Jeg har bestilt pålæg en halv gris kødpakker, leverpostej, jeg bor på Fyn, valgte at ta turen til Bjerres butik, og handle ind, sikke en service, og en ren butik. Alt fra Bjerre kan anbefales, det fri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er altid godt at handle hos Bjerre Kød. De leverer en kvalitetsvarer hver gang. De har samtidig et stort sortiment, der gør det nemt at sammensætte en menu til gæster med forskellig tilgang til kø... Toon meer
Nemt og meget inspirerende at bestille online. Og hold da hvor der mange lækre ting i butikken. Kødet vi købte var utroligt lækkert
Vi er mægtige glade for Bjerre kød. Vi bestiller online eller i butik, de har pakken klar dagen efter. Vi bestiller ofte 7 og 14 dages pakker og ser hvor længe det rækker. Vi er en familie på 4, men... Toon meer
Super lækkert udvalg smager virkelig…
Super lækkert udvalg smager virkelig godt og ser altid udbydende ud. Køber ofte den store pålægspakke og selvfølgelig også andet så lækkert.
Bruger gennem ca. 50 år.
Har handlet hos Bjerre Kød i ca. 50 år. Da vi boede i vestjylland, kørte vi til Bjerre efter både halve grise og oksebagfjerding.
Nu bosiddende i Horsens og benytter os af deres forskellige pakker, det gør man kun hvis man er meget tilfreds. Kan kun give vores bedste anbefaling.
Jeg er virkelig fuld tilfreds jeg synes…
Jeg er virkelig fuld tilfreds jeg synes der er virkelig god kvalitet god service jeg ville gerne give ti stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐💐😊👍
Super kød og super pris
Super kød og super pris
Endnu engang kun +++++++++ herfra det er bestemt ikke sidste gang vi handler ved Bjerre kød det er en super pris lækkert kød og bedst af alt så kan det blive leveret på Sjælland
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Høj kvalitet til en god pris. Stort udvalg af kød og pålæg.
Altid kvalitet.
Kødet er lige så lækkert og smagfuldt…
Kødet er lige så lækkert og smagfuldt som sidst jeg købte hos jer, kan kun anbfales
Fin service..de ringet til mig for at…
Fin service..de ringet til mig for at flg op på webordre.
Bare lækkert
God kvalitet til gode priser
Det er altid rigtig godt fra Bjerre…
Det er altid rigtig godt fra Bjerre Kød, det er altid frisk og smager af noget, kan kun anbefale Bjerre kød.
God service og kødet var pakket fint…
God service og kødet var pakket fint ind og står på pakkerne hvad der er i .. så fuld ud tilfreds
God levering og godt kød
Hvem kan Bjerre kan 👍
Vi kører gerne fra Vamdrup op til Bjerre for så er man sikker på kvaliteten er i top 😊👍
Den 1/2 gris var ok..men de 5 kg…
Den 1/2 gris var ok..men de 5 kg oksefars vi bestilte ved siden af er jeg skuffet over...havde fået af vide af andre der havde købt der, det ikke ville svinde ind, så den forventning havde jeg, så da jeg så 4 bøffer der fyldte en hel pande svinde ind til halvdelen...det blev jeg sgu skuffet over
Fantastisk lækkert og frisk kød😊og…
Fantastisk lækkert og frisk kød😊og levering lige til døren🤩tommel op herfra👍vi gør det igen😉
Dejlige friske vare hurtig levering
Altid god Kundeservice
Altid god Kundeservice. og Kvalitets varer får man hos Bjerrekød
Lækkert kød og det bliver leveret til…
Lækkert kød og det bliver leveret til aftalte tid og dejlig service. Og har benyttet det flere gange og er ikke blevet skuffet
Jeres kød smager fantastisk godt og det…
Jeres kød smager fantastisk godt og det er dejligt at det kommer lige til døren helt frisk og lige klar til fryseren.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.