Jeg havde købt et par jeans til min lillebror i gave, som desværre var for små. Uheldigvis havde jeg overskredet returpolitikken med et par dage, men da de ikke skulle retur og blot byttes til en stør... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10! Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet... Toon meer
BLS Hafnia er et tøjbrand, der virkelig fortjener ros. Kvaliteten er i top – materialerne er holdbare, behagelige og holder formen selv efter mange vaske. Designet er moderne, stilrent og gennemfø... Toon meer
Jeg har købt en par jeans som desværre var for store. Hele processen fra køb af jeans, returnering og modtagelse af de rigtige bukser er bare gået over alt forventning. Efter køb har jeg modtaget bu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Bredgade 36B, 1.sal th., 1260 , Copenhagen K, Denemarken
- support@blshafnia.com
- blshafnia.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Glimrende kundeservice
Jeg havde ved en fejl indtastet min mail forkert, og fik derfor ingen ordrebekræftelse. Dagen efter ringede jeg til kundeservice og kom i kontakt med Mads, som hjalp mig med det samme. I samme øjeblik jeg ringede, fik jeg tilsendt min ordrebekræftelse. Der blev ikke lagt på, indtil problemet var løst. Tak Mads:)
Kan kun varmt anbefale at handle her 😊…
Kan kun varmt anbefale at handle her 😊 Nemt at finde det, som man skal bruge, hurtig levering og super kompetent kundeservice.
Havde nogle varer, der skulle byttes og det hastede - kontaktede kundeservice og de tog hånd om sagen og samme dag, var mine varer sendt afsted. SUPER SERVICE - tusind tak 👍😊
Super kundeservice!
Havde brug for lidt hjælp til mit julegavekøb, så spurgte på support og fik en hurtigt og meget kundevenlig hjælp af Mads! Mange tak 👏🏻 Ikke sidste gang jeg handler online hos BLS!
Fantastisk service og meget venlig og…
Fantastisk service og meget venlig og hjælpsom
Fantastisk kundeservice + kvalitet generelt
Jeg købte BLS Signature Rug/tæppe, som desværre var lidt beskadiget pga. fragt tror vi. Jeg skrev derefter til kundeservice, som ovenikøbet er enormt hurtige til at svare (Mads)!!!
Vi fandt hurtigt ud af en løsning, hvor jeg fik lov til at beholde tæppet, og modtage et nyt gavekort, da jeg havde købt tæppet ved hjælp af et gavekort.
Kvaliteten og servicen ved dette brand er 12/10, da det er over mine forventninger!
Super god kundeservice
Super god service
Jeg havde købt en lion heart jersey Black Friday og der var desværre en sort plet på den da jeg modtog den, det var jo super nederen da jeg havde set frem til at have den på. Jeg skriver så til kundeservice og forklare min situation og får derefter et gavekort på produktets værdi da produktet er udsolgt.
Kundeservice var super hjælpsomme og gjorde hvad de kunne for at gøre op for fejlen på trøjen :)
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg har købt tøj på hjemmesiden flere gange. Købte sidst til Black friday hvor jeg var hurtig til at bestille en trøje til en god pris. Fik efter lidt tid en mail om at de desværre havde lavet en fejl på deres lagerliste så trøjen var desværre udsolgt. I stedet tilbød de en valgfri trøje uden ekstra omkostninger. Det har jeg aldrig oplevet andre stedet. 5 stjerner til BLS.
Sindsyg god service
Sindsyg god service! Meget hjælpsomme
Havde ikke modtaget en totebag BF som man blev lovet så fik jeg en kode i stedet så jeg ku bestille et på “deres” regning, god service!
Fantastisk service
Fantastisk service også sent på aftenen:-)
Jeg sad og bestilte bukser og fik valgt en forkert str. Bestillingen var gået igennem, skrev med det samme om de kunne annullere den og så ville jeg lave en ny bestilling - vupti - 3 min. og så var den klaret - fantastisk:-)
Utrolig god kundeservice af Loran :)
Fantastisk kundeservice
Fuldstændig fantastisk kundeservice
Havde bestilt julegaver der kom på tilbud til Black friday early Access
Skrev til kundeservice og vupti kom der et gavekort på differencen 🤩🤩❤️
Skud ud!
Fik god og hurtig service af Mads i chatten, skud ud🙌 gode, flinke og hjælpsomme svar😁
Jeg fik svar på alt jeg manglede
Jeg fik svar på alt jeg manglede, virkelig god service:)
Der var desværre sket en fejl med min ordre
Der var desværre sket en fejl med min ordre grundet en tastefejl jeg lavede…men jeg fik super god hjælpe og hurtig respons på min mail! Virkelig god kundeservice, det var Mads, som jeg skrev med og han var super god til at hjælpe mig.🌟
Kæmpe anbefaling herfra😃
Mads fra supportteamet var lynhurtig…
Mads fra supportteamet var lynhurtig til at svare og gav mig et gavekort på et gavmildt beløb som jeg kunne bruge i erstatning for en ødelagt lynlås på en gammel jakke - Fed service!
De bedste anbefalinger
Kan virkelig anbefale at handle hos BLS. Servicen er helt i top, og nemt at komme i kontakt med deres support afdeling
Jeg bestilte en T-shirt til min søn, som blev leveret 2 dage efter. Desværre var T-shirten et nummer for stor, og jeg sendte den retur med ønsket om at få den en størrelse mindre.
Fik en sød besked retur om, at den ønskede T-shirt i den ønskede størrelse desværre var udsolgt, men jeg kunne vælge noget andet fra deres hjemmeside.
Jeg valgte en anden T-shirt og indenfor et par timer var ordren registreret og 24 timer efter kunne den ombyttede T-shirt afhentes i GLS shoppen.
Så 5 stjerner herfra.
Helt igennem fantastisk support!
Imponerende kundeservice
Jeg har 2 gange haft brug for at tage kontakt til BLS. Begge gange fik jeg meget venlige, imødekommende og helt konkrete svar på mine spørgsmål - endda på under et døgn. Imponerende.
Fantastisk service!!
Fantastisk service!!! Meget hurtigt svar og flinke mennesker.
Dit is Trustpilot