Felaktig annonsering. Fotbad på köpet 349:-. Priset motsvarar 500g fotsalt. och det var denna produkten jag ville ha. Såg fotbadet som en bonus. Fick levererat en 250g. fotsalt (249:-) . Efter 3 mail... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastik produkt, har gravid rosacea och ingen receptfri kräm fungerar, denna får jag resultat direkt. Bara efter att använda ansiktstvätten 1 gång märker jag stor skillnad att huden blir lugnare oc... Toon meer
lätt att beställa snabb leverans överlägsen produkt både för tvättmedel för att rädda kläder som råkat torka för långsamt o därmed luktat mögel. Skulle annars ha slängt dessa kläder så klar bespari... Toon meer
Så underbara produkter för främst tonårshy i mitt fall. Har länge sökt efter produkter som ordentligt rengör huden för både smink och smuts, vilket rengöringen faktiskt gör. Många produkter kan ha sam... Toon meer
BIOpH erbjuder medicintekniska produkter för hälsosam hud. Våra produkter ger huden, som är kroppens största organ och vår första försvarslinje mot infektioner, de bästa förutsättningar att läka och reparera sig själv. Alla våra produkter är bevisat effektiva, samtidigt som de är skonsamma mot såväl människa som miljö. En framgångsrik klinisk studie nyligen genomförd visar att BIOpH medicintekniska fotbad har kraftig effekt mot symtomen av fotsvamp, förhårdnader, sprickor och torra fötter redan efter en veckas behandling. Våra medicintekniska produkter kompletteras även med noga utvalda produkter för hudvård. BIOpH utvecklas och tillverkas i Sverige av bolaget Biocool AB som grundades i Skellefteå år 2012. Vårt arv från norra Sverige präglar oss som bolag, där enkelhet och renhet är de ledande principerna i allt vi gör. Vi brinner för att bidra till samhällets strävan för att minska användningen av antibiotika och skadliga kemikalier. Biocools kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 13485 samtidigt som vi är ett sunt och stabilt bolag med kreditbetyg AA.
Malmskillnadsgatan 39, 111 38, Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
lätt att beställa
snabb leverans
överlägsen produkt både för tvättmedel för att rädda kläder som råkat torka för långsamt o därmed luktat mögel. Skulle annars ha slängt dessa kläder så klar besparing både i pengar och miljö med tanke på hur mågna tusen liter vatten går åt för att producera kilo bomull...
Att min kära kusin lyckats bota sin fleråriga nagelsvamp är närmast ett mirakel. Så glad, så nöjd.
Äntligen hittat något som funkar för mej ,BIOph+footcare är rigtigt bra .
Supersnabb leverans som vanligt! Var även i kontakt med kundtjänsten som hjälpte mig med ett par frågor :)
Har haft problem i flera år med mina fötter med förhårdnader och bara allmänt fula, dehär är det enda som funkat!!! Överdriver inte när jag säger att INGET annat funkat, och jag har verkligen testat mycket. Så så så tacksam! Kommer se till att alltid ha denna hemma.
Bioph+ är en superbra produkt, använder i mitt yrke som fotvårdsterapeut. Snabb leverans.
I emailed several times about an issue and still haven't received a response. Very poor customer service
Fräscha produkter. Inget synbart resultat men lämnar huden mjuk efter rengöringen vilket är ett stort plus
Ja började få små små finnar över hela mitt ansikte

Antwoord van BIOpH
Fick inget positivt resultat alls av era produkter tyvärr. Fick mer finn benägen hy i ansiktet vilket inte var tanken! Kommer ej köpa igen!

Antwoord van BIOpH
Det verkar som att BIOpH+ även biter på nagelsvamp, vilket vore en stor bonus.
Lees meer over geverifieerde reviews.