1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Gokdienst
  4. Online sportwedkantoor

Bingoal is a Belgian family-owned company with more than 20 years’ experience in offering online and offline sports betting and casino games. Through our bingoal.be website and extensive network of betting outlets, users can place bets on a wide variety of national and international sports disciplines including football, cycling, tennis, basketball and horse racing. We also offer an online casino and own two physical gambling rooms in Haaltert and Turnhout. Today, Bingoal is committed to be a trusted provider of quality entertainment to passionate players in a safe and transparent environment. With about 50 people on board, our growing and ambitious teams collaborate to constantly improve and expand Bingoal's offering, reach, and impact.

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Teleurstellende behandeling van de klantenservice

Ik ben al langere tijd klant bij Bingoal, maar mijn recente ervaringen zijn ronduit teleurstellend. In het verleden ontving ik regelmatig bonussen en freebets, maar sinds ik contact opnam met de klantenservice over een correct afgehandelde blackjackbonus, zijn al mijn bonussen uitgeschakeld.

Toen ik navraag deed, kreeg ik als antwoord dat ik "al genoeg heb geprofiteerd van bonussen". Het is toch juist de bedoeling dat klanten gebruik maken van de acties die worden aangeboden? Nu voelt het alsof ik word gestraft omdat ik hun promoties normaal heb gebruikt.

Daarnaast wordt er gezegd dat iedereen gelijke kansen heeft op bonussen, maar dat is duidelijk niet het geval. De klantenservice weigert hierin mee te denken of een oplossing te bieden.

Als trouwe klant voel ik me buitengesloten en niet gewaardeerd. Dit is niet hoe een bedrijf met zijn klanten zou moeten omgaan. Erg jammer, want het platform zelf werkt prima, maar de klantvriendelijkheid laat veel te wensen over.

27 december 2024

pathetic

Ik ben zeer teleurgesteld over mijn ervaring met Bingoal. Nadat ik de platform een tijdje had gebruikt en een aantal consistente winsten had behaald, werd ik zonder duidelijke uitleg drastisch beperkt in mijn inzetmogelijkheden.

Ik heb geen enkele gebruiksvoorwaarde geschonden en al mijn spelactiviteiten waren transparant en legaal. Toch lijkt het erop dat Bingoal besloot mij te straffen omdat ik te veel won. Dit gedrag is onaanvaardbaar en absoluut oneerlijk.

Toen ik contact opnam met de klantenservice voor een verklaring, waren de antwoorden vaag en niet nuttig. Het is duidelijk dat dit platform niet transparant opereert en de voorkeur geeft aan het beperken van winnende gebruikers in plaats van een eerlijke en betrouwbare service te bieden.

Ik roep iedereen die soortgelijke ervaringen heeft gehad op om contact op te nemen met de Kansspelcommissie en een formele klacht in te dienen. Het is belangrijk dat deze oneerlijke praktijken worden gemeld en dat de commissie ingrijpt om de rechten van de consumenten te beschermen.

Ik kan Bingoal aan niemand aanbevelen. Als je op zoek bent naar een transparante en eerlijke broker, raad ik je aan elders te kijken. Hun praktijken zijn oneerlijk en benadelen winnende spelers.

14 juli 2024

Bwah bwah bwah

Bwah bwah bwah
Eigenlijk zijn alle casino's enorme afzetters eigenlijk grootschalige dieven gesponsord en geautoriseerd...zegt u het maar...dit casino ook bijvoorbeeld....je kan hier dus makkelijk 100 euro kwijt aan een inzet van 0,25 cent !!!! In een half uur......onmogelijk....nee hoor super goed mogelijk. En dat is wat casino's maffia maakt....je verliest de meest waanzinnige bedragen aan de allerkleinste stakes hetgeen dus bewijst dat er geen controle op is 😉 geen enkele

12 april 2024

Al 2 weken op rij ingezet op een…

Al 2 weken op rij ingezet op een veldrijder die uiteindelijk niet aan de start stond.
Geld wordt niet teruggestort.

28 januari 2024
Logo Bingoal.be

Antwoord van Bingoal.be

Goedemorgen Aye,

Dat zou zeker niet mogen! Zou u een mail kunnen sturen naar info@bingoal.be met verwijzing naar uw Trustpilot bericht zodat wij uw geld kunnen terugbetalen?

Alvast bedankt,
Bingoal.be

Super gebruiksvriendelijke site.

Beste website voor sportwedstrijden. Beste quotes en meest uitgebreid aanbod per wedstrijd. Over casino kan ik mij niet uitspreken, want daar speel ik niet. Heb 60 jaar ervaring met gokken op sportwedstrijden dus ik weet waarover ik spreek.

6 december 2023

Slechtste site ooit ik heb gespeeld

Slechtste site ooit ik heb gespeeld! Dice games (casino) echt niks te winnen blijf weg van deze corruptie!!! Kan storten en storten en storten zult niks winnen !!! Is duidelijk afzetterij!!! Vele andere sites waar je af en toe eens wint en zelf eens grote bedragen hier win je dus gewoon niks!!! Stort 50€ kans groot direct 0.00€ en als je eens iets wint is 10€ dan sta je dus op 60€ .... 🙄🙄🙄🙄Vele stortingen gedaan nooit iets gewonnen blijf weg van deze site 0/10 mijn score

8 januari 2023

Dit zijn oplichters die werken met…

Dit zijn oplichters die werken met gemanipuleerde spellen in hun casino, duizenden spellen zonder ook maar een deftige pot te geven en zeker geen jackpot, in 5 jaar spelen nooit iets gewonnen en duizenden euro's gestolen door bingoal.
Bingoal is er enkel en alleen op uit om mensen hun geld te stelen.

28 augustus 2022

WEGBLIJVEN

WEGBLIJVEN
dit casino werkt dus ook met EVOLUTION GAMING,
moet je you tube nakijken en vul in evolution gaming rigged dan schrik je

en weet je dat ze met afstandelectronica en magneten werken

13 november 2021
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)