Alles was snel in huis en goed verpakt. Ik kan nog niks over het produkt zeggen watn ik neem het pas 2 weken, en resultaat zou zichtbaar zijn bij de inname op langere termijn.
Klaar en duidelijke uitleg over wat dit product doet en ik neem het nu bijna 3 weken en ik ben er zeker tevreden over. Ga het zeker blijven innemen en hoop dat het ook op langere termijn goede resulta... Toon meer
UPDATE: Na deze review nam de firma contact op met mij en stuurden ze mij een verpakking op. Deze heb ik goed ontvangen waarvoor dank. Product niet ontvangen. Gecontroleerd en besteld bedrag gin... Toon meer
Was mijn tweede bestelling Darmbiomix Support. Vanwege de positieve ervaring met de eerste levering van 3 dozen, vond ik dat een vervolgkuur hopelijk de fecale impactie nog meer weet terug te dringen.... Toon meer
We believe in our body’s capacity to be its own well-being machine, with the gut microbiome at the core. We create cutting- edge Bioceutical™ Blends to give you unique probiotics-based solutions so you can revolutionize your health. Clinically tested, quality probiotics that are gentle and suitable for long term use.
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heel tevreden over dit product!
Heel tevreden over dit product. Na enkel dagen was reeds een duidelijke verbetering merkbaar. Ondertussen is het derde doosje in gebruik en sindsdien heb ik echt geen klachten meer. Voorheen last van prikkelbare darm in stresssituaties.
Dit middel helpt mij prima, erg tevreden.
Digest stress, het helpt
Zenuwachtig zijn, heeft invloed op mijn darmen. Altijd moet ik direct ergens een toilet zoeken. Ik neem dit nu enkele maanden en kan wel zeggen dat het sinds het gebruik van Digest stress relax dit echt wel beter is.
Kennismaking met hun producten
Duidelijke website, gemakkelijk het product kunnen bestellen, op de hoogte gehouden van de tijdige levering en een vriendelijke klantendienst. Dat in combinatie met de efficiëntie van het product maakt dat ik echt gewonnen ben! Doet wat het beloofd te doen!
Informatie duidelijk.
Product niet ontvangen - OPGELOST
Product niet ontvangen. Gecontroleerd en besteld bedrag ging reeds van de rekening op de dag van bestelling dus wij betaalden zeker.
Graag horen wij van u hoe we dit kunnen oplossen.
Alvast bedankt
Snelle en correcte verzending…
Snelle en correcte verzending ,kwaliteit van het product kan ik nog niet beoordelen.
Correct
Snelle levering, correct beleefd,men krijgt een mail om te melden dat t pakje diezelfde dag geleverd wordt alsook het tijdstip...
Super product!
Door een hectisch leven met een fulltime baan, was ik op zoek naar iets dat me kon helpen bij mijn vermoeidheid. Een vriendin raadde mij Ferro Fatique aan en ik moet zeggen, ik ben onder de indruk! Ik heb andere supplementen geprobeerd, maar die maakte mij vaak prikkelbaar. Momenteel heb ik niets van bijwerkingen en heb ik opnieuw meer energie. Super fijn product!
Ik merk een positief effect
Snelle levering! Dat is altijd fijn. Ik gebruik het nog maar net, maar ik merk alvast een verschil. Het lijkt dus veelbelovend.
Ik gebruik het nu ongeveer 1 maand
Ik gebruik het nu ongeveer 1 maand. Ben tevreden met het nu al behaalde resultaat. Prikkelbare darm al veel rustiger. Wat ee opluchting! Ik blijf het verder gebruiken!
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven . Mail gestuurd en antwoord gekregen . Neem nu 5 dagen degest stress en relax en wonder boven wonder ik voel dit al . Kan alleen maar beter worden denk ik . Super tevreden klant .
Aanrader voor wie gevoelig is aan maag en darmen!
Super enthousiast over dit product. Telkens wanneer ik ijzer moest bijnemen, had ik last van constipatie en een lastige maag. Maar na 3 maanden Biodami ijzer zit ik nog steeds te wachten op spijsverteringsklachten die wonderbaarlijk uitblijven. Wel is de vermoeidheid afgenomen! Ik denk dat ik fan ben.