Bedrijf heeft geantwoord
Jeg syns at blandadrops er en super fin side, med masse ulike utvalg av godteri. Dette hjelper meg med å finne ut hva jeg liker, og det er supert! Jeg gir den ikke 5 stjerner, fordi jeg syns at frakte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Forsendelse som tok laaang tid og tok kontakt med firmaet. En fru/frk JS tok straks "saken" og etter litt frem og tilbake løste saken seg på beste måte, mye grunnet JS. Innholdet i pakken var også me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er en liten familie bedrift som yter excellent service for sine kunder. De er veldig hyggelige, har stor vare kunnskap og er veldig innovative. Alltid en opplevelse å handle hos Blanda Drops! B... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til Blanda drops- nettbutikken med favoritter til store og små! Her finner du mye spennende innen godteri, mummi, retro og morsomme gaver!
Vestreveien 4, 4836, Arendal, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Duftolje Fireplace 10ml
Denne luktet absolutt ikke som beskrevet
Kjøpte tavlesett med kritt og svamp. Dårligste jeg noen gang har handlet på nett. Krittet virker ikke på tavlen, skriften fester seg ikke og det er umulig å få ting skrevet ned. Når du legger mer press med krittet så blir det riper i tavlen, og det lar seg ikke fjerne . Svampen til å fjerne krittet funker heller ikke. Utrolig dårlig kvalitet på alt . Jeg burde visst bedre. Rett og slett dritt.

Antwoord van Blanda drops
Kjapp levering, produktene var akkurat som beskrevet. Anbefales.
Rask levering. Kjøpte Mini Brezel Saltkringler, veldig fornøyd. Har allerede bestilt flere. Hvis du er glad i saltstenger vil du elske disse 😊

Antwoord van Blanda drops
Første gang jeg handler her, men det blir definitivt ikke den siste. Lynrask levering og massevis av spennende produkter.

Antwoord van Blanda drops
Super nettside med kjapp og hjelpsom kundeservice! Gode og artige produkter👍🏼

Antwoord van Blanda drops
Artig butikk med alt mulig rart. Flott utstilling. Betjeningen er helt super! Anbefales :-)

Antwoord van Blanda drops
Veldig hyggelige ansatte på butikken som liggerpå Krøgenes. Alltid trivelig å handle der. Skulle bare ønske dere fikk inn Mountain Dew Baja Blast da.

Antwoord van Blanda drops
Blanda Drops er butikken for den som søker noe unikt. Massevis av lekre retro ting til hjemmet.

Antwoord van Blanda drops
Kjekt å få kjøpt godteri fra andre land :-)
Nye spennende smaker

Antwoord van Blanda drops
Alltid hyggelige folk bak disken i fysisk butikk i Arendal, ingen sure miner om man bare kikker og alltid behjelpelige hvis man har spørsmål.

Nostalgisk smak av dropsene🥰
Kjapp sending og levering

Antwoord van Blanda drops
Enkel bestilling og rask levering. Har også varer som bringer gode minner :)

Antwoord van Blanda drops
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.