Banner for Bliwa

4.011
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

All kontakt med er har varit med ett positivt bemötande.kan varmt rekommendera Bliwa till alla. Bra service och snabb utbetalning.Handläggningstiden tyckte jag var lite lång men det var den nog int... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra att jag kunde mejla kvitton etc till er när jag inte lyckades göra pdf-filer via inloggning på er hemsida. Bra att jag även kunde ringa till er, att inte allt är digitalt! Bra att jag fick snab... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

När det fäller en försäkring olycksfall så upplever jag att man kanske inte fick den support med skadan ekonomiskt. 200kr för ett sjukhusbesök med sårskada(räcker inte ens till plåster jag köpte , ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Duktiga, inkännande,serviceminded och tydliga handläggare. Efter samtalen kom besked om min summa för försäkringen. Beloppet var på mitt konto nästkommande dag. En toppenförsäkring!

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeringsmaatschappij
  2. Ongevallenverzekeringsmaatschappij
  3. Persoonsverzekeringsmaatschappij
  4. Tussenpersoon voor levensverzekeringen
  5. Verzekeraar
  6. Ziektekostenverzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Bliwa skiljer sig från andra försäkringsbolag. Vi är specialister som försäkrar människor för livet, arbetslivet och allt däremellan. Det präglar vårt erbjudande, hur vi är som företag, vår arbetsplats och alla som jobbar på Bliwa. Bliwa är ett ömsesidigt specialistbolag som erbjuder personförsäkring. I samarbete med företag och organisationer försäkrar vi nära en miljon människor. Vi erbjuder försäkringar som ger ekonomisk trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet, och snabb tillgång till sjukvård när det behövs.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(4.011)

908 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alltid proffsigt bemötande

Alltid proffsigt bemötande

Hej Helena,

Vi blir glada över att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Tveka inte att kontakta oss igen om du behöver hjälp!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var enkelt att göra skadeanmälan samt…

Var enkelt att göra skadeanmälan samt en snabb hantering av mitt ärende.

Hej Bo,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att höra att skadeanmälan gick smidigt och att du är nöjd med handläggningen av ditt ärende.

Vi uppskattar din feedback och önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra och snabb respons när man…

Bra och snabb respons när man kontaktar!
Websidan inte sen tydligaste

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den hjälp du fått. Din feedback uppskattas verkligen och hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Service

Trevlig lättillgänglig och proffsig service

Hej Eva,
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde vår service som trevlig, lättillgänglig och professionell. Det värmer att få sådan uppskattning och motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga service. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Hej Bo,
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde våra kontaktpersoner som sakliga och hjälpsamma. Det är precis den service vi vill ge, och din feedback betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Snabbt beslut.

Antwoord van Bliwa

Hej Hugo, Vad roligt att allt var smidigt och tydligt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Tydlig info

Tydlig info, snabb respons.

Hej J,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med den tydliga informationen och vår snabba respons. Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service, så din feedback betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra hjälp när jag ringde och kollade…

Bra hjälp när jag ringde och kollade hur min diagnosförsäkring fungerade. Anmälde på nätet.
Ni fick ta del av min journal och jag fick ersättning .
Så glad för det

Antwoord van Bliwa

Hej Ingert, Vad roligt att allt var smidigt och tydligt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Hej Ola,
Tack för ditt omdöme!
Vad skönt att höra att det löste sig till slut. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas att allt fungerar som det ska nu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmälde olyckan och kostnad hitintills…

Anmälde olyckan och kostnad hitintills och bara efter ngn vecka fick jag ersättning för kostnad! Så bra jobbat!

7 juli 2026

Antwoord van Bliwa

Hej Kerstin, Vad roligt att allt var smidigt och tydligt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Hej Patrik,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba respons. Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service, så din feedback betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundservice med snabba och…

Bra kundservice med snabba och lösningsorienterade svar. Verkar vara en positiv arbetsplats med bra stämning.

Hej Jörgen,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde vår kundservice som snabb och lösnings orienterad. Vi är också glada att du fick ett positivt intryck av vår arbetsplats och stämningen hos oss. Önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Eileen, Bliwa.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alltid bra bemötande vid kontakt med…

Alltid bra bemötande vid kontakt med er. (Dock tycker jag att handläggningstiden är lite väl lång, mitt ärende tog 6 månader innan jag fick besked om ersättning och då skrev jag och påminde er efter 3 månader).

Hej Sanna,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du alltid upplevt ett bra bemötande från oss. Vi har under en lång period haft längre handläggningstider än normalt och mina kollegor jobbar på så mycket de kan för att hjälpa alla våra kunder. Önskar dig en fin dag!
Med vänliga hälsningar Eileen, Bliwa

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrt för noll o inget

Dyrt för noll o inget.

1 juli 2026

Hej Jo,
Tack för att du delar med dig av din synpunkt. Det är tråkigt att höra att du inte upplevde att du fick valuta för pengarna. Vi tar din feedback på allvar och arbetar kontinuerligt för att erbjuda service och produkter som motsvarar våra kunders förväntningar. Om du vill berätta mer om din upplevelse är du varmt välkommen att kontakta oss.
Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar Eileen, Bliwa

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb handläggning

Snabb handläggning men jag hade uppskattat att kunna få prata med en människa innan jag skickade in alla uppgifter. Upplevde att det bara gick att kommunicera genom att anmäla ett ärende, inte ringa och fråga hur det fungerar.

9 juli 2026

Hej Maria,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tråkigt att läsa att du inte har fått klarhet i dina frågor. Jag kan bara uppmana dig att kontakta oss igen på 08-696 22 80 och prata med en skadereglerare så att du kan få den hjälp du behöver. Önskar dig en fin dag!
Med vänliga hälsningar Eileen, Bliwa

Mycket Bra

Bra. Snabba. Informativa

Hej Peter,
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade att vi var snabba och informativa. Det betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Försäkrings ärenden

Hej

Väldigt vänligt bemötande i mitt ärende samt tydlig vid mina frågor

Med vänlig hälsning,
Stefan

Hej Stefan,
Vad roligt att allt var smidigt och tydligt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel och smidig hantering av mitt…

Enkel och smidig hantering av mitt ärende

Hej Kenth,

en positiv handläggning

En snabb och problemfri handläggning av min skada. Jag är mycket nöjd med en hur enkelt allt har varit

9 juli 2026

Hej Karl,

Hej Atieh,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde vår personal som hjälpsam.
Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme.

Dit is Trustpilot