Leuke designs. Bij applicatie was ik bezorgd over de houdbaarheid, want het leek of de randjes niet goed plakten. Toch nog aangenaam verrast: ongv. 2 weken blijven zitten, maar wel wat losse randjes w... Toon meer

De designs zijn enig, maar de houdbaarheid echt matig. De gel stickers blijven na 1 week steeds aan m’n haar hangen. Drie keer de randjes onderaan het nagelbed stevig aangedrukt, maar helaas, alle dri... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Leuke prints

Ik gebruik Blitsbee al jaren en ben nog steeds fan. De nagels blijven echt goed zitten en zien er lang mooi uit. Daarnaast hebben ze super leuke printjes, dus er zit altijd wel iets tussen dat bij je past. Echt een aanrader als je snel mooie nagels wilt.

23 maart 2026

Geweldige ervaring

Mijn eerste keer blitsbee en ik ben mega fan!! Normaal heb ik altijd gellak op mijn nagels en was eigenlijk niet bekend hiermee. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar ze passen precies op je nagels en blijven perfect zitten:) Voortaan gebruik ik deze geweldige stickers want de verschillende designs zijn ook super leuk🥰

Hi Emma,

Wat leuk om te horen dat je meteen zo’n fan bent! 😍 Super dat ze perfect passen en goed blijven zitten, geniet ervan 💕

Beter dan de nagelsalon

Ik had nog nooit nagelstickers gebruikt, maar die van Blitzbee hebben me echt verrast. Ze blijven super goed zitten. Mijn set zat er gewoon 3 weken op.

Normaal ga ik naar de nagelsalon, daar betaal je al snel €60 en zit je een uur in de stoel. Met deze stickers was ik binnen een paar minuten klaar en het resultaat bleef net zo lang mooi.

Ideaal als je snel mooie nagels wilt voor veel minder geld.

Hi Maria,

Wat leuk om te horen dat je zo positief verrast bent! 😍 Bedankt voor je lieve review en geniet van je nagels ✨

Blitsbee 💅🐝

al bijna 4 jaar Blitsbee en…

Ik gebruik al bijna 4 jaar Blitsbee en over het algemeen een enorm tevreden klant! Levering altijd vlot en optijd!

Hi Mandy,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve review!💖

Blitsbee 💅🐝

Ze bedekken de hele nagel

Ze bedekken de hele nagel, óók de zijkant. Dit in tegenstelling tot de plaknagels van Maniac, waar ik aan de zijkant nog veel leeg had, wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Daarnaast zijn deze nagelstickers van Blitsbee enorm makkelijk aan te brengen en blijft het inderdaad met gemak 2 weken zitten, ideaal!

9 maart 2026

Hi Willemijne,

Mega leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet van je nagels en bedankt voor je lieve review 💖

Love it!!! 🩷

Omg, ik houuu zo erg van Blitsbee nagels!! Gebruik nu al sinds vorige zomer de gel stickers en ik vind ze echt top! Super makkelijk aan te brengen en ik krijg elke keer weer complimenten over hoe leuk het eruit ziet! Helemaal mijn vibe! 🩷🤩

28 februari 2026

Hi Olivia,

Wat mega leuk om te horen dat je zo'n fan bent van de gel stickers 🤩 Dankjewel voor je lieve review!

Blitsbee 🐝💅

Geweldige nagelstickers

Dit is de derde keer dat ik Blitsbee gebruik en ben er mega tevreden over! Keuze uit ontzettend veel leuke designs, makkelijk aan te brengen en blijft altijd lang zitten. Nooit meer saaie nagels, heel erg blij mee!!🩷

Hi Vera,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je lieve review en geniet van je mooie nagels 💖

Blitsbee 💅🐝

Heel blij met de gel nagels!

Ik heb ze voor het eerst gebruikt maar ben nu al fan! Het is makkelijk te gebruiken en leuke patroontjes! Ik gebruik mijn eigen gel top coat en dan blijven ze lang zitten. Heel blij mee!

Hi Floor,

Wat leuk om te horen dat je meteen fan bent 😍 Fijn dat het aanbrengen makkelijk ging en bedankt voor je lieve review!

Positieve ervaringen

Na meerdere mensen hierover gehoord te hebben toch maar gaan proberen. Heel veel keuze in designs dus voor ieder wat wils! Bevalt me erg goed en handig zelf aan te brengen.

Hi Cathelijne,

Bedankt voor je lieve review 💖

Hele leuke nagels!

Hele leuke nagels!! Zelf deed ik eigenlijk nooit iets met mn nagels tot een vriendin dit voorstelde. Super veel leuke designs en ze blijven goed zitten. Zeker een aanrader!! 😍

Hi Hilde,

Super leuk om te horen, dankjewel voor je review en geniet van je nagels!

Goed geholpen!

Al 2 jaar bestel ik nagels, en het is altijd super! Laatst toevallig een verkeerd item gekregen, binnen een dag antwoord op mijn mail hierover. Mocht het verkeerde item houden en kreeg het goede opgestuurd. Hele fijne snelle service

30 januari 2026

Hi Vera,

Wat ontzettend leuk om te horen! Super dat je blij bent met je nagels en dat we het snel voor je konden oplossen toen het misging. Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe nagels! 💕

Blijft niet zitten

Blitsbee stickers geplakt die 10 dagen erop zouden moeten zitten. Geplakt zoals beschreven en topcoat gebruikt van het merk zelf. Echter viel er na een aantal uur al een sticker vanaf toen deze nat werd. Daarnaast rafelen ze ook aan de randjes. Al met al ben ik dus niet tevreden....

22 januari 2026

Hi Roos,

Wat vervelend om te horen dat de stickers niet goed bleven zitten, dat is natuurlijk niet de bedoeling 💔 De Originals zijn inderdaad ontworpen om 10 dagen te blijven zitten, dus we begrijpen dat dit teleurstellend is.

We kijken dit graag samen met je na en denken mee over een passende oplossing. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@blitsbee.com met je ordernummer? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder 💕

Blitsbee 💅🐝

Echt slechtste aankoop in tijden

Echt slechtste aankoop in tijden! Geen een nagel bleef zitten bij het opplakken al. Dus zo al mn geld weggegooid, koop dit niet!!!

8 januari 2026

Hi Guusje,

Wat ontzettend vervelend om dit te lezen. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling 💔 We begrijpen dat dit heel frustrerend moet zijn, zeker als het resultaat niet is wat je verwachtte.

We kijken dit graag samen met je na en zoeken naar een passende oplossing. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@blitsbee.commmet je ordernummer? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder 💕

Blitsbee 💅🐝

Goede service en nagels blijven heel lang zitten!

Al bijna een maand heb ik de stickers van Blitsbee op mijn nagels en ze zijn nog steeds mooi! veel beter dan gel lac waar je nagels stuk van gaan.
Klantenservice is ook super snel. Echt een aanrader deze nagels!

8 januari 2026

Hi,

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je lieve review! Geweldig dat je nagels na bijna een maand nog mooi zijn, dat horen we natuurlijk graag! En super fijn dat je onze service ook zo hebt ervaren 💕

Blitsbee 💅🐝

Groot fan van de nagels van Blitsbee

Groot fan van de nagels van Blitsbee! Leuke printjes en blijven bij mij wel meer dan 2.5 week zitten. Echt een aanrader krijg er ook veel complimentjes over :)

11 december 2025

Hi Karin,

Wat leuk om te horen dat je zo'n fan bent! Bedankt voor je lieve review 💕

De nagels voor 10 dgn zijn geen geld waard

Ik heb de goedkopere nagels besteld voor 10 dgn..dat is echt zonde van je geld..randen snel wit en snel beschadigd..gaan geen 10 dgn mee

7 november 2025

Hi Jordy,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de Originals, dat is natuurlijk niet de bedoeling 💔 Ze zijn ontworpen om 10 dagen mooi te blijven zitten, dus we begrijpen dat dit teleurstellend is als dat bij jou niet zo was.

erg fijn product

erg fijn product, blijft echt goed zitten. niet te vergelijken met goedkopere gelnagelstickers.
Leuke prints ook en fijne klantenservice!

30 oktober 2025

Hi Amber,

Super fijn om te horen en bedankt voor je lieve review! 💖

Ik ben fan!

Mega FAN van de gel stickers van Blitsbee.

11 september 2025

Hi Lois,

Wat super leuk om te horen dat je fan bent! Bedankt voor je lieve review 💖

Blitsbee💅🐝

Meer dan 2 weken mooie nagels

Ik heb al vaker een bestelling geplaatst bij Blitsbee en ben er steeds super blij mee! De gelstickers blijven bij mij meer dan 2 weken goed zitten, zelfs op vakantie bleven ze mooi!

20 augustus 2025

Hi Marie Claire,

Mega leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat ze meer dan 2 weken zijn blijven zitten, dankjewel voor lieve review! 💕

Waardeloos

Waardeloos. Snel weer gimeau en msniac.

20 juli 2025

Hi,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent 💔 We zouden graag beter begrijpen wat er precies is misgegaan.
Als je ons een mailtje stuurt naar info@blitsbee.com met je ordernummer, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.