tar saker seriöst och försöker inte bara bli av med dig som andra stora bilföretag. Stort tack till Ramjar för all hjälp!

Antwoord van Bilsmidigt
Rajmar är helt klart den bästa bilförmedlaren jag påträffat. Alla hinder som vi påstött har han bara löst! Svarar alltid på samtal och sms, även sent på kvällen, tilomee på söndagskväll! Hatten av för Rajmar!

Antwoord van Bilsmidigt
Avtal och information runt bil stipulerade att den gått strax under 8000 mil, vid leverans hade den gått 8800 mil. Efter mycket diskussion sänktes pris men det är bara uselt och fel ändå.
Det fanns inte heller 'några brister och den var nybesiktad'. Besiktning skedde någon timme innan leverans och visade då på glapp spindelled som visserligen Bilsmidigt tog på sig att byta men kommer kosta mig tid. Bör ju göras i vettig tid innan så det kan informeras eller hanteras, inte när bilen är på väg.
Två av tre nycklar fungerade icke, löste sig med batteribyte men generellt uselt.
Men det värsta, bilen STANK parfym, kanske borde varit varningstecken för tre dagar sen STANK bilen av djururin, när den doften lagt sig med en uttagen matta STINKER bilen rök istället. Rikshaveri på det här företaget, köp av någon annan.
Så fint och proffsigt bemötande av Ramjar, känner mig nöjd och trygg med min bilaffär och det är helt klart tack vare proffsigt och bra bemötande och service ⭐️✨

Antwoord van Bilsmidigt
Förklarade väldigt bra med alla uppgifter och bra bemötande.

Antwoord van Bilsmidigt
Personalen och då framför allt Ramjar.
Det var den 22dec.han tog sig tid och löste både inbyte och köp av bil så att allt var klart och jag kunde dan före julafton hämta min nyköpta bil.
Ramjar var väldigt serviceminded och löste allt till belåtenhet.

Antwoord van Bilsmidigt
Bra säljare, tydlig snabb flexibel och även genuin förståelse för kunden. Dessutom på en Söndag mitt i julfirandet!

Antwoord van Bilsmidigt
Köpte bil av Ramjar och jag var väldigt velig och säkert lite jobbig men Ramjar var oroligt lyhörd och nu är jag supernöjd med min Mercedes. Ove

Antwoord van Bilsmidigt
Jag köpte min bil online via Bilsmidig. Min ursprungliga säljare var Robin och bilen skulle levereras den 5 december. När jag inte hörde något inför leveransen kontaktade jag själv företaget och kom då i kontakt med Olle. Olle bad om ursäkt för situationen och förklarade att min ursprungliga säljare hade fått personliga förhinder, och att han därför tog över mitt ärende och att jag nu var “under hans vingar”.
När Olle tog över ärendet visade det sig tyvärr att flera överenskommelser inte var ordentligt noterade från början, vilket gjorde att han fick ta över ett ärende som redan var en uppförsbacke. Bland annat gällde detta vinterdäcken, som enligt överenskommelse skulle vara på originalfälgar.
Trots detta ansträngde sig Olle verkligen för att möta mina önskemål. Han ordnade fram två uppsättningar vinterdäck – ett par med originalfälgar och ett alternativ – men eftersom jag är ganska noggrann ville jag ha originalfälgar. Olle löste detta. När det sedan visade sig att de första däcken inte passade agerade han oerhört snabbt och såg till att ett nytt par togs fram och levererades redan dagen efter. Dessa överträffade mina förväntningar.
Efter leveransen har Olle fortsatt vara mycket engagerad. Han har följt upp, varit tillgänglig, svarat även på sin lediga tid och gjort sitt yttersta för att bemöta mina frågor och önskemål. Under hela processen har han varit professionell, lösningsorienterad och förstående.
Det var tack vare Olle som jag, trots att jag började tveka kring ett bilköp online, kände mig trygg och omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att köpa bil – han gjorde verkligen skillnad i min resa.
Stort tack Olle för att du underlättade min bilresa.

Antwoord van Bilsmidigt
Jättenöjd med säljaren och bilen
rekommenderar att firman är bäst

Antwoord van Bilsmidigt
Lees meer over geverifieerde reviews.