Leuke designs. Bij applicatie was ik bezorgd over de houdbaarheid, want het leek of de randjes niet goed plakten. Toch nog aangenaam verrast: ongv. 2 weken blijven zitten, maar wel wat losse randjes w... Toon meer
De designs zijn enig, maar de houdbaarheid echt matig. De gel stickers blijven na 1 week steeds aan m’n haar hangen. Drie keer de randjes onderaan het nagelbed stevig aangedrukt, maar helaas, alle dri... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ik gebruik Blitsbee al jaren en ben nog steeds fan. De nagels blijven echt goed zitten en zien er lang mooi uit. Daarnaast hebben ze super leuke printjes, dus er zit altijd wel iets tussen dat bij je past. Echt een aanrader als je snel mooie nagels wilt.
Mijn eerste keer blitsbee en ik ben mega fan!! Normaal heb ik altijd gellak op mijn nagels en was eigenlijk niet bekend hiermee. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar ze passen precies op je nagels en blijven perfect zitten:) Voortaan gebruik ik deze geweldige stickers want de verschillende designs zijn ook super leuk🥰

Antwoord van Blitsbee
Ik had nog nooit nagelstickers gebruikt, maar die van Blitzbee hebben me echt verrast. Ze blijven super goed zitten. Mijn set zat er gewoon 3 weken op.
Normaal ga ik naar de nagelsalon, daar betaal je al snel €60 en zit je een uur in de stoel. Met deze stickers was ik binnen een paar minuten klaar en het resultaat bleef net zo lang mooi.
Ideaal als je snel mooie nagels wilt voor veel minder geld.

Antwoord van Blitsbee
Ik gebruik al bijna 4 jaar Blitsbee en over het algemeen een enorm tevreden klant! Levering altijd vlot en optijd!

Antwoord van Blitsbee
Ze bedekken de hele nagel, óók de zijkant. Dit in tegenstelling tot de plaknagels van Maniac, waar ik aan de zijkant nog veel leeg had, wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Daarnaast zijn deze nagelstickers van Blitsbee enorm makkelijk aan te brengen en blijft het inderdaad met gemak 2 weken zitten, ideaal!

Antwoord van Blitsbee
Omg, ik houuu zo erg van Blitsbee nagels!! Gebruik nu al sinds vorige zomer de gel stickers en ik vind ze echt top! Super makkelijk aan te brengen en ik krijg elke keer weer complimenten over hoe leuk het eruit ziet! Helemaal mijn vibe! 🩷🤩

Antwoord van Blitsbee
Dit is de derde keer dat ik Blitsbee gebruik en ben er mega tevreden over! Keuze uit ontzettend veel leuke designs, makkelijk aan te brengen en blijft altijd lang zitten. Nooit meer saaie nagels, heel erg blij mee!!🩷

Antwoord van Blitsbee
Ik heb ze voor het eerst gebruikt maar ben nu al fan! Het is makkelijk te gebruiken en leuke patroontjes! Ik gebruik mijn eigen gel top coat en dan blijven ze lang zitten. Heel blij mee!

Antwoord van Blitsbee
Na meerdere mensen hierover gehoord te hebben toch maar gaan proberen. Heel veel keuze in designs dus voor ieder wat wils! Bevalt me erg goed en handig zelf aan te brengen.

Antwoord van Blitsbee
Hele leuke nagels!! Zelf deed ik eigenlijk nooit iets met mn nagels tot een vriendin dit voorstelde. Super veel leuke designs en ze blijven goed zitten. Zeker een aanrader!! 😍

Antwoord van Blitsbee
Al 2 jaar bestel ik nagels, en het is altijd super! Laatst toevallig een verkeerd item gekregen, binnen een dag antwoord op mijn mail hierover. Mocht het verkeerde item houden en kreeg het goede opgestuurd. Hele fijne snelle service

Antwoord van Blitsbee
Blitsbee stickers geplakt die 10 dagen erop zouden moeten zitten. Geplakt zoals beschreven en topcoat gebruikt van het merk zelf. Echter viel er na een aantal uur al een sticker vanaf toen deze nat werd. Daarnaast rafelen ze ook aan de randjes. Al met al ben ik dus niet tevreden....

Antwoord van Blitsbee
Echt slechtste aankoop in tijden! Geen een nagel bleef zitten bij het opplakken al. Dus zo al mn geld weggegooid, koop dit niet!!!

Antwoord van Blitsbee
Al bijna een maand heb ik de stickers van Blitsbee op mijn nagels en ze zijn nog steeds mooi! veel beter dan gel lac waar je nagels stuk van gaan.
Klantenservice is ook super snel. Echt een aanrader deze nagels!

Antwoord van Blitsbee
Groot fan van de nagels van Blitsbee! Leuke printjes en blijven bij mij wel meer dan 2.5 week zitten. Echt een aanrader krijg er ook veel complimentjes over :)

Antwoord van Blitsbee
Ik heb de goedkopere nagels besteld voor 10 dgn..dat is echt zonde van je geld..randen snel wit en snel beschadigd..gaan geen 10 dgn mee

Antwoord van Blitsbee
erg fijn product, blijft echt goed zitten. niet te vergelijken met goedkopere gelnagelstickers.
Leuke prints ook en fijne klantenservice!

Antwoord van Blitsbee
Ik heb al vaker een bestelling geplaatst bij Blitsbee en ben er steeds super blij mee! De gelstickers blijven bij mij meer dan 2 weken goed zitten, zelfs op vakantie bleven ze mooi!