Slechte Service BinnenBeton
BinnenBeton levert prachtige vloeren van beton. Ze werken de randen van de vloer echter niet overal netjes af. Dat valt niet op als de plint eroverheen gaat, maar helaas wel bij deuren en kozijnen. De vloer is ook niet overal waterpas. Dat is met name vervelend bij het plaatsen van kozijnen en het stellen van deuren. Ten slotte is de nazorg is erg ondermaats. We hebben helaas meerdere scheuren en gaatjes (kleiner dan 1 cm) die na verloop van tijd zijn ontstaan. Na meermaals hierover te hebben gebeld gaven ze aan dat ik geduld moest hebben. Ze zouden namelijk langs komen als ze ook een klus in de buurt hadden. En dan konden ze ook bij ons wat herstel werkzaamheden uitvoeren. Na 6 maanden wachten en meerdere reminders verder gaven ze aan wel langs te willen komen als ik vooraf €1.452 zou overmaken. Dit was eerder kosteloos toegezegd. Toen ik daar niet mee instemde wilden ze het wel voor de helft doen. Uiteraard ben ik hier niet mee akkoord gegaan. Helaas wilden ze dan ook niet langs komen.
Wil je een betonvloer? Check dan vooraf wat de service is na het vormen van scheuren. Ik kan je aanraden om geen vloer van BinnenBeton af te nemen vanwege het ontbreken van deze service.