Jeg har bestilt pålæg en halv gris kødpakker, leverpostej, jeg bor på Fyn, valgte at ta turen til Bjerres butik, og handle ind, sikke en service, og en ren butik. Alt fra Bjerre kan anbefales, det fri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er altid godt at handle hos Bjerre Kød. De leverer en kvalitetsvarer hver gang. De har samtidig et stort sortiment, der gør det nemt at sammensætte en menu til gæster med forskellig tilgang til kø... Toon meer
Nemt og meget inspirerende at bestille online. Og hold da hvor der mange lækre ting i butikken. Kødet vi købte var utroligt lækkert
Vi er mægtige glade for Bjerre kød. Vi bestiller online eller i butik, de har pakken klar dagen efter. Vi bestiller ofte 7 og 14 dages pakker og ser hvor længe det rækker. Vi er en familie på 4, men... Toon meer
Virkelig lækkert kød
Virkelig lækkert kød ! - God service der var ikke noget at sætte en finger på i vores 12kg pakke, lige fra bestilling til det endte i maven 😆
Lækkere kødpakker
Bjerre Kød levere noget rigtig godt og lækkert kød jeg kan anbefale til andre
Fremragende pølser til grill.
Fremragende pølser til grill.
Bestilte varen online og afhentede på…
Bestilte varen online og afhentede på aftal tidspunkt ,har handlet ved Bjerre kød i adskillige år kvaliteten er altid ok og et sted man altid vender tilbage til
Grillgris med tilbehør⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har holdt fødselsdag, hvor vi havde bestilte grillgris og tilbehør (inklusiv personale). Det var virkelig godt. Venligt personale og der var rigeligt med mad. Flere af gæsterne roste især kødet, som var super lækkert! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Endnu en god levering til døren
Endnu en god levering til døren. Koldt, frisk og smager fantastisk. Varmeste anbefalinger!
Fantastisk slagter
Overskuelig og nem hjemmeside at bestille fra.
Mega lækkert kød
Pæn og appetitvækkende butik
Fin fin betjening i butikken.
Alt i alt god oplevelse
God kvalitet til en god pris
Jeg har handlet med Bjerre kød flere gange online. Kødet er altid lækkert, af god kvalitet, det er pakket forsvarligt og koldt når jeg modtager min vare. Kan varmt anbefales herfra.
Alt til ug
Alt til ug. 2 flotte kødpakker indpakket lige til fryseren.
7-dages pakken er bare et godt valg til…
7-dages pakken er bare et godt valg til 1-2 personer, og når man besøger butikken, er der et meget stort og spændende udvalg.
god og reel godt sted at købe kød
God service, frisk kød.
Er virkelig i orden det man køber hos jer😊
Super god kød og gode medarbejder 😀
Godt kød god og venlig betjening …
Godt kød god og venlig betjening fornuftige priser
Meget lækkert kød
Meget lækkert kød. Super gode svinemørbrad, pølser med persille og pølser med ramsløg
Lige ved og næsten
Kødets kvalitet er man ikke i tvivl om er høj, det fejler intet ! Men den udskæring jeg fik var lidt mangelfuld, når man giver 105 kr pr.kg burde det være helt klar til brug, men det var det desværre ikke.
Jeg skulle selv fjerne de sidste hinder, sener, ren fedt der sad på siden af udskæringen og brudstykker fra ribenene, afskæret svarede til ca 8% af total vægten på stykket.
Udover de småting, kommer jeg helt sikkert igen, det er lækre produkter og god kvalitet.
Det er bare det bedste kød i Danmark
Det er bare det bedste kød i Danmark, vi har bestilt nu i flere år. Hvis vi har fået noget forkert bliver der redegjort for det med det samme . Max stjerner herfra . Tak Bjerre kød 🙏
Super dejligt kød man får for sine…
Super dejligt kød man får for sine penge der
Og dejligt delt har nu flere gange købt en halv gris som fin pareret og super skåret ud
Lige til og pakke og komme i fryseren
Kan kun anbefale andre og købe kød der i vil ikke blive skuffet
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.