Bedrijfsgegevens

4. Internetmarketing
  5. Communicatieadviesbureau
  6. Online marketingbureau

Geschreven door het bedrijf

For deg som ønsker å skape en suksessfull e-handelsvirksomhet er Blucommerce Ecom Mentorship det perfekte valget, enten du er nybegynner uten tidligere erfaring eller allerede driver med e-handel og vil ta neste steg. Vi tilbyr en komplett utdanning innen e-handel som gir deg kunnskapen, verktøyene og strategiene du trenger for å bygge en lønnsom nettbutikk fra bunnen av. Hos Blucommerce hjelper vi elevene våre med å bygge lønnsomme bedrifter og skape en fri livsstil gjennom e-handel. Vår mentorskap-modell kombinerer praktisk veiledning med utprøvde metoder som faktisk fungerer i dagens marked. Du får tilgang til alt fra produktvalg og leverandørforhandlinger til markedsføring, annonsering og skalering av virksomheten din. Hver dag ser vi elevene våre ta steget fra idé til virkelighet og utvikle seg som entreprenører. Uansett om målet ditt er å erstatte inntekten fra jobben din, bygge en millionbedrift eller oppnå økonomisk frihet, gir vi deg den støtten og kunnskapen du trenger for å lykkes. Med Blucommerce får du ikke bare en kurs – du får et helt fellesskap av likesinnede entreprenører og mentorer som er dedikert til din suksess.

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Er såå takknemelig!

Hvis jeg ikke hadde fått hjelp fra gutta i Blucomerce, hadde jeg ikke fått det til! Er så takknemelig for at de hjalp meg med å starte opp nettbutikken min, og at jeg nå kan leve av inntekten fra bedriften min.

14 maart 2026

Veldig verdifull hjelp

Blucommerce (Adrian, Joachim og Armandas) har hjulpet meg enormt med å gjøre ecom-butikken min mye mer seriøs på bare en måned. De er ekstremt kunnskapsrike og gir ærlige, konkrete tilbakemeldinger som faktisk gjør en forskjell.

Det jeg også setter stor pris på er at de fortsatt svarer raskt og er hjelpsomme selv etter mentorskapet.

Veldig verdifull hjelp som jeg ikke tror jeg hadde funnet andre steder. Kommer definitivt til å jobbe med dem igjen når selskapet mitt er klart for skalering.

11 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg satt fast på 2000 kr dagen og…

Jeg satt fast på 2000 kr dagen og visste ikke hva jeg gjorde feil. Etter 5 uker omsetter jeg for 10000–15000 kr om dagen. Armandas bryter ned akkurat hva som må til for å lage og kjøre lønnsomme kampanjer.

11 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan anbefales på det sterkeste

Kan anbefales på det sterkeste! Joachim, Armandas og Adrian er alle eksperter på hvert sitt område. De svarer raskt og har mye dybde kunnskap som du ikke ville fått andre steder.

23 februari 2026

Virkelig verdt pengene!!

Tok kontakt med de fordi jeg trengte hjelp til å skalere butikken. Fikk møte med Armandas samme dag, og vi var i gang med en gang.

Møtene er veldig strukturerte, og etter hvert møte får jeg en liste med helt konkrete punkter på hva jeg skal gjøre videre. Så veldig enkelt å holde oversikt og faktisk gjennomføre det vi snakker om.

De svarer raskt når jeg lurer på noe og følger opp underveis. Virkelig verdt pengene!!

20 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jordnære menn som tar vare

Min opplevelse med Blucommerce har vore veldig bra! Kjekke folk, som er lette å snakke med. Får god veiledning, og steg for steg på hva som kreves for å launche en god og profitabel butikk!

20 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har prøvd flere mentorskap…

Jeg har prøvd flere mentorskap innenfor e-com i Norge, men Blucomerce topper kaken. Informasjonen og kunnskapen man lærer fra de er på et helt annet nivå enn de fleste mentorskap man får kjøpt i Norge.

Hver mentor har sin egen ferdighet som de har spesialisert seg i. Markedsføring, design og backend. Og det er her de skiller seg ut fra resten. På grunn av de sin kompetanse innenfor hvert sitt felt får du et mye dypere innsyn om hvordan og hvorfor akkurat de sine metoder funker.

De svarer alltid fort når jeg har noen spørsmål og hjelper til hvis jeg står bom fast. Forklarer i full detalj om hvordan å løse problemstillingen. Kommer med gode råd. Og generelt er de veldig trivelig karer.

Hvis du er litt erfaren med shopify og har fått litt salg men vil skalere, er Blucomerce 100% det rette valget for deg hvis du virkelig vil ta det et steg videre.

18 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig fornøyd med BluCommerce…

Jeg er veldig fornøyd med BluCommerce som mentorer. De har vist meg konkret hva jeg må gjøre i nettbutikken min og hvordan jeg kan forbedre og skalere den steg for steg.

Det jeg setter mest pris på er at de alltid er tilgjengelige når jeg trenger hjelp, og gir tydelige og ærlige råd som faktisk fungerer i praksis.

Samarbeidet har gitt meg mye bedre struktur og forståelse for e-handel. Jeg kan absolutt anbefale BluCommerce til andre som vil ta nettbutikken sin mer seriøst.

17 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.