Bizbike Nederland Reviews 8

TrustScore 3 uit 5

3,1

1. Fietsengroothandelaar

Gebruiksvriendelijke e-bikes met optimale aftersales services voor iedere klant, inclusief een duurzaam ontwerp met een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Montage, distributie en service van e-bikes voor zakelijke en particuliere gebruikers.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De beide fietsen zijn perfect gerepareerd

De beide fietsen zijn perfect gerepareerd.Snel en goed gedaan. Alle vragen omtrent de fietsen werden beantwoord op vriendelijke wijze.
Al met al we zijn heel blij weer met de fietsen. 1 fiets was na 8000km toch wel aan onderhoud toe..sommige dingen werden op nieuw afgesteld. Nieuwe remblokken voorzijde....de 2e fiets had een motor probleem ook dat werd snel opgelost....PERFECT GEDAAN.

28 september 2025

Service 0.0

Fiets valt zo goed als uit elkaar. Vetvlekken van schoenen tot aan mijn knieën. Lichte kledij kan dus niet aangedaan worden. Technieker langs geweest. Niet opgelost. Nogmaals technieker laten komen. 'a hele dag thuis te blijven belt hij dood leuk om te zeggen. Als ik het een vorige niet heb opgelost zal het nu ook niet lukken. Ik kan komen maar je zal 65€ dienen te betalen en fiets zal ik toch niet kunnen herstellen

7 juli 2025

inmiddels is de fiets een klein half…

inmiddels is de fiets een klein half jaar oud. Hij fietst wel prettig. maar post nl de fiets in elkaar laten zetten is een slecht idee. Niets is goed aangedraaid dus na 2 weken zakt het stuur naar beneden. je zadel zakt ook, tis levensgevaarlijk! En nog erger, mijn pedalen waren er scheef ingezet. Dus de krenk is nu al uitgesleten. bezorgers worden per stuk afgerekend. dus hup pleur de pedalen erop. zet het stuur recht en regel het zadel maar dusdanig slordig... de vering in het stuur is een heel vervelend gevoel. liever meer vering in het zadel dan bij het stuur. vooral lullig als je opstapt. prettig zijn de remlichten. knopje aan/uit moeilijk te vinden, maar goed.

8 augustus 2024

Waardeloos bedrijf en waardeloze…

Waardeloos bedrijf en waardeloze service.
Ik heb 2 jaar geleden via AH een Villette fiets bij ze gekocht.
Nu is de oplader stuk en blijkt dat het niet mogelijk is om een nieuwe te bestellen doordat er nogal n specifiek stekkertje op zit.
Inmiddels een ruime maand verder en al 4x een bericht naar Bizz bike gestuurd maar ze reageren gewoon niet.
Ze helpen je gewoon niet, ik zit nu met een dure ebike waar ik niets meer mee kan.
Nu maar een beroep op AH gedaan, hopelijk gaan die beter met hun klanten om.

6 juni 2024

Slechte service en geen garantie. Inferieure onderdelen.

Bedrijf houdt zich niet aan de garantie voorwaarden zoals toegezegd bij de aankoop en veranderd deze zoals het hun het beste uitkomt. Onderdelen zijn inferieur en dat geven ze toe, maar wel gewoon reken voor het vervangen van de onderdelen terwijl ze een fiets leveren met slechte onderdelen en dan zeggen dat het niet onder de garantie valt. Bizar en dacht ideaal reparaties aan huis, maar ook de monteur was als een blad aan de boom omgedraaid nadat hij geinformeerd was door de service desk. Spijt van onze aankoop. Met beide Veloci fietsen al dezelfde problemen ondervonden. Gewoon goedkope kwaliteit.

19 april 2024

Fiets is nu voor de 5e keer defect

Fiets is nu voor de 5e keer defect, deze keer gaat hij niet of met heel veel moeite aan. Bizbike in Utrecht wil het probleem met dit Maandag model NIET oplossen. Zelden zoveel spijt gehad van een aankoop van ca 1500 euro. Wel knap dat Bizbike er zoveel geld in heeft gestoken bij de vorige reparaties. Had je met gemak een nieuwe fiets kunnen kopen. Ik noem de defecten even op:
1- defecte cassette
2- defecte accu
3- defect display
4- defecte motor !!!
5- Gaat nu niet meer aan.
In een notendop: koop dit gedrocht absoluut niet!

29 december 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Houden zich niet aan afspraken.
Juli fiets zou geleverd worden.
Fiets wordt niet binnen aangegeven termijn geleverd.
Fiets wordt uiteindelijk niet conform afspraken geleverd.
Blijkt de fiets na het in elkaar zetten kappot te zijn.
Niet bereikbaar
Geen monteur beschikbaar
5 Keer toezegging dat de fiets opgehaald zou worden.

19 augustus 2022