En helt igennem fantastisk oplevelse ved Anna. Hun er så sød, dygtig og virkelig god til at fornemme hvad man søger før man selv gør. Hun ved lige hvad der kommer til at klæde én og hvordan kjolen ska... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De varmeste og STØRSTE anbefalinger til Anna og hendes fine butik. Hun er helt igennem fantastisk og giver en service på højt højt plan. Hendes butik og univers er fuldstændig “nede på jorden” o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk oplevelse! Hun er bare den skønneste og griber om det hele menneske istedet for blot at forholde sig kjolen. Følte mig total tilpas og var tilbage efter en uge forvar prøve igennog... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse ved Björnsdòttir Bridal. Med hjælp fra søde og kreative Anna endte jeg med at finde drømmebrudekjolen. Jeg synes personligt at det er helt fantastisk at Anna har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Brudekjole butik i Horsens, hvor du kan finde din drømmekjole, med fokus på at den sidder perfekt. Udvalget af brudekjoler er godt, og jeg er selv skrædder med øje for detaljerne. Book en tid på hjemmesiden, eller send en besked på facebook eller instagram. Jeg er fleksibel med tider, så send dine ønskede tider til mig.
Allegade 1A st. tv., 8700, Horsens, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min varmeste anbefaling til Anna! Hun er simpelthen det sødeste menneske, helt nede på jorden og møder altid en med åbne arme og sin ærlige mening. Jeg forelskede mig i en af Annas smukke kjoler, men havde alligevel nogle ting, som jeg bare drømte om, men som den kjole ikke havde. Men Anna var hurtig, med hendes baggrund som skrædder, kom hun hurtigt med idéer til, hvordan hun kunne lave den om, så den blev lige præcis som jeg ønskede. Nu står jeg med min egen unikke drømmekjole, takket være skønne Anna.
Kæmpe stor ros til Anna - jeg vil til enhver tid anbefale hende!

Se her, tøser!
En måned før jeg skal giftes rækker jeg ud til Anna - kjolerne, jeg har fået syet, passer mig ikke. Jeg føler mig langt fra elegant, som bestemt er enhver kvindes drøm på en stor og begivenhedsrig dag, et bryllup er. Hun tager min hånd og beroliger mig - hun siger, at vi nok skal finde noget, jeg vil føle mig både tilpas og elegant i.
Anna er hjertevarm, rolig, sød, omsorgsfuld og dygtig!
Og hun vil gå planken ud for dig - sådan føles det i hvert fald. Jeg føler mig så godt tilpas og i så gode hænder hos Anna. Anna får min største anbefaling - hun er guld værd! Anna er selv skrædder - hun er med hele vejen til et færdigt og smukt resultat. Af hjertet TAK.

Antwoord van Bjornsdottir Bridal
Jeg var med min datter på besøg i Annas smukke og hyggelige butik. Vi har også besøgt andre steder for at kigge på brudekjoler, og jeg blev meget imponeret over Annas faglighed og iderigdom. Anna virker utrolig kompetent, hun er sød, imødekommende, hjælpsom og har mange flotte kjoler i sin butik. Flere af kjolerne er 2-delte i sit udgangspunkt, hvilket giver en stor frihed til at sammensætte præcis den kjole, der passer til dig 🥰 Jeg kan kun anbefale jer at lægge vejen forbi Anna i jeres søgen efter den helt rigtige kjole til den store dag - hun får min allerstørste anbefaling

Antwoord van Bjornsdottir Bridal
Formidabelt service! Fantastisk højt fagligt niveau. Alt virker muligt hos Bjornsdottir bridal.
Min kjole blev så flot og med personlige detaljer som blev udført på aller fineste vis. Den største anbefaling.

Antwoord van Bjornsdottir Bridal
Sikke en god oplevelse! Anna formår virkelig at få én til at føle sig godt tilpas! Det er en oplevelse fra det øjeblik, at man træder ind ad døren, og det hele er SÅ gennemført. Det er tydeligt, at Anna tænker hver en detalje igennem, og gennemfører det på en afslappet men højst professionel måde. Særligt Annas evne til at være løsningsorienteret. Hun viser én mulighederne, så man ikke står tilbage med en følelse af, at man skal forestille sig resultatet. Jeg oplevede at være i trygge, professionelle, dygtige og erfarne hænder hos Björnsdóttir Bridal. Kæmpe cadeau og anbefaling herfra! :-)

Antwoord van Bjornsdottir Bridal
Fantastisk forretning! Butikken er så fin og hyggelig, og selvom den ikke er så stor, er udvalget af kjoler virkelig stort. Atmosfæren er hyggelig og rolig, og man føler sig meget velkommen hos søde Anna, som meget tydeligt kan sit kram! Man føler sig 100% tryg i hendes profesionelle vejledning, fordi hun selv er skrædder og har skrædderiet sammen med forretningen. Jeg har været i flere brudekjoleforretninger, men det var klart her oplevelsen var allerbedst, og det var også her jeg fandt min drømmekjole. Jeg vil anbefale alle kommende brude at besøge Björnsdottir Bridal.

Helt fantastisk oplevelse!
Hun er bare den skønneste og griber om det hele menneske istedet for blot at forholde sig kjolen. Følte mig total tilpas og var tilbage efter en uge forvar prøve igennog blive bekræftet og begge gange var det bare en helt igennem dejlig oplevelse. Masser af grin, humør og en afslappet stemning.
Gør dig selv den tjeneste for kommende brud og giv det et kig

Antwoord van Bjornsdottir Bridal
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.