1. Zwangerschapsbegeleiding

Birth doula & postpartum care. Gespecialiseerd in o.a. zwangerschap massages, kruidenstempel massages, yonisteam, benkung bellybind en moxa therapie. Werkzaam regio Zuid-Holland in overleg andere regio's

4,3

Uitstekend

Birth Sister is liefdevol

Birth Sister (Kim) een liefdevolle kraamverzorgster die je voor altijd bij blijft! Iemand die naast jou staat in de eerste periode met jouw kleine wonder. Kimberley overlegt en ondersteunt je met begrip voor jouw manier van opvoeden. Kimberley voelt vanaf dag 1 al als een bekende, iemand die je kan vertrouwen. Kimberley is een persoon waar je je baby later nog altijd over vertelt. Wat mij vooral aansprak bij Kimberley is het feit dat de uren in de kraamweek rustig aan werd afgebouwd met de dagen, zo val je niet in een ‘gat’ wanneer de kraamweek voorbij is. Ook is het bespreekbaar hoe laat je wilt dat Kimberley begint.

Ik raad Birth Sister bij iedereen aan! Je zal geen spijt krijgen!

1 februari 2024

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring!
Vandaag heeft Kimberly mij een heerlijke kruidenstempel massage gegeven inc bellybind en wat voelde het fijn. Even een momentje voor jezelf, even die rust en even het gevoel van echte ontspanning.

Ik kan iedereen Kimberly aanraden en dat zal ik dan ook zeker doen.

15 december 2023

De kraamverzorgster die werkelijk een verschil maakte

Onze wereld stond even ondersteboven toen wij erachter kwamen dat wij in verwachting waren van onze 5e kind. Desondanks de hectische periode in ons gezin en persoonlijke levens kon Kim op een onmerkbare, professionele, vriendelijke, zorgzame, geduldige en liefdevolle, wijze de kraamperiode begeleiden. Niet te praten over de overheerlijke maaltijden en snelle huishoudelijke aanpak desondanks de grote van onze gezin. Bij al onze 4 kinderen had ik moeite met het aanleggen aan de borst; maar Kim wist me op een geduldig en liefdevolle wijze te begeleiden waardoor borstvoeding voor mij een complete overwinning en mooie moment werd tussen mijn en onze dochtertje dit keer. You are just amazing Kim! Thank you for the great job; we did got the best birth moment ever as family!
Heel veel liefs, Rochanne, Dennis, Sven, Geovanny, Heavenly, Keyon en Angely

16 oktober 2023

Liefdevolle band

In januari van dit jaar kwam ik in contact met Kim.

Wat begon met een zwangerschapsmassage eindigde in een intiem doula traject.

We bouwde in een korte tijd een sterke band op, er speelde veel bij ons en Kim nam altijd de tijd om te luisteren.

Afgelopen week hebben we het traject afgesloten met een fijne stempelmassage en een afsluitend gesprek.

Het hele traject is zowel door mij als mijn partner als zeer positief ervaren en ik raad Kim iedereen aan.

Lieve Kim, we gaan je missen. Maar dit is niet een vaarwel maar tot snel.

Liefs en knuffel van ons drie.

7 mei 2023

Een healing gift voor newborn mama’s

Een week na de bevalling kwam Kimberley langs, ik had de Full Package gekozen. Kim hoorde me over de spanning die ik nog vasthield in mijn benen na de bevalling en speelde daarop in met een fijne meditatie tijdens de Yoni Steam. De massage met kruidenstempels was heerlijk. Kleintje had in de tussentijd mamahonger gekregen dus we hebben hem even onderbroken voor een voedmomentje en daarna gingen we weer door. Het was heel ontspannen en Kim’s energie is heel zacht, heel liefdevol. Ik raad haar zeker aan, een geweldig cadeau voor jezelf, mama!

12 januari 2023

Kruidenstempel massage

Na mijn bevalling wilde ik graag een ontspannende massage. Het fijne van birthsister is dat Kimberley voor de massage aan huis komt. Je hoeft de deur niet uit! Voordat ze begint met de massage spreekt ze affirmaties uit. Ik heb hier heel veel aan gehad en het helpt je extra te ontspannen voordat de massage begint. Ik heb de kruidenstempel massage als zeer ontspannend ervaren en had het echt nodig. Mocht ik in de toekomst nog een keer zijn bevallen, dan boek ik zeker weer een behandeling bij Kimberley! Een echte aanrader!

16 oktober 2022

Lieve Kiki,
Ik ben blij dat je alles goed hebt mogen ervaren en hebt kunnen ontspannen!

Wie weet zien we elkaar in de toekomst.

Belly binding

Na mijn bevalling wilde ik graag de Belly Binding uitproberen. Via de kraamzorg kwam ik bij Kimberley, the birth sister, terecht. Het was echt een kadootje aan/voor mezelf! Kimberley komt aan huis met een dosis good vibes en de rust zelve. Eerst een heerlijk ontspannende buikmassage ontvangen gevolgd door het binden. Het binden legt ze goed uit waardoor ik me zeker genoeg voelde om het daarna zelf te kunnen doen. Dit ging mij prima af maar vond het fijn om te weten dat ook na haar bezoek zij altijd bereikbaar was voor vragen. Dankjewel Kim!

5 oktober 2022

Lieve Kayleigh,
Dankjewel voor het in vertrouwen nemen van birth sister en de fijne review.

Liefs Kim

Ik ben echt super blij mee!

Ik ben echt super blij met de belly binding en het hele lichaam massage met kruiden. Kimberly is een hele aardige en professionele persoon, wie je op je gemak laat voelen.
Echt een leuke ervaring na bevallen.
Zeker een aanrader!

8 oktober 2022

Lieve Justyna,

Ik ben blij dat je hebt mogen genieten van de cadeaubon en de behandeling!