Ondertussen 20 dagen geleden het een en ander besteld, na 9 dagen contact gehad en 1 broek geleverd gekregen, daarna weer radiostilte. Contact krijgen is haast onmogelijk en zaken fatsoenlijk lev... Toon meer
Officiële Belgische verdeler BLÅKLÄDER werkkleding - Volledige gamma +750 Artikelen - Gratis verzending vanaf €100
Lostraat 172, 2220, Heist op den Berg, België
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
11 dagen geleden een bestelling geplaatst die in voorraad zou zijn maar nog steeds geen leverdatum gekregen. Deze staat op mijn account als "backorder". Er is ook geen enkele manier om contact op te nemen met de blakshop. Hopelijk krijg ik snel meer info.

Antwoord van Blakshop
Contact krijgen is haast onmogelijk en zaken fatsoenlijk leveren lijkt maanden te duren (als het überhaupt nog komt…)
Advies hier nooit te bestellen, wat een amateuristisch zooitje!
4 dagen geleden heb ik werkbroek en werkschoen besteld,ze hebben via gls gestuurd,ik was heel de week thuis en ik mail binnen gekregen die bezorger dinsdag aankomt maar is niet niemand geweest en die avond heb ik nog mail binen dat de adress niet bereikbaar is,die probleem heb ik aan blakshop.be doorgegeven en zeggen ze dat hier kunnen we niets aan doen en jammer ik kan niet contacteren met gls.. de zaak heb slechte feedback en irrelevant ze geven nu geen antwoord meer.

Antwoord van Blakshop
Is steeds ok en indien ik niet thuis ben kan ik het mooi afhalen waar gedropt..dankjewel
Mijn bestelling was in het vlaams en ik woon te denderleeuw…waarom worden me nu vragen gesteld in het frans zonder dat ik de taal kan veranderen???
De broeken behouden lang hun kwaliteit, waardoor ik goed mijn werk kan doen zonder dat hij stuk gaat door wat voor reden dan ook.
Goederen geleverd zoals besteld. Leveringstermijn zou iets korter mogen.
Het product is zoals verwacht 👍 jammer dat de gratis meegeleverde boxershorts veeel te groot zijn in verhouding met de bestelde broek maat 🥺
Snelle levering, snelle afhandeling van de omruiling. Kosten terugsturing niet passende artikel wel ten koste van de koper.
De producten zijn goed, maar de levering te laat. Op de website staat levering binnen de 3 tot 5 werkdagen, maar de producten werden pas 's avonds de 4e werkdag verstuurd waardoor ze te laat toekwamen. Het kan toch niet zijn dat de bestelling gedurende 4 volle werkdagen "in behandeling" blijft staan. Ze werd trouwens pas verwerkt na een mailtje naar de klantendienst, anders had het misschien nog langer geduurd...

Antwoord van Blakshop
Heel tevreden, maar jammer dat er geen Franstalige website is.
Ook jammer dat ik heb nog geen oplossing gevonden zo dat mijn huisnummer klopt.
17 B is nog niet zo ingewikkeld.

Antwoord van Blakshop
Een aanrader! De afspraken worden nagekomen en zij reageren binnen de 24u op je mail. Alles geleverd zoals gevraagd!!